Велизар Попов - Вън
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Велизар Попов - Вън
гледаите си вашия одбор нещастници ,вие щот сте много резултатни пък и все още сте зад нас.
tprodanov написа:Lord VOODOO написа:Ужас! Само не и хрущялчето.....
Иначе Велизар постъпи като мъж и си даде оставката. Човека просто не става за старши треньор.
Същинският проблем на отбора обаче е друг: някъде изчезна духа на отбора! Въпроса е къде? Как след силните мачове срещу ПСВ сега не можем да бъдем равностойни на отбор като Пирин? Къде изчезна самочувствието, къде изчезна желанието за игра, къде изчезна духа, къде изчезна мотивацията на играчите?
Не изчезнаха ли заедно с един футболист, дето отначало се харесваше, после не се харесваше и беше изгонен? Май с него се изгони и духа...
да с разликта, че точно тоя любим ваш футболист я ПРОГОНИ ТАЯ АТМОСФЕРА!!!
Имам някакви други наблюдения докато той играеше, но вие си имате право да харесвате или не някого 

Амежду другото Велизар сега трябва да го пратят на вънка да изкара някаква трениорска школа известна .Трябва да се подходи с периспектива ,както навремето илия павлов прати сашо станков в германия но не можада го използва -бог да го прости.
- ChernoMore
- Контакти:
аз съм съгласен че когато Кривия беше при нас, атмосферата беше невероятна, даже си спомням интервю на Миро от миналата година когато каза че се забавляват на терена, но именно Кривия е прогони тая атмосфера и колектив
tprodanov написа:Имам някакви други наблюдения докато той играеше, но вие си имате право да харесвате или не някого
Никакви наблюдеия нямаш, защото си доста далеч пот кухнята на отбора!!!Не се изказвай неподготвен

Lord VOODOO написа:Ужас! Само не и хрущялчето.....
Иначе Велизар постъпи като мъж и си даде оставката. Човека просто не става за старши треньор.
Същинският проблем на отбора обаче е друг: някъде изчезна духа на отбора! Въпроса е къде? Как след силните мачове срещу ПСВ сега не можем да бъдем равностойни на отбор като Пирин? Къде изчезна самочувствието, къде изчезна желанието за игра, къде изчезна духа, къде изчезна мотивацията на играчите?
Изчезнаха заедно с някои футболисти.Моментното ви състояние е низ от грешни решения!
ChernoMore написа:аз съм съгласен че когато Кривия беше при нас, атмосферата беше невероятна, даже си спомням интервю на Миро от миналата година когато каза че се забавляват на терена, но именно Кривия е прогони тая атмосфера и колектив
За да се забавляваш, трябва да можеш.И аз се забавлявам като играя футбол, но ако ме пратят в някой мач Барса - Реал ще ми е тягосно,ако ме разбирате.4-5 футболиста просто не стават.
- ChernoMore
- Контакти:
за мене футболистите които стават са следните: Жоро Илиев, Данчо Юруков, Тошко Колев, Илко Пиргов, Даниел Димов (има бъдеще) и Миро Манолов!!!!! ТОВА СА другите трябва да си заминат всички!!!
Ясен Петров не го ща тук
Съжалявам, ама при него най-много се мъчех на мачовете на Черно море, едвам изтрайвах да стоя на стадиона. Всъщност, според мен мачовете при него наистина ги вземахме с много голям късмет с по 1:0 без нито едно положение да имаме.... абсолютно случайни голове
Колкото и да са ми неприятни Емил Велев и Стойчо Младенов.... мисля, че в момента може би биха били подходящ избор и то главно заради характерите им. Важно е да донесат някаква промяна, самочувствие и такива неща.... а пък ако не се получат нещата добре с тях, може лятото да се потърси нов вариант за треньор