Кролик написа:
Признах те !! Отговори културно на банда нахалници !! Спечели уважението ми
Следващия път като дойда до Варна искам топло посрещане в такъв случай.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Кролик написа:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Кролик написа:Red_Girl написа:Ron Jeremy написа:Red_Girl написа:Мене няма какво да ми минава. Аз бях против лошото съдийство и единственото, което исках от вас е да си кажете, дали наистина смятате, че заслужено бихте. Тва е. А иначе не смятам, че тук е мястото да си разпространявам снимките. А и подхода ти не ми допада.
добре де лошо бихме ,незаслужено другия път за компенсация предлагам да играем по правилото три корнера дузпа и да започнем мача при 1:0 за вас, сега доволна ли си с тая ниско окосена градинка и тия големи балкони ме спечели напълно
Доволна съм.Къде забеляза големи балкони само не разбрах?
shniur2004 написа:ама Вие наистина сте супер комплексирани селяци! SOS-селянина си остава селянин
shniur2004 написа:ама Вие наистина сте супер комплексирани селяци! SOS-селянина си остава селянин
КироВарна написа:Ron Jeremy написа:thebully написа:Следващия мач ръководството да се взима в ръце,да им отпуска само 10% от капацитета на стадиона на тия мрънкалници,да ги видя селяните от Дългопол,Аксаково и т.н. къде ще ми седнат,ей там в клетката като сардели и това е,една седмица само с тях ще се занимаваме тука,директиви съдии терени времето страничното флагче,ай баста![]()
![]()
ох котьо,ай наздраве моряци,аз продължавам хохохохохохо
Чиърззз добър пост , да чуеш прасета да вият безценно
Чух някакъв цесекарски коментар пред медиите,че имало "Тексаско клане" на "Тича".Е много интересно!Всички видяха,че заклахме прасетата във Варна,а не в Тексас.Аз съм градско момче,но сега разбрах какъв кеф е да се коли прасе.От Дългопол отдавна си го знаят....защо им беше да бият път до Варна.Айде много здраве на "Националния фен клуб Дългопол"Мърши нещстни!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта