Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Росен Колев, за него казах още когато вие го хвалихте,а онзи пловдивски физкултурник го хареса в една кал в Берковица, как му е преценил качествата тогава само той знае, страшни качества имал в калта, а аз като го видях на Тича, ми стигнаха 20 минути да го гледам, хванах се за главата и казах какъв е този уникален боклук?
Истината е, че Росен с футболните си качества е доста зад Шерифа и Котев. Затова и заслушено си беше на пейката. Можеше да се бори за мястото си обаче. Той избра друг път и като му се даваше шанс се оакваше. Ами да е жив и здрав. Дано да има успех на друго място. Аз лоша дума няма да кажа.
Инженер ли си не си ли я се скрий никой не го боли за твойто мнение, защото всички те мислят за олигофрен с твоите много тъпи изказвания тоз къв бил онзи къв е. Смешка такава. Малко чети какво пишиш и си пий хапчетата редовно, че много дразниш. Ама иначе се мислиш за много велик.
ПС: Аз съм много търпелив човек, а щом мен си издразнил не е на добре
ПС: Аз съм много търпелив човек, а щом мен си издразнил не е на добре
-
- Контакти:
Vladislav написа:Истината е, че Росен с футболните си качества е доста зад Шерифа и Котев. Затова и заслушено си беше на пейката. Можеше да се бори за мястото си обаче. Той избра друг път и като му се даваше шанс се оакваше. Ами да е жив и здрав. Дано да има успех на друго място. Аз лоша дума няма да кажа.
Аз не мога да разбера какво ви бърка в здравето този Росен. Голямо коментиране, голямо чудо. По една или друга причина бе изваден от състава, това си е негов проблем. И много ми е интересно като не знаете, какво толкова коментирате. Нали си имате желязната защита, да са живи и здрави и да станете първи. А Котев и Сашо имат къде-къде повече мачове и опит, за да ги сравнявате, но всеки си има мнение, няма лошо.
Някои от вас се навхърлиха върху мен като типични ченгесари, типично за феновете на един син милиционерски отбор, айде ако обичате не ставайте като тях, нека да си имаме уважението!На мен футбола ми е хоби, аз по професия съм инженер по радиолокация и ако съм искал да се занимавам професионално с футбол съм щял да го направя, но както вече споменах, аз не мога да издържа на напрежението, не е за всеки тази професия!Едно време с Данаил Папазов, с който в момента сме отлични приятели и имаме много голямо взаимно уважение, често си говорим не само за футбол и за други неща, ще ви каза и как се зароди приятелството ни, едно време когато ходих да наблюдавам юношите, където отскоро беше започнал да играе сина му, Папазов дойде при мен и ми вика, вие шеф на ДЮШ ли сте, аз го погледнах очудено и му отвърнах, аз съм инженер по радиолокация в радиозавода, футболът ми е хоби, той беше много изненадан, тъй като всички треньори в ДЮШ ме слушаха и се допитваха постоянно към моето мнение и имаха огромен респект, казвал съм му много полезни неща, както и негативни, аз нищо не пестя на никого, аз смених и поста, на който тогава играеше сина му и той след това ми беше благодарен, тъй като му помогнах много по този начин, така че това, че на някой не му харесва какво казвам и как го казвам, не означава, че трябва да ме напада като типично ченге, ние сме фенове на Черно Море и нямаме нищо общо с тези милиционерщини, досега какво съм казал си е било на място, преценката ми е напълно точна, няма какво да ги коментирам повече тези за мен абсолютни некадърници като Генов, който докара с него Йотовци, Денчевци, Марчевци, Поповци и прословутия Росен Колев. Видя се за какво става въпрос, този Росен Колев изобщо не знае нито как да се позиционира, нито как да застане, когато е 1 на 1 с противников играч, играта му във въздух не е на ниво, а за изнасяне на топка и организране на игра - никакви идеи - безцелно изритване на топката, изобщо много слаб футболист, да не кажа никакъв и много прехвален, вие го хвалихте, аз още след първия мач, в който го наблюдавах констатирах - какъв е този боклук, да се маха, но повече няма да го коментирам, радвам се че Гонзо го е преценил правилно и го изрита!
Пичове хайде оставете Росен на мира . Нека Гонзо да реши от кого има нужда , кого да освободи и кой да даде под наем ! Давайте вариянти за позициите за които смятате ,че имаме нужда ! Не забравяйте ,че има оферти за някои играчи и колкото и да не ни се иска ,някой може да си тръгне ако не през зимата , то през лятото и може би трябва да се мисли по-мащабно . Желая успех на всички !!!... 

