11.11 Локо Пд - Черно море 18ч ТВ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: 11.11 Локо Пд - Черно море 18ч ТВ

Мнениеот КироВарна » 12 ное 2013 04:40

Toзи съдия съсипа мача!Всеки фаул се свиреше за Локото!Даде 8 несъществуващи засади на бързите и напористи нападатели на Черно море!Не даде 3 дузпи за моряците и ни лиши от изразителна победа поне с 3:1.Отмени чист гол на Бакари!Позволи на домакините да играят ръгби и нашите бяха тотално тероризирани!Ето така щеше да изглежда коментара за мача,ако беше загубил някой от измислените софийски грандове.Не вярвам някой да се съмнява в това А сега сериозно:Много слаб мач и на двата отбора,но както винаги на този стадион играчите на Локото знаеха какво искат.Нямам намерение да ги обсъждам,само ще им честитя победата и ще им пожелая успех.За нашите не знам какво да кажа.Имаше моментни проблясъци и няколко много добри атаки.Реално погледнато в центъра на терена,ни надиграха.Пресираха ни и изнасяхме топката много трудно,като често я губехме още преди да сме минали центъра.Е при това положение,как да играем?И въобще каква е средната линия на Черно море?Няма конструктивен разиграващ халф.Такъв,на който в операта му викат диригент Няма идея и извеждащи пасове към нападателите.Ами само с борба и с бягане не става.И акъл трябва.На мокрия терен,какво се очакваше от Расим не ми стана много ясно.Той е точно такъв тип играч.Може да гради и да внася смисъл в атаките,но напоследък е в ужасяваща форма.....и като е на терена дори и това,което имаме (бягане и борба),се намалява като капацитет.Аз лично и в София и в Пловдив,след неговото влизане,загубих надежда,че можем да вземем нещо.Не ме разбирайте неправилно.Не съм против момчето.Нали искаме да се налагат наши юноши.Но искам да видя желание за игра.Желание за израстване и стръв.Глад за игра.Не знам дали съм прав,но ми се струва,че един Коконов беше по-подходящ...и за терена и за мача.Нали може да играе и зад нападателя.С желанието,което демонстрира мисля,че щеше да е по-полезен.Безсмисленото изпрос(Т)ване на жълт картон от Бакари и забавянето на играта,беше в полза на домакиние.Неефективната игра на Окоро.Причини много за това,че сме беззъби.Нямам намерение да давам съвети на Гонзо,пък и няма нужда.Той много направи и съм сигурен,че продължава правилно да работи.Да се надяваме,че ще остане в клуба и ще получи карт-бланш за селекция.Защото се вижда,че футболисти трябват.Продължаваме напред.На мача с Берое всички на стадиона,да ги подкрепим.

proscrip
Контакти:

Мнениеот proscrip » 12 ное 2013 08:58

Поспрете се бре, какъв съдия, къв терен, кви 5 лв. Тоз мач съм го гледал десетки пъти - още на 30-а мин ми беше ясно какво ще става. Има дни, в които е така - нищо не се получава, играта не върви, нямаш хъс, мотивация - просто не му е ден на човек. Аз не виждам от какво трябва да ревем - съдията си свири нормално, дори съм съгласен с феновете на Локо, че Жоро иамше фалове и реакции за картони, Бакари и той висеше на косъм от изгонване, но го пожали съдията - това е резултат от нерви, като не ти върви играта. Айде стига с тез съдии - дори по едно време ме ядоса, че не ги нацапа наще с повече картони, да им вдигне мотивацията - като ги остави с 10 човека. Мъже сте - не червени и сини тикви, стига ревахте! Толкова можем в момента, лошото е, че в сегашното първенство като гледам останалите бабалюги - спокойно можеше да се борим за 2-3-о място, предвид играта на всички с изкл на Лудогорец, Литекс според мен е някаква случайност броя на точките им, предвид мачовете, които съм им гледал.

В тоз мач трбва да сме доволни, че ни мушнаха само 1 гол, по едно време ми заприлича на мача с Левски, в началото на сезона, когато говедата се напреварваха да пропускат....

Стига с тез съдии и реване за глупости, нека като нормални мъже приемем загубите с достойнство и съответната отговорност! Не може да кажем на черното - бяло и как един съдия ощетил труда на футболистите - ми то последното като го няма какво да ощетява.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 12 ное 2013 09:05

Виждам че много колеги нямат чувство за хумор и ирония. ЗА ТЯХ - коментарите ни за съдията са САМО и единствено ИРОНИЯ към един провинциален клуб със софийско жителство около Борисовата градина. Няма реване, споко !!!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 12 ное 2013 09:18

При отменения гол мисля, че имаше засада, макар и много тънка. За сметка на това през първото полувреме имаше една несъществуваща засада на ваш играч, черния с брадата ако не се бъркам, който излизаше сам срещу вратата.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 12 ное 2013 11:37

Абе излизал... той и без да му вдигнат излезе ама така я загреба с лопатата... Много сме беззъби като гости. Не можем да изнесем топката. Ако бяхме вкарали първи смятам щяха да станат нещата, но не би. Съдията си свири нормално.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 12 ное 2013 11:52

Когато трябва да ревем,ще ревем,но когато няма за какво като вчера-не ревем.Наистина всичко е една ирония по посока червеното братство.Идентични ситуации като на мача с тях,отсъдени в посока Локо пд.И какво да направим сега?Да сменим комисиите?Да накажат съдиите за това че определено бяхме по слабият отбор?Разбирам мача да висеше на косъм,а то искаме с едно положение,една полудузпа и една полузасада да вземем мача.Ами няма как да стане а и честно да ви кажа нямаше да съм щастлив на такава победа.Не знам защо,но повече ме радва честната игра,а когато и да се борим да не изпаднем поне да е честно спасяването по възможност.Имаме черна страница по тази тема и не ми хареса това което стана.А ако се докопаме до Европа и някакви медали,купа и т.н. ще има и голяма радост ако е честно и почтено спечелена.Не виждам как някои хора могат да се радват на наредени "постижения".Слабички сме в момента и мисля че сме на точното място в класирането и като точки и като игра.Три попълнения и можем да мечтаем/ако не е късно/.Това е от мен.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 ное 2013 12:01

Няма никакво значение дали е засада или не,просто защото не заслужавахме нито точица от този мач.Това е положението.Ние не сме като СМЕШНИЦИТЕ от Панчарево,дето и те не заслужаваха нищо,но отвориха МИРИЗЛИВИТЕ си усти по адрес на странични фактори,като съдийството...и какво стана после?Дойде Лудогорец и си ИЗБЪРСА ЗАДНИКА с тях насред София и после ги захвърли в първата крайпътна тоалетна на път за Разград.Ние поне си знаем дереджето,не търсим странични фактори....и доколкото помня Лудогорец го размазахме на Тича вкл. и с категорична игра.Също съм съгласен,че ни трябват 2-3 класни попълнения и ставаме вече друг отбор,като за мене е много важно да са деф.халф,нападател и дясно крило.Това е което ни трябва и това е причината да загубим вчера мача - Бакари имаше ситуации да вкара,но се провали!Еденилсон също се провали,а за Окоро не ми се говори просто каква дупка е,житна бегачка.В Локо Пд чужденците са видно най-добрите футболисти,така е и в Лудогорец,така е и в Литекс...при нас са просто посредствени.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 12 ное 2013 16:51

Не мога да не се съглася с последното мнение на стрелеца.
Определено изпитваме нужда на посочените от него постове от свежа кръв, но и запазване на сегащните ни футболисти за резерви.
Мача си беше ясен, няма какво да се залъгваме.
Та ние никога не сме побеждавали Локо там, аз дори не се сещам за някой равен мач!?!?!?!?
Много детиснка грешка при гола.
При нас головете винаги са такива.Просто изтърваме такива важни моменти.
Въпреки това ще похваля отново Шерифа и Кирчо, просто тези момчеа са невероятни като двойка и по отделно!!!
Мисля, че Еди наистина имаше лош ден, но на кой не му се е случвало в работата да не е на 100%.
Окоро трябва да се стресне или да заминава, няма го никакъв.
Капитана също нямаше ден, което много се отразява на отбора.
Може би в този мач ни липсваше Божилов, който да внесе спокойствие в средата и да обира високите топки, макар че рядко му се отдава.
Не е като да сме нямали положения, така че сами сме си виновни за загубата.
Само дано да се вдигнат за Берое иначе ни очакват трудни мачове след Старозагорци, ако се издъним с тях!!!
Само ЧЕРНО МОРЕ!!!

П.П. Поздравявам отбора на Локо за победата и им пожелавам да се преборят с 2-та Софийски отбора за 3-то място!
Бих си пожелал следното класиране към май месец:
1.Литекс
2.Лудогорец
3.Локо
4.ЧЕРНО МОРЕ
5.Берое
6.Ботев
7..........................

А ние да барнем Купата на България!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 12 ное 2013 19:19

proscrip написа:Поспрете се бре, какъв съдия, къв терен, кви 5 лв. Тоз мач съм го гледал десетки пъти - още на 30-а мин ми беше ясно какво ще става. Има дни, в които е така - нищо не се получава, играта не върви, нямаш хъс, мотивация - просто не му е ден на човек. Аз не виждам от какво трябва да ревем - съдията си свири нормално, дори съм съгласен с феновете на Локо, че Жоро иамше фалове и реакции за картони, Бакари и той висеше на косъм от изгонване, но го пожали съдията - това е резултат от нерви, като не ти върви играта. Айде стига с тез съдии - дори по едно време ме ядоса, че не ги нацапа наще с повече картони, да им вдигне мотивацията - като ги остави с 10 човека. Мъже сте - не червени и сини тикви, стига ревахте! Толкова можем в момента, лошото е, че в сегашното първенство като гледам останалите бабалюги - спокойно можеше да се борим за 2-3-о място, предвид играта на всички с изкл на Лудогорец, Литекс според мен е някаква случайност броя на точките им, предвид мачовете, които съм им гледал.

В тоз мач трбва да сме доволни, че ни мушнаха само 1 гол, по едно време ми заприлича на мача с Левски, в началото на сезона, когато говедата се напреварваха да пропускат....

Стига с тез съдии и реване за глупости, нека като нормални мъже приемем загубите с достойнство и съответната отговорност! Не може да кажем на черното - бяло и как един съдия ощетил труда на футболистите - ми то последното като го няма какво да ощетява.

Ако визираш моето изказване,ще те помоля да го прочетеш още веднъж.Аз само написах как щяха да реват софиянци,ако бяха паднали.Съвсем искренно поздравявам по-долу Локо Пд и им честитя победата,която беше заслужена.Или не си дочел до края изказването ми,или трябва да поработиш над чувството си за хумор.Най-доброжелателно и приятелски ти предлагам да ти дам назаем от моето.При мене сигурно е в повече от нормалното,затова понякога не ме разбират правилно.

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 12 ное 2013 23:54

Наистина не се получи много добър мач за гледане, но има и такива двубои по някога. За нас тези точки бяха много важни и затова според мен имаше някакво сковаване в нашите играчи. Радвам се, че все пак успяхме да победим. Черно Море е един добър отбор за нашите стандарти, на който все пак му трябват поне още 2-3 класни попълнения за да се бори за по предно класиране.... Пожелавам ви да влезете в седмицата. Даже ви пожелавам да сте пред БотевЪ в крайното класиране :) Успех и на реванша за купата ;)

пп. Благодаря ви за коректните и позитивни мнения за нас!
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Върни се в “Черно море”