Черно море - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА

Мнениеот Red_Girl » 04 ное 2013 21:02

Кролик написа:
Признах те !! Отговори културно на банда нахалници !! Спечели уважението ми :geek:

Следващия път като дойда до Варна искам топло посрещане в такъв случай. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 04 ное 2013 21:26

Кролик написа:
Red_Girl написа:
Ron Jeremy написа:
Red_Girl написа:Мене няма какво да ми минава. Аз бях против лошото съдийство и единственото, което исках от вас е да си кажете, дали наистина смятате, че заслужено бихте. Тва е. А иначе не смятам, че тук е мястото да си разпространявам снимките. А и подхода ти не ми допада. ;)

добре де лошо бихме ,незаслужено другия път за компенсация предлагам да играем по правилото три корнера дузпа и да започнем мача при 1:0 за вас :) , сега доволна ли си с тая ниско окосена градинка и тия големи балкони ме спечели напълно :)

Доволна съм. 8-) Къде забеляза големи балкони само не разбрах? :lol:

Признах те !! Отговори културно на банда нахалници !! Спечели уважението ми :geek:

Типична жена,скарана с елементарната логика.Не било място за постване на снимки-хахаха!А ти какво постна дъще?Може би нарисувани пейзажи на двора на вилата ти?Моя подход не и допада, а подхода на колегите предлагащи да и засадят бор в задния двор не коментира с омерзение-значи и харесва.Че зелени семена искат да засеят пак там. :mrgreen: Ех жени,жени...Като не ви харесват мъжките коментари,си пишете в БГ мама,там няма да ти "засаждат" разни дървета в задния двор. ;)
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

облак
Контакти:

Мнениеот облак » 05 ное 2013 00:10

червената, ще те поканим след мача да ти засадим зелено семе на нашите вили в Траката и Виница :lol:

shniur2004
Контакти:

Мнениеот shniur2004 » 05 ное 2013 01:24

ама Вие наистина сте супер комплексирани селяци! SOS-селянина си остава селянин

King Just
Контакти:

Мнениеот King Just » 05 ное 2013 07:51

Надявам се случая наистина да стигне до УЕФА. Комисията наказала Станислав Тодоров. Що така се излагат? От зор да им угодят, ще ги накарат наистина да си повярват, че срещу тях има конспирация и ще залаят още повече. Сигурен съм, че ако УЕфА разгледа случая, би защитила съдията. Да накажеш страничния за 5 мача заради една спорна засада (спорна, но я има) може да стане, само ако е срещу чорбата. Ако бях в управата на Черно море, сам щях да сезирам УЕФА за съдийството и като оневинят съдията, да запазя честта на Морето, което спечели съвсем заслужено и справедливо!

Жалка работа!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 05 ное 2013 10:21

shniur2004 написа:ама Вие наистина сте супер комплексирани селяци! SOS-селянина си остава селянин

Ние имаме чувство за хумор, както и момичето което ни отговаря съвсем културно. Явно на теб нещо ти куца :lol:

П.с.: Селянин и Варненец не се вписват в едно изречение, това от мен да го знаеш ;)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
scka

Мнениеот scka » 05 ное 2013 11:05

стойчо младенов пак си заслужи прякора който сам той си пожела и призова така да го наричаме - Тройчо , записвайки трета загуба Тройчо пак е на мода ! внимавай какво си пожелаваш за казали хората !

облак
Контакти:

Мнениеот облак » 05 ное 2013 19:36

shniur2004 написа:ама Вие наистина сте супер комплексирани селяци! SOS-селянина си остава селянин

за себе си ли говориш неадекватен селяндурино. Това, че нямаш чувство за хумор си е твой проблем. Иначе по-големи селяндури от шопските такива са само новодшлите аграрни елементи във Варна, които напълниха клетката онзи ден. Ти от кои си, от софийските или от дългополските селяндури? Напълни се със селски елементи прекрасния ни град, на които устите им знаят много, а смърдят от километри. SOS или не, софийският и дългополският селяк си остават такива.

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 05 ное 2013 21:14

КироВарна написа:
Ron Jeremy написа:
thebully написа:Следващия мач ръководството да се взима в ръце,да им отпуска само 10% от капацитета на стадиона на тия мрънкалници,да ги видя селяните от Дългопол,Аксаково и т.н. къде ще ми седнат,ей там в клетката като сардели и това е,една седмица само с тях ще се занимаваме тука,директиви съдии терени времето страничното флагче,ай баста :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ох котьо,ай наздраве моряци,аз продължавам хохохохохохо

Чиърззз добър пост , да чуеш прасета да вият безценно

Чух някакъв цесекарски коментар пред медиите,че имало "Тексаско клане" на "Тича".Е много интересно!Всички видяха,че заклахме прасетата във Варна,а не в Тексас.Аз съм градско момче,но сега разбрах какъв кеф е да се коли прасе.От Дългопол отдавна си го знаят....защо им беше да бият път до Варна.Айде много здраве на "Националния фен клуб Дългопол"Мърши нещстни!

..........
То и в Казанлък пълно с чорби.....нали ги виждаме като идват в Стара Загора...Значи Дългополци чорбари :mrgreen:
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 05 ное 2013 22:17

Здравей те.
Ако,бях написал,този коментар,веднага след мача със сигурност щях,да бъда обвинен в злосторство,в нечестност,че съм със сини очила и тн.,и тн.Затова изчаках,да се уталожат малко страстите и вече спокойно мога,да поздравя отбора на Черно Море за мъжката,достойна и най-вече умна във футболно отношение игра.Варненци бяха по-добрия отбор и заслужено взеха 3-те точки.Жалко,че не успяха,да вкарат още,поне един гол,та победата да е по-красноречива и треньорите и някои от футболисти на "червените",да спрат с,този рев,който е повече от ........ и детински.

Върни се в “Черно море”