Черно море - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА

Мнениеот Ron Jeremy » 04 ное 2013 09:20

Голям ама много голям и венест за тая мърша наречена журналистика няма такова изкривяване на събития и факти , а само жалък слугинаж , който създава измислени герои и жертви , като селянина от Плоски !!!
ex Popeye

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 04 ное 2013 09:27

Червен вой до небесата - безценно :) Те никога не губят заслужено , ако не е съдията е терена , ако не е терена е съдията :lol:

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 04 ное 2013 09:43

Няма по-голямо удоволствие от това ,да видиш Цска и Левски да реват от съдиите и то особено в омразната им Варна.Искам Левски и Цска да се" избият" помежду си и накрая от 1-во до 3-то място да се заемат от отбори извън София.Те вече свикнаха да не са шампиони и нека тази полезна традиция да продължи.Иначе за мача Големи Моряци и голям Гонзо!С малко повече пари , с този тренъор и нов стадион Черно море ще бъде запазена марка за първото място всяка година.
Последна промяна от ticha i vladislav на 04 ное 2013 12:01, променено общо 1 път.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 04 ное 2013 09:52

Браво моряци

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 04 ное 2013 10:16

Голям мач, страхотни емоции, чудесен резултат! Да продължаваме все така, поздравления за всички моряци :mrgreen: :) :mrgreen:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 04 ное 2013 11:03

Е чак пък да се говори, че е станал някакъв стойностен мач, мисля че е грешно. В общи линии дърводелски мач.
Мача беше голяма битка с много емоции и с малко футболни достойнства, от чисто спортно-техническо естество.
Важна победа за нас, това е най-важното.
ЦСКА първо да видят как са играли и после да се оплакват и реват. Не може да мямаш удари към чуждата врата и да ревеш.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 04 ное 2013 11:34

Целият мач: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NGU8M7xiEfA[/youtube]

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 04 ное 2013 12:01

Следващия мач ръководството да се взима в ръце,да им отпуска само 10% от капацитета на стадиона на тия мрънкалници,да ги видя селяните от Дългопол,Аксаково и т.н. къде ще ми седнат,ей там в клетката като сардели и това е,една седмица само с тях ще се занимаваме тука,директиви съдии терени времето страничното флагче,ай баста :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ох котьо,ай наздраве моряци,аз продължавам хохохохохохо
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 04 ное 2013 12:09

thebully написа:Следващия мач ръководството да се взима в ръце,да им отпуска само 10% от капацитета на стадиона на тия мрънкалници,да ги видя селяните от Дългопол,Аксаково и т.н. къде ще ми седнат,ей там в клетката като сардели и това е,една седмица само с тях ще се занимаваме тука,директиви съдии терени времето страничното флагче,ай баста :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ох котьо,ай наздраве моряци,аз продължавам хохохохохохо

Чиърззз добър пост , да чуеш прасета да вият безценно
ex Popeye

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 04 ное 2013 13:21

Red_Girl написа:
thebully написа:Дано да влезем в седмицата,за другото ви гостуване зимата да ти гледам сеира,ще се молите за такъв терен като днешния :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

За тая картофена нива изобщо няма да се моля. Дворът ми на вилата е по-хубав от вашия терен.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 7040_n.jpg

Това е терена от вчера, сега ще те помоля ти да покажеш снимка на двора на вилата ти :