Какво трябва да се промени, за да имаме отново силен отбор
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- зеленобелия
- Контакти:
Re: Какво трябва да се промени, за да имаме отново силен отбор
Абе не е ли време да се намалят цените на билетите-5 лв. за тази продукция ми се вижда множко и без това публиката намалява драстично от мач на мач.
зеленобелия написа:Абе не е ли време да се намалят цените на билетите-5 лв. за тази продукция ми се вижда множко и без това публиката намалява драстично от мач на мач.
Ами щом не ти харесва приятно гледане по тв-то.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- Ticha
- Контакти:
Цените не са проблем. Проблема е че ТИМ не им пука за отбора.
more написа:зеленобелия написа:Абе не е ли време да се намалят цените на билетите-5 лв. за тази продукция ми се вижда множко и без това публиката намалява драстично от мач на мач.
Ами щом не ти харесва приятно гледане по тв-то.
Предполагам, че и зеленобелия има клубна карта като мен. Въпросът му е съвсем резонен. Колкото по-евтини са билетите толкова по-голяма посещаемост ще има. Много хора просто не могат да си позволят тези 5 лева, а са фенове на моряците. При този слаб Черно море единственото спасение е пълния стадион. Още повече, че вече е почти ясно - ТИМ няма да дадат необходимите средства за изграждане на елитен отбор, за разлика от Митко Събев.
И за да не ме храните ще ви кажа - лично за мен ако ще и 50 лева да са билетите - аз съм пак на Тича.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Не мисля, че билетите са виновни за слабата посещаемост, просто публиката ни се разглези след успехите от миналия сезон, а и футбола, който демонстрираме последо време е доста слаб, не играем атрактивно, последния мач, който го изиграхме като хората беше със Сливен не само заради победата с 4:0, а и начина по който играхме, такива отборчета като Славия и Миньор трябва да идват във Варна нaсрани и да си тръгват нaсрани, а не да си мисля, че могат да ни бият дори, мачкаш ги, слагаш им поне тройка и да си заминават, а не да треперим последните минути за измъчена преднина от 1 гол и после да не вземе някой случаен гол да ни вкарат след наша грешка както Славия, просто сами си го вкарахме, 9 милиона минути да играем със Славия те гол не могат да ни вкарат с тая тяхната тотално безидейна и безхаберна игра, освен ако не сбъркаме сами, за това казвам, че трябва да се мачкат такива отбори с разлика, в последните минути винаги може да се обърка нещо с някой случаен гол
4MVN написа:Стига сте се правили на специалисти.Какво искате от отбора ? Славия цял мач не минаха центъра,бяхме с класа над тях ..Ако мача беше завършил 1-0 ,друго щяхте да говорите.Много добре играхме ,има много промени в играта на отбора .Няма ги вече тези центрирания само към Миро.Играхме бързо по земята ,по крилата с едно-две докосвания .Има промяна и мога да кажа само едно ,,Браво на Велизар за промяната'',,,Кога сте виждали така да играем ?
Искаме да играят футбол,не мога да разбера какво ти е харесало в наща игра.За слабата игра са виновни некадърните ни халфове.5 халфа за цял мач не можаха веднъж да изведат Миро на позиция за гол.
Само Черно море,Интер и Тотнъм