СНИМАХ СЕ СЪС...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ticha.ultras
- Контакти:
СНИМАХ СЕ СЪС...
Хора, реших да пусна темата, че да има за ко да си лафим. Иначе идеята е всеки да каже с кого се е снимал от Черно Море (пък може и не от Морето). Аз съм се снимал с Периш и Рикардо (заедно, срещнах ги до общината) и днеска със Ст.Стоянов в Пикадили-център (виждал съм там и Кольо Домакинов, ама неисках да го притиснявам). Отделно мисля че съм скивал и Танко, ама понякога просто не искам да се натрапвам. 

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: СНИМАХ СЕ СЪС...
Аз след една тренировка на Левски се снимах със всичките играчи, още по времето когато бяхме в ШЛ
Иначе имам и със другите играчи, след това които дойдоха, но не са ми ценни, по ред причини.

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Аз съм се снимал с Гонзо, Гарба Лавал(лятото беше играл на Световното), Джъстис Кристофър, Пантелич, Гошо Марков, Иванков, Мъри Стоилов, Стилиян Петров... другите не се сещам в момента, ама има още няколко известни родни футболисти...
Бербатов, Косьо Мирчев, Александър Томаш, Гай, Стоян Колев, Велизар, Янчев...
Голубович , Мъри , Манолев , Тинката , Вутов , Стойчо Стоилов , Орландо Морера , Павел Колев

Аз съм се снимал 2 години подред с вси4ки футболисти на Левски като идваха на подготовка в Кипър
ина4е миналото лято се снимах и с Морад Мегхни от Лацио беше не почивка в Албена

лесно запалим търси своята трудно загастваща принцеса!!!
- зеленобелия
- Контакти:
Аз съм се снемал с Тодор Барзов Дамян Георгиев Б.Манолков с вратаря Ставрев и с Боян Бянов.
-
- Контакти:
зеленобелия написа:Аз съм се снемал с Тодор Барзов Дамян Георгиев Б.Манолков с вратаря Ставрев и с Боян Бянов.
зеленобелия,ти явно си от по-старото поколение черноморци,съдейки и по детелината на аватара ти!
Аз нямам снимки,но срещах Никола Спасов,Маркос да Силва,Тодор Марев,Огнян Радев,Валери Каров и доста други играчи от поколението на 80-те години(без Маркос де) в подходяща среда за снимка!
Но бих искал да имам такава с Тодор Атанасов-Барона!
- зеленобелия
- Контакти:
зелено-бяло написа:зеленобелия написа:Аз съм се снемал с Тодор Барзов Дамян Георгиев Б.Манолков с вратаря Ставрев и с Боян Бянов.
зеленобелия,ти явно си от по-старото поколение черноморци,съдейки и по детелината на аватара ти!
Аз нямам снимки,но срещах Никола Спасов,Маркос да Силва,Тодор Марев,Огнян Радев,Валери Каров и доста други играчи от поколението на 80-те години(без Маркос де) в подходяща среда за снимка!
Но бих искал да имам такава с Тодор Атанасов-Барона!
Това беше шега вратаря Ставрев е на 84 години а Боян Бянов е първият варненец капитан на националния отбор през трийсетте години на миналия век.
Валерката Каров и Иван Стоянов (RIP) са ми съученици, а Краси Венков (RIP) ми беше съсед - през една ограда бяхме. Като деца ритахме в двора на 7-ма гимназия и често идваха да ритат с нас Чечи и Янчо Богомилов.
Снимал съм се с Ути Бъчваров
Снимал съм се с Ути Бъчваров

\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/