Ах ах, чета в Меридин Мач, че Антон Огнянов е следен изкъсо от ченгесарите и го искат на всяка цена, аз от кога съм казал за него, следя го още когато беше в Б група, ама кой да ме чуе за кой ли път?На всяка цена да се вземе поне Илия Мунин, ще ни свърши прекрасна работа, а Станчев да го разкарат. На Любимец трябва да им разграбим най-добрите играчи, защото , повечето разтрогват, в Левски вече се усетиха, а ние какво правим - ДРЕМИМ, докато другите работят по селекцията!
Колеги, да не сме обявили конкурс за най-много безмислени постове в темата ? Или конкурс за висшисти търсещи място за изява ?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- ralimavridov
- Контакти:
По улиците има лица познати на всички ни,като Иван (няма,няма),Проданчо,Никито(бубата) и др.,които си говорят какви ли не неща,които другите с насмешка подминават.Тези хора на никого не пречат и са част от атмосферата на града ни.Същото е и тук,всякакви хора сред които се намират и такива,чиито мнения дават колорит и дух на нашия иначе толкова "спокоен" форум 

http://gong.bg/view_article.php?article_id=391143
То фъфляци че има - има. Че натръшкваме какви ли не тъпотии във форума - така е. Но що се отнася за Мунин, все си мисля, че можеше да се пробва при нас?! Десния бек отдавна ни е невралгичен пост. Станчев като че ли позакърпи положението, Сашко вече се съобразява и малко подобри играта си. Не е вече сигурен титуляр, но.. все си мисля, че още куцаме с тоя пост. А Мунин е млад, обещаващ, младежки национал, което не го прави автоматически сигурен стабиляга, но пък можеше да се опита. Признавам си, нямам кой знае какви впечатления от него, но... вече и да каже някой няколко думи, който го познава по-добре.. късно е чадо. Марулите го прибраха. Не бива да изпускаме с лека ръка млади и перспективни играчи, младежки национали и то без пари??! Какъвто и да е, все си мисля, че няма да е по-лош от Бодичека.. а знае ли човек, може да може и да се справя и на левия бек... Не знам, някой ще каже ли нещо по въпроса? Май си търся белята
"някой многоуважаван" само това и чака 
То фъфляци че има - има. Че натръшкваме какви ли не тъпотии във форума - така е. Но що се отнася за Мунин, все си мисля, че можеше да се пробва при нас?! Десния бек отдавна ни е невралгичен пост. Станчев като че ли позакърпи положението, Сашко вече се съобразява и малко подобри играта си. Не е вече сигурен титуляр, но.. все си мисля, че още куцаме с тоя пост. А Мунин е млад, обещаващ, младежки национал, което не го прави автоматически сигурен стабиляга, но пък можеше да се опита. Признавам си, нямам кой знае какви впечатления от него, но... вече и да каже някой няколко думи, който го познава по-добре.. късно е чадо. Марулите го прибраха. Не бива да изпускаме с лека ръка млади и перспективни играчи, младежки национали и то без пари??! Какъвто и да е, все си мисля, че няма да е по-лош от Бодичека.. а знае ли човек, може да може и да се справя и на левия бек... Не знам, някой ще каже ли нещо по въпроса? Май си търся белята

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------