30.11 Черно море - Левски 13.00 събота НЮЗ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Re: 30.11 Черно море - Левски 13.00 събота НЮЗ7

Мнениеот Mussolini » 30 ное 2013 17:40

Много съм щастлив след днешния мач. Ако и плебеите бяха в А група щеше да е супер. Искам само да честитя победата на всички моряци и съжалявам, че не съм във Варна да споделя този момент с други моряци...И между другото чудя ви се на тези, които не отивате на стадиона, а можете. Тези като мен, които не живеят във Варна и искат да отидат, нямат тази възможност,......даже Жоро Илиев беше казал, че би му било много по-приятно ако има повече хора, за да се усеща подкрепата на хората. В крайна сметка ние не отиваме заради мутрите, анцузите или, който и да е. Нооо както и да е..Неприятно ми стана от поведението на шаблата по време и след мача, но това няма да успее да помрачи еуфорията и радостта. Поздрави за всички моряци :)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 30 ное 2013 17:41

Браво моряци! Не бихме просто Левски, ами ги размазахме. 8-) 2:1 не е реален резултат от показаното на терена.Съдията се постара да спаси от разгром Левски.Чиста дузпа+червен картон за Пл.Илиев--ако същото положение беше за Левски,Ристосков щеше да си счупи краката за да свири дузпата,а коментаторите да заяват единодушно 1000% дузпа:geek:

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 30 ное 2013 18:01

Браво ето това искам да виждам, много съжалявам че не сме постоянни и срещу по-слабите отбори не поддържаме нивото което имаме. В един сезон победи срещу шампиона, левски и цска, както и равенства в софия. Такава равносметка дори при третото не помня да сме имали.
Голям мач, много съм доволен от всички. Капитана отново поведе отбора и след втория гол като започнаха да си подават и им тръгна играта просто малшанс, че не успяха да вкарат трети гол. Абсолютно случаен гол на левски, никаква грешка не направи Китанов, просто късмет че топката се отби в гредата и отиде в левскар.
Даниел Димов отново се показа като пълен селяндур, няма да го коментирам.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 ное 2013 18:15

Причината за непостоянството е ясна на всички.Тя се нарича - липса на достатъчно на брой класни играчи.Класни като Жоро Илиев,които да играят с лекота,самочувствие и характер и извън Варна.Видяхме и като се контузи Жоро какво стана.Това е причината и се надявам зимата да бъде коригирана,защото съвсем спокойно можем да се борим за 4-ката и при добро стечение на обстоятелствата и за ЛЕ,но грешките с Инканго,с Цемах,такива неща не бива да се повтарят,и ако Инканго замина по обективни причини,то Цемах,играч с неоспорима класа и качества беше отпратен само защото не е крило.Да,не е,ама ако го заковеше днес зад Бакари някъде жална им майка на Подуенци....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 30 ное 2013 18:22

Честито и от мен, мисля че е прав Гонзо, срещу силните играем силно.Когато си победил, съдията леко остава на заден план.Играхме стабилно, Котев е рядко срещан играч по нашите терени, играеше със завидна лекота.А какво да кажем за трупата от квартал Герена, жалко че при 2-0, можеше да има погром, но победата си е победа, при положение,че Китанов ни спаси от равен края.Ако не бяха,онези мачове със ''Славия'' и ''Локо''-Сф, нещата щяха да бъдат много по-лесни.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 ное 2013 20:13

Аз няма да се оставя на изкушението да правя разбор на мача. Само ще кажа: БЛАГОДАРЯ, ВИ МОРЯЦИ!!! Бяхте чудесни! На всички - ЧЕСТИТА ПОБЕДА!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 ное 2013 20:29

Честита победа, напълно заслужена! След 20 минута сините необяснимо за мен се сринаха. Съдийството беше добро с няколко дребни грешки, а за дузпа да се говори е несериозно. Теренът също не беше чак толкова зле. Просто по-добре приспособилия се към условията отбор днес взе трите точки.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 30 ное 2013 22:08

Старокин: условията и теренът не позволяваха да се играе футбол
Спортният директор на Левски Христо Йовов намери оправдание за загубата с 1:2 от Черно море в лошия терен на стадион "Тича"
Капитанът на Левски Станислав Ангелов заяви след загубата с 1:2 от Черно море, че на стадион "Тича" не е имало условия за футбол
г-н Здравков: "Левски не успя да спечели, тъй като двата отбора играха с дълги топки. Кълбото рядко се сваляше на земята. Причината е и теренът, но не искам да се оправдавам
.....
Такааа, я да видим:
Ботев Пд - Левски 2:1 - айде, Пловдив е провинциален крад, не се очаква да има перфектни стадиони
Левски - Локо Пд 1:2 - опааа, добре де, първи мач пред собствена публика, напрежение ... не е от терена
Левски - Берое 0:0 - ъъъъ, мне, не е от терена
Литекс - Левски 1:1 - аааа, от терена е. може да е най-съвременния стадион в България, ама терена е отврат
Левски - Черно море 1:1 - е,вече е от терена, тези дървари от Черно море са си донесли малко от техния
Левски - Лудогорец 0:2 - не, не е от терена
Левски - Локо Сф 0:0 - нееее, не е от терена
ЦСКА - Левски 3:0 - национален стадион, грънци, нива си е
Берое - Левски 1:0 - не може да се играе на такива терени
Черно море - Левски 2:1 - ... виж най-горе
и то какво остана - няма терен достоен за играта на Левски на тази планета ...

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 30 ное 2013 22:21

Кролик написа:
ralimavridov написа:Най-сигурната прогноза за мача е,че със сигурност ще е студено и кално( :o много кално :o )Ритане на високо и далеч възможно най-силно.Времето ще е студено и мрачно,е може малко и да поизгрее.Много ще прилича на днешния двубой с Берое и едва ли ще има повече от 1,2 гола.
Надявам се на бойко равенство,но вече без мен.Омръзна ми да давам пари за кюскане,студ,дъжд,псуване и нерви.Като е топло времето се търпи,но това вече не се издържа.Една седалка няма като хората.Много стара песен,но докато тези хора не направят една крачка в посока подобряване на инфраструктурата на стадиона,аз за себе си лично смятам да се лиша от "удоволствието" да съм на стадиона.

+1 нямам какво да добавя

South_Park написа:
ralimavridov написа:Най-сигурната прогноза за мача е,че със сигурност ще е студено и кално( :o много кално :o )Ритане на високо и далеч възможно най-силно.Времето ще е студено и мрачно,е може малко и да поизгрее.Много ще прилича на днешния двубой с Берое и едва ли ще има повече от 1,2 гола.
Надявам се на бойко равенство,но вече без мен.Омръзна ми да давам пари за кюскане,студ,дъжд,псуване и нерви.Като е топло времето се търпи,но това вече не се издържа.Една седалка няма като хората.Много стара песен,но докато тези хора не направят една крачка в посока подобряване на инфраструктурата на стадиона,аз за себе си лично смятам да се лиша от "удоволствието" да съм на стадиона.

Подкрепям , живея на 10 мин. от стадиона , но няма да отида 8-)

ами освен да ви благодаря и на тримата, защото днес, без вас, бяхме най-добрата публика от много мачове насам ...

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 30 ное 2013 22:24

Моля ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Черно море”