ВЪРНЕТЕ КОЛЬО !!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Quentin
Контакти:

Re: ВЪРНЕТЕ КОЛЬО !!!

Мнениеот Quentin » 01 ное 2009 17:46

POPAY1913 написа:вие явно сте 6 волтови!какъв треньор е алкохолика?вие явно не можете да разберете че отбора не е във форма заради него,заради неговите методи ,заради неговата тотално сбъркана селекция!той е най-големия късметлия в Българският футбол след чичо Пенчо!я ми обяснете тазгодишната селекция преди евротурнирите-кръгла 0!влязохме в тях без крайни защитници-не му трябвали!нито десен нито ляв-само един БАЧЕВ!!!ГОЛЯМ ТРЕНЬОР!НЯМАМЕ ВИСОК ЦЕНРТАЛЕН НАПАДАТЕЛ,КОЙТО ДА ПОМАГА НА МИРО ЗАЩОТО ПОСТОАННО МУ Я ИЗСИПВАТ НЯКЪДЕ НАПРЕД-НИЕ ВЗИМАМЕ УМРЕЛИЯТ ПРЕДИ 6 МЕСЕЦА ЗДРАВКО ЛАЗАРОВ!н.к. бил мноооого доволен от този трансфер!!!междудругото да попитам плачещите-КАК БЕШЕ ОТБОРА В НАЧАЛОТО ПРИ ГОООООЛЕМИЯ н.к./ПЪЛНА НУЛА!ЗАРАДИ КОГО ОТПАДНАХМЕ ОТ ЩУТГАРТ?ПРИ 2-0 В 82 мин.НЕ ПРАВИЩ СМЕНИ.ПРИ 2-1 В 93 мин ИМАШ ПРАВО НА 2 СМЕНИ ТИ ПАК НЕ ПРАВИШ?!!!!?ГОООООООООООООООООООООООООЛЯМ ТРНЕР!!!!!!!И ОЩЕ И ОЩЕ!ЗАЩО ОСВОБОДИ НАЙ-ДОБРИЯ СИ ФУТБОЛИСТ КОГАТО СТАНА СТАРШИ ТРРНЬОР-СЛАВИ ЖЕКОВ?КОЙ ДОКАРА ОНЯ ШНОРХЕЛ ГАРАБАРАСЯН,КОЙ ПРИБРА КОМИСИОННИТЕ ОТ ДЖАЛМА,МАЛМА,ФОБИНЬО.....?А КАК СТАНА СТАРШИ?КАТО МИШКА КАКЪВТО СИ Е ВСЪЩНОСТ!БЕШЕ ПОМОЩНИК НА ЯСЕН И ОП...КАТО ПЛЪХОК !БЕЗ ДА Е СОЛИДАРЕН С ЧОВЕКА КОЙТО ГО ВЗЕ В ЕКИПА СИ.А БЕ ДА ГО ДУХАТЕ ВСИЧКИ ПАЛЯЦИ!!!НИЕ ЩЕ СМЕ ВИНАГИ С МОРЯЦИТЕ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ти си много готин бе (: заради кого сме водили 2-0 срещу 'Щутгард' според тебе ? (: да не би от джоба си да вади пари за трансфери, бе, брат ?

какво да каже ? 'амиии аз исакх някой млад, висок и бърз, но ми изписаха тоя с бялата коса - лазаров, дето не може да си мръдне задника от корнера до наказателното, шефовете са баси педерастите' ?! това ли ад каже според теб ?! ще обяви пред цяла бъгалрия, че му правят мизерии ли ? ще говори протви шефовете ли ? много ясно, че ще казва, че е доволен, какво да каже...

фактите говорят (: играехме си силно, правихме силните мачове, печелихме, взехме медали (:

мисля че е вреем всички да рабзерете че трансферите не се правят от треньора, че не може той да извади парите, да поиска някой играч и да отиде даси го ку пи, все едно домати ...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 01 ное 2009 21:10

Quentin написа:
POPAY1913 написа:вие явно сте 6 волтови!какъв треньор е алкохолика?вие явно не можете да разберете че отбора не е във форма заради него,заради неговите методи ,заради неговата тотално сбъркана селекция!той е най-големия късметлия в Българският футбол след чичо Пенчо!я ми обяснете тазгодишната селекция преди евротурнирите-кръгла 0!влязохме в тях без крайни защитници-не му трябвали!нито десен нито ляв-само един БАЧЕВ!!!ГОЛЯМ ТРЕНЬОР!НЯМАМЕ ВИСОК ЦЕНРТАЛЕН НАПАДАТЕЛ,КОЙТО ДА ПОМАГА НА МИРО ЗАЩОТО ПОСТОАННО МУ Я ИЗСИПВАТ НЯКЪДЕ НАПРЕД-НИЕ ВЗИМАМЕ УМРЕЛИЯТ ПРЕДИ 6 МЕСЕЦА ЗДРАВКО ЛАЗАРОВ!н.к. бил мноооого доволен от този трансфер!!!междудругото да попитам плачещите-КАК БЕШЕ ОТБОРА В НАЧАЛОТО ПРИ ГОООООЛЕМИЯ н.к./ПЪЛНА НУЛА!ЗАРАДИ КОГО ОТПАДНАХМЕ ОТ ЩУТГАРТ?ПРИ 2-0 В 82 мин.НЕ ПРАВИЩ СМЕНИ.ПРИ 2-1 В 93 мин ИМАШ ПРАВО НА 2 СМЕНИ ТИ ПАК НЕ ПРАВИШ?!!!!?ГОООООООООООООООООООООООООЛЯМ ТРНЕР!!!!!!!И ОЩЕ И ОЩЕ!ЗАЩО ОСВОБОДИ НАЙ-ДОБРИЯ СИ ФУТБОЛИСТ КОГАТО СТАНА СТАРШИ ТРРНЬОР-СЛАВИ ЖЕКОВ?КОЙ ДОКАРА ОНЯ ШНОРХЕЛ ГАРАБАРАСЯН,КОЙ ПРИБРА КОМИСИОННИТЕ ОТ ДЖАЛМА,МАЛМА,ФОБИНЬО.....?А КАК СТАНА СТАРШИ?КАТО МИШКА КАКЪВТО СИ Е ВСЪЩНОСТ!БЕШЕ ПОМОЩНИК НА ЯСЕН И ОП...КАТО ПЛЪХОК !БЕЗ ДА Е СОЛИДАРЕН С ЧОВЕКА КОЙТО ГО ВЗЕ В ЕКИПА СИ.А БЕ ДА ГО ДУХАТЕ ВСИЧКИ ПАЛЯЦИ!!!НИЕ ЩЕ СМЕ ВИНАГИ С МОРЯЦИТЕ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ти си много готин бе (: заради кого сме водили 2-0 срещу 'Щутгард' според тебе ? (: да не би от джоба си да вади пари за трансфери, бе, брат ?

какво да каже ? 'амиии аз исакх някой млад, висок и бърз, но ми изписаха тоя с бялата коса - лазаров, дето не може да си мръдне задника от корнера до наказателното, шефовете са баси ********ите' ?! това ли ад каже според теб ?! ще обяви пред цяла бъгалрия, че му правят мизерии ли ? ще говори протви шефовете ли ? много ясно, че ще казва, че е доволен, какво да каже...

фактите говорят (: играехме си силно, правихме силните мачове, печелихме, взехме медали (:

мисля че е вреем всички да рабзерете че трансферите не се правят от треньора, че не може той да извади парите, да поиска някой играч и да отиде даси го ку пи, все едно домати ...

Ами тогава един човек с достойнство си хвърля оставката и отива ако ще на майната си. Това се прави от човека с достойнство!!! Мижитурката си седи и си трае. Или след като си е подал оставката казва "амиии аз реших да се махна, ама... шефовете таковааа... казаха, че съм незаменим и... ще остана.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 01 ное 2009 21:38

Абе истината е, че това трябваше да е сезона на Черно Море.При такъв нещастен лесни и новите деца в ЦСКА придобити от А група с някой нападател + Кривия Черно Море трябваше да стане шампион.Кривия ни даде много ма накрая с тея детски истории с лесни ни го наби много здраво.Ако беше останал нямаше картинката да е толкова жалка.Естествено има много време де и ако бием чорбата и Левски може да стане нещо, все пак разликата не е толкова голяма.ТИМ според мен трябва да вземат стойчо или някой от неговия ранг.Спасов достатъчно беше старши треньор.Той за мен трябва да близо до клуба с някаква друга длъжност.Стойчо младенов не е кой знае какъв треньор но за Черно Море в момента ще е много удачен вариант.ТИМ ще покажат, че са готови да дават нещо за отбора защото младенов няма да допусне според мен разни лигавщини и може да направи добра селекция да речем.Поздрави

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 01 ное 2009 23:03

ТИМ едва ли ще дадат пари за селекция и за треньор,така че Стойчо едва ли ще дойде :)
Обаче не мога да се нарадвам на мнения от сорта на "..намираме новия Алекс,още 3-4 класни попълнения и почваме да мачкаме" :idea:
Толкова е елементарно,а никой в отбора не се досеща за перфектното решение на въпроса!!!!!!!!!!!!!!!!
Харесвах Алекс като футболист,но след като не иска при нас-чао(може пък да има логични причини).Само че футболист като него няма въобще в българския футбол,откъде ще го вземем тоя новия???????????????????????Че и още 3-4 класни...
Левски и ЦСКА ги бият като тъпани,по7-8 поредни загуби имат...
Обаче ние наистина нищо не играем,хубавото е че имаме само 4 загуби,всички в БГ без Литекс и Черноморец (донякъде)са гола вода.Та и ние :|
Който и да дойде-все тая!

Върни се в “Черно море”