СНИМАХ СЕ СЪС...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ticha.ultras
Контакти:

СНИМАХ СЕ СЪС...

Мнениеот ticha.ultras » 01 ное 2009 23:16

Хора, реших да пусна темата, че да има за ко да си лафим. Иначе идеята е всеки да каже с кого се е снимал от Черно Море (пък може и не от Морето). Аз съм се снимал с Периш и Рикардо (заедно, срещнах ги до общината) и днеска със Ст.Стоянов в Пикадили-център (виждал съм там и Кольо Домакинов, ама неисках да го притиснявам). Отделно мисля че съм скивал и Танко, ама понякога просто не искам да се натрапвам. 8-)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: СНИМАХ СЕ СЪС...

Мнениеот Cesc Fabregas » 01 ное 2009 23:19

Аз след една тренировка на Левски се снимах със всичките играчи, още по времето когато бяхме в ШЛ :) :) Иначе имам и със другите играчи, след това които дойдоха, но не са ми ценни, по ред причини. :roll: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 01 ное 2009 23:19

Аз съм се снимал с Гонзо, Гарба Лавал(лятото беше играл на Световното), Джъстис Кристофър, Пантелич, Гошо Марков, Иванков, Мъри Стоилов, Стилиян Петров... другите не се сещам в момента, ама има още няколко известни родни футболисти...

95bs
Контакти:

Мнениеот 95bs » 01 ное 2009 23:49

Бербатов, Косьо Мирчев, Александър Томаш, Гай, Стоян Колев, Велизар, Янчев...

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Мнениеот samolitex » 02 ное 2009 11:13

Голубович , Мъри , Манолев , Тинката , Вутов , Стойчо Стоилов , Орландо Морера , Павел Колев
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
MuFFy
Контакти:

Мнениеот MuFFy » 02 ное 2009 12:26

Аз съм се снимал 2 години подред с вси4ки футболисти на Левски като идваха на подготовка в Кипър :) ина4е миналото лято се снимах и с Морад Мегхни от Лацио беше не почивка в Албена :o :)
лесно запалим търси своята трудно загастваща принцеса!!!

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 02 ное 2009 13:37

Аз съм се снемал с Тодор Барзов Дамян Георгиев Б.Манолков с вратаря Ставрев и с Боян Бянов.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 02 ное 2009 20:18

зеленобелия написа:Аз съм се снемал с Тодор Барзов Дамян Георгиев Б.Манолков с вратаря Ставрев и с Боян Бянов.

зеленобелия,ти явно си от по-старото поколение черноморци,съдейки и по детелината на аватара ти!
Аз нямам снимки,но срещах Никола Спасов,Маркос да Силва,Тодор Марев,Огнян Радев,Валери Каров и доста други играчи от поколението на 80-те години(без Маркос де) в подходяща среда за снимка!
Но бих искал да имам такава с Тодор Атанасов-Барона!

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 02 ное 2009 21:10

зелено-бяло написа:
зеленобелия написа:Аз съм се снемал с Тодор Барзов Дамян Георгиев Б.Манолков с вратаря Ставрев и с Боян Бянов.

зеленобелия,ти явно си от по-старото поколение черноморци,съдейки и по детелината на аватара ти!
Аз нямам снимки,но срещах Никола Спасов,Маркос да Силва,Тодор Марев,Огнян Радев,Валери Каров и доста други играчи от поколението на 80-те години(без Маркос де) в подходяща среда за снимка!
Но бих искал да имам такава с Тодор Атанасов-Барона!

Това беше шега вратаря Ставрев е на 84 години а Боян Бянов е първият варненец капитан на националния отбор през трийсетте години на миналия век.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 03 ное 2009 15:36

Валерката Каров и Иван Стоянов (RIP) са ми съученици, а Краси Венков (RIP) ми беше съсед - през една ограда бяхме. Като деца ритахме в двора на 7-ма гимназия и често идваха да ритат с нас Чечи и Янчо Богомилов.
Снимал съм се с Ути Бъчваров :mrgreen:

Върни се в “Черно море”