Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Инженера

Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот Инженера » 10 дек 2013 16:12

Не се занимавайте с този greenpeak, този дори не е фен на Черно Море, оставете го да си изпие хапчетата и ще се успокои!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 дек 2013 16:18

Инженера написа:Не се занимавайте с този greenpeak, този дори не е фен на Черно Море, оставете го да си изпие хапчетата и ще се успокои!

Прав си :mrgreen: !!!
Еййй......, голям майтап сте тука!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 10 дек 2013 19:59

greenpeak написа:Готвач, мий си чиниите и не ми коментирай писанията, сто пъти съм ти го казвал, и пак ти го повтарям :mrgreen: .
А когато почнете да ходите по мачове на отборът ни (или поне да ги гледате по телевизията) тогава коментари давайте бе смешници.
Не разбирам как хора които не са стъпвали на стадиона, коментират и дават оценки на отбор и играчи. СМЯХ :mrgreen: !!!

Ама наистина си много тъпо парче.Казах и повтарям,не се мъчи да разбереш неща,които са извън твоята компетенция,много е сложно за кухи лейки с една мозъчна гънка.Като се върна на почивка ще ти се обадя да се видим и на чаша хубаво питие/няма да се плашиш,аз черпя-няма да си ми първият инженер/,ще ти обясня бавно и спокойно как стават тези работи.Ако и тогава не ме разбереш,влизаш в графата-"То добичето не е виновно,от зобта е" и забравям за твоята персона.И те оставям да се бориш със сухите статистики,мислейки си че си голямата работа.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 дек 2013 20:15

Моят съвет е да спреш да даваш оценки за мачове които не си гледал, ти това разбери бе готвач.

Напълно разбирам хората които са по чужбина, и се интересуват от отбора. Казвам го защото имам роднини по чужбина.
Не случайно и канал съм направил в youtube, и се гледа в 94 страни.

Ама не приемам тези изсмукани от пръстите на хора-смешници, които хал хабер си нямат от отбора.
Оценки давай на роднините си, не на мен. Ясно ли е!!!

Avgustin
Контакти:

Мнениеот Avgustin » 11 дек 2013 00:48

Аз мисля че малко се избърза с гоненето на Росен. Сега трябва да му търсим добър заместник. На мен Живко не ми вдъхва много доверие. Александров се контузи а Котев също не е много защитен от контузия. Слави още му е рано да играе за мъжкия отбор и затова трябва да се прати поднаем за да натрупа опит. През трансферния прозорец трабва да вземем централен и ляв защитник дясно крило (Иван Стоянов е идеален) и нападател. Много почна да се говори за някакъв хърватин на мен което не ми вдъхва доверие защото не знаем кой е и дали ще се приспособи бързо.

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 11 дек 2013 01:36

greenpeak написа:
bojo0o0o94 написа:Много е вероятно хърватина да е Йосип Тадич! Той играе в Задар, но е под наем там от отбора на Риека. А както знаем Гонзо е играл в Риека и е нормално да има там приятели който да му предложат въпросния футболист.

bojo0o0o94, ама той нищо не е играл в Риека :mrgreen:
Има един мач: http://uk.soccerway.com/players/josip-tadic/1898/
И на мен ми направи впечетление (още вчера когато се бъзикахме с black sea), че е бил в Риека, но няма гаранция никаква.
Журналята си ги знаем как си съчиняват истории. Докато не ги видим на Тича новите, всичко е журналистическа спекула.

Ами именно точно защото има само един мач за Риека ще можем да го привлечем. Ако им е основен футболист дали ще изкараме пари за да го купим? Как мислиш?! ;)

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 11 дек 2013 07:44

Avgustin написа:Аз мисля че малко се избърза с гоненето на Росен. Сега трябва да му търсим добър заместник. На мен Живко не ми вдъхва много доверие. Александров се контузи а Котев също не е много защитен от контузия. Слави още му е рано да играе за мъжкия отбор и затова трябва да се прати поднаем за да натрупа опит. През трансферния прозорец трабва да вземем централен и ляв защитник дясно крило (Иван Стоянов е идеален) и нападател. Много почна да се говори за някакъв хърватин на мен което не ми вдъхва доверие защото не знаем кой е и дали ще се приспособи бързо.

Роската много бързо се наложи като дойде, заигра стабилно, извоюва си титулярно място. Заговори се за интерес от Левски и други софийски отбори, за националния... Явно бързо и бая високо си вдигна носа, хукна да търси друг отбор, чужбина, Италия... Чуха се истории за неспазване на режима и то системно.. И когато привлякохме Котев и пасна като дялан камък, Роската изведнъж увяхна. И все си мисля, че не го махат заради липса на качества, както тука някои "капацитети" се опитват да изкарат, а по-скоро заради извън спортно-технически неща. Неспазването на дисциплината и режима, нежелание за изява за клуба и т.н. От високо лошо се пада. Явно на някои хора като паднат им е трудно после да станат. И аз мисля, че щеше да ни върши полезна работа, ако се беше вдигнал и потрудил за връщане на доверието към него, но...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 11 дек 2013 09:30

Iceberg написа:
Avgustin написа:Аз мисля че малко се избърза с гоненето на Росен. Сега трябва да му търсим добър заместник. На мен Живко не ми вдъхва много доверие. Александров се контузи а Котев също не е много защитен от контузия. Слави още му е рано да играе за мъжкия отбор и затова трябва да се прати поднаем за да натрупа опит. През трансферния прозорец трабва да вземем централен и ляв защитник дясно крило (Иван Стоянов е идеален) и нападател. Много почна да се говори за някакъв хърватин на мен което не ми вдъхва доверие защото не знаем кой е и дали ще се приспособи бързо.

Роската много бързо се наложи като дойде, заигра стабилно, извоюва си титулярно място. Заговори се за интерес от Левски и други софийски отбори, за националния... Явно бързо и бая високо си вдигна носа, хукна да търси друг отбор, чужбина, Италия... Чуха се истории за неспазване на режима и то системно.. И когато привлякохме Котев и пасна като дялан камък, Роската изведнъж увяхна. И все си мисля, че не го махат заради липса на качества, както тука някои "капацитети" се опитват да изкарат, а по-скоро заради извън спортно-технически неща. Неспазването на дисциплината и режима, нежелание за изява за клуба и т.н. От високо лошо се пада. Явно на някои хора като паднат им е трудно после да станат. И аз мисля, че щеше да ни върши полезна работа, ако се беше вдигнал и потрудил за връщане на доверието към него, но...

Прав си ! Няма по-хубаво от здрава вътрешна конкуренция за титулярното място. Мнооого съм далеч от това да знам конкретната причина за напускането на Росен, но предпочитах да остане и да се стегне.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 дек 2013 13:16

На мен Росен също ми харесваше, има потенциал в него, а и е на 23г. само.
Да, правил е грешки, но кой пък не ги е правил.
Желая му успех, мисля че спокойно ще си намери отбор , някой от отборите от първата седмица, или в чужбина.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 дек 2013 17:21

Няма никакво значение колко е добър,Росен отдавна пречеше на Черно Море.Пречеше на терена със слабата си и безумна игра,тровеше и атмосферата с вечните си номера-запои и изчезвания по никое време.Гонзо трябваше да го изрита много по-рано.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”