Инженера написа:ти си един никакъв треньор, а аз съм инженер с интелект, който всички го уважават и знаят, а теб кой те знае, боклук?
Кой те уважава само ти си знаеш. Особенно във форума тук, абсолютно никой не те уважава, анонимник.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Инженера написа:ти си един никакъв треньор, а аз съм инженер с интелект, който всички го уважават и знаят, а теб кой те знае, боклук?
El Grande Capitan написа:Браос!
Можеше и повече да биете,ама и така е добре.
Айде,стига толкова победи за тая година-почивка вече...
Кролик написа:Е ти видя ли какво направи ? Сецна ги да не вкарват повечеСега си оставиха головете за следващия мач
El Grande Capitan написа:Кролик написа:Е ти видя ли какво направи ? Сецна ги да не вкарват повечеСега си оставиха головете за следващия мач
Айде,айде, стига лакомия, стига толко голове тая година-напролет пак,засега-доволно....
zelena_varna написа:да видим.
greenpeak написа:Кролик написа:Наистина беше лесен мач, особено на нас пред ТВ-тата. Браво на момчетата !
Сега разбирам, че на стадиона е имало ~ 80 зрителя
Инженера написа:ХА-ХА, г-н Генов, аз казах ли ти че си един пловдивски физкулутрник изгонен с шутове от Рудозем, как гледаше като на*ран, когато се прегръщах с Карамаджуков, който ти би шута в Рудозем ХА-ХА. Пловдивски боклук, ти си един никакъв треньор, а аз съм инженер с интелект, който всички го уважават и знаят, а теб кой те знае, боклук?Хайде сега с костюмчето обратно в Пловдив, ако искаш си вземи чудните пловдивски боклуци Петър Денчев, Йотов и другия боклук Росен Колев да ти правят компания!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта