СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот needaweed » 10 дек 2013 21:29

Веднага отговарям.
В статиите,а и в целия цирк, става въпрос за предложения на ГЕРБ относно финансиране на различни проекти. Разковничето тук е, че парите които ГЕРБ са разисквали, реално са заложени (или поне така е на хартия) в бюджетите на ресорните министерства, но като разход през тях, ане като отделно/допълнително финансиране. Тук по-скоро говорим ако не за предварително и обмислено атакуване на общински бюджет, то за немарлива работа от страна на финансови експерти на ГЕРБ, които не са отчели тези факти.
Подобно финансиране ще има и към другите общини - част от исканото финансиране по проекти ще бъде вкарано по ресорни министертва, а не като отпускани пари. Причини за това има, при това може би достатъчно резонни.
Абе Бай ти Ганя е най-мъдър - и едните, и другите са маскари.
Винаги, навсякъде !

Инженера

Мнениеот Инженера » 12 дек 2013 10:48

Еййй номерата на тези долни ченгета и мутрата ББ край нямат, мамата си ибало!

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 12 дек 2013 16:47

Изображение
:shock: :shock:

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 12 дек 2013 17:04

Скоро нов стадион Варна или Гагарин, както повечето го знаят... няма да имаме, за голямо съжаление. А така се надявах, с каквото и закъснение да е, все пак да се построи... :(
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Инженера

Мнениеот Инженера » 12 дек 2013 17:11

За това е виновен драгаря ББ, принуди тимаджийте да инвестират в онази гербаджийска зала Арена Армеец, сега щяхме ние да имаме стадион, а шопите и ченгетата - дупка!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 12 дек 2013 17:49

Инженера написа:За това е виновен драгаря ББ, принуди тимаджийте да инвестират в онази гербаджийска зала Арена Армеец, сега щяхме ние да имаме стадион, а шопите и ченгетата - дупка!

Да бе, те щото тимаджиите деца, принудил ги бил?! Причака ги пред училище, прерови им джобовете и им задигна стотинките за закуска :mrgreen: И като чуя някой да обвинява Бойко за щяло и нещяло.. ми се присира вече. :twisted:
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Инженера

Мнениеот Инженера » 12 дек 2013 18:11

Да бе много смешно, много ли ти беше смешно по неговото управление, аз от кога съм казал за другаря ти мутра ББ, виж на какво заприлича Варна, но не искам да говоря за такива мутри маймуни, които не знам дали имат и 1 мозъчна клетка!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 12 дек 2013 18:52

Инженера написа:Да бе много смешно, много ли ти беше смешно по неговото управление, аз от кога съм казал за другаря ти мутра ББ, виж на какво заприлича Варна, но не искам да говоря за такива мутри маймуни, които не знам дали имат и 1 мозъчна клетка!

То да ти кажа ясно си личи кой колко има :mrgreen: Четеш тука и.. да искаш, няма как да сбъркаш :lol:

Инженера

Мнениеот Инженера » 12 дек 2013 19:19

Амат от ченгета и тука ли подръжници на мутрата ББ, мамата си ибало!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 дек 2013 22:48

Както днес вече писах, готвим се за оная средиземноморската ветроходна регата която приемаме догодина. А Гранд Каньон ще е естествено домакина на събитието

Върни се в “Черно море”