11.11 Локо Пд - Черно море 18ч ТВ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 11.11 Локо Пд - Черно море 18ч ТВ
Огризко, стига писа по форумите, защото хората или не те познават, не знаят чувството ти за хумор, или са оперирани от него. Кютай с рогите напред и това е.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
КироВарна написа:proscrip написа:Поспрете се бре, какъв съдия, къв терен, кви 5 лв. Тоз мач съм го гледал десетки пъти - още на 30-а мин ми беше ясно какво ще става. Има дни, в които е така - нищо не се получава, играта не върви, нямаш хъс, мотивация - просто не му е ден на човек. Аз не виждам от какво трябва да ревем - съдията си свири нормално, дори съм съгласен с феновете на Локо, че Жоро иамше фалове и реакции за картони, Бакари и той висеше на косъм от изгонване, но го пожали съдията - това е резултат от нерви, като не ти върви играта. Айде стига с тез съдии - дори по едно време ме ядоса, че не ги нацапа наще с повече картони, да им вдигне мотивацията - като ги остави с 10 човека. Мъже сте - не червени и сини тикви, стига ревахте! Толкова можем в момента, лошото е, че в сегашното първенство като гледам останалите бабалюги - спокойно можеше да се борим за 2-3-о място, предвид играта на всички с изкл на Лудогорец, Литекс според мен е някаква случайност броя на точките им, предвид мачовете, които съм им гледал.
В тоз мач трбва да сме доволни, че ни мушнаха само 1 гол, по едно време ми заприлича на мача с Левски, в началото на сезона, когато говедата се напреварваха да пропускат....
Стига с тез съдии и реване за глупости, нека като нормални мъже приемем загубите с достойнство и съответната отговорност! Не може да кажем на черното - бяло и как един съдия ощетил труда на футболистите - ми то последното като го няма какво да ощетява.
Ако визираш моето изказване,ще те помоля да го прочетеш още веднъж.Аз само написах как щяха да реват софиянци,ако бяха паднали.Съвсем искренно поздравявам по-долу Локо Пд и им честитя победата,която беше заслужена.Или не си дочел до края изказването ми,или трябва да поработиш над чувството си за хумор.Най-доброжелателно и приятелски ти предлагам да ти дам назаем от моето.При мене сигурно е в повече от нормалното,затова понякога не ме разбират правилно.
Не, не визирам нито теб, нито кой да е от писалите в темата, а наще примадони дето бяха на терена и им гледах физиономиите при различни огтсъждания на съдията - просто, ми идвят в повече такива мачове....
cristely написа:Огризко, стига писа по форумите, защото хората или не те познават, не знаят чувството ти за хумор, или са оперирани от него. Кютай с рогите напред и това е.
ами честно казано се хванах за главата като видях колко буквално са ми приели мнението повечето и реших просто да не се обяснявам

ogrizko написа:cristely написа:Огризко, стига писа по форумите, защото хората или не те познават, не знаят чувството ти за хумор, или са оперирани от него. Кютай с рогите напред и това е.
ами честно казано се хванах за главата като видях колко буквално са ми приели мнението повечето и реших просто да не се обясняваммислех, че е очеизвадно, че имам предвид обратното, но както и да е....
Предлагам ти Огризко,вече като пишем нещо с ирония,или на майтап да отбелязваме в скоби.че това е шега.....и даже можем да уточняваме с кого се ебаваме.Например пишем,че съдията е устроил "Тексаско клане".съвсем се е объркал и е повлиял на резултата в полза на домакините.След това в скоби.за да е ясно на всички:(много смешна шега,имаща за цел да осмее "смешния плач",на говеда и прасета след всяка тяхна загуба).Така ще избегнем всякакви недоразумения.За тези.които не са разбрали още веднъж искам да уточня,че ние феновете на Черно море поздравихме Локомотив Пд с победата,която беше заслужена и им пожелахме успех.Видях,че много от пловдичани са оценили доброто ни отношение към тях.А който не е разбрал,си е за негова сметка!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!Ние уважаваме достойните си противници и поддържаме безрезервно отбора си!
КироВарна написа:Toзи съдия съсипа мача!Всеки фаул се свиреше за Локото!Даде 8 несъществуващи засади на бързите и напористи нападатели на Черно море!Не даде 3 дузпи за моряците и ни лиши от изразителна победа поне с 3:1.Отмени чист гол на Бакари!Позволи на домакините да играят ръгби и нашите бяха тотално тероризирани!Ето така щеше да изглежда коментара за мача,ако беше загубил някой от измислените софийски грандове.Не вярвам някой да се съмнява в това А сега сериозно:Много слаб мач и на двата отбора,но както винаги на този стадион играчите на Локото знаеха какво искат.Нямам намерение да ги обсъждам,само ще им честитя победата и ще им пожелая успех.За нашите не знам какво да кажа.Имаше моментни проблясъци и няколко много добри атаки.Реално погледнато в центъра на терена,ни надиграха.Пресираха ни и изнасяхме топката много трудно,като често я губехме още преди да сме минали центъра.Е при това положение,как да играем?И въобще каква е средната линия на Черно море?Няма конструктивен разиграващ халф.Такъв,на който в операта му викат диригент Няма идея и извеждащи пасове към нападателите.Ами само с борба и с бягане не става.И акъл трябва.На мокрия терен,какво се очакваше от Расим не ми стана много ясно.Той е точно такъв тип играч.Може да гради и да внася смисъл в атаките,но напоследък е в ужасяваща форма.....и като е на терена дори и това,което имаме (бягане и борба),се намалява като капацитет.Аз лично и в София и в Пловдив,след неговото влизане,загубих надежда,че можем да вземем нещо.Не ме разбирайте неправилно.Не съм против момчето.Нали искаме да се налагат наши юноши.Но искам да видя желание за игра.Желание за израстване и стръв.Глад за игра.Не знам дали съм прав,но ми се струва,че един Коконов беше по-подходящ...и за терена и за мача.Нали може да играе и зад нападателя.С желанието,което демонстрира мисля,че щеше да е по-полезен.Безсмисленото изпрос(Т)ване на жълт картон от Бакари и забавянето на играта,беше в полза на домакиние.Неефективната игра на Окоро.Причини много за това,че сме беззъби.Нямам намерение да давам съвети на Гонзо,пък и няма нужда.Той много направи и съм сигурен,че продължава правилно да работи.Да се надяваме,че ще остане в клуба и ще получи карт-бланш за селекция.Защото се вижда,че футболисти трябват.Продължаваме напред.На мача с Берое всички на стадиона,да ги подкрепим.
Браво за поста!Само да добавя че на терена беше Жоро Илиев от вас , но не знам защо се изявяваше предимно в ролята на ренде и не правеше характерната за него игра.За Коконов си много прав.Познавам го много добре това момче и стисках палци да не го пуснат в игра.Той вече веднъж наказа Локомотив на Лаута с екипа на Ботев Враца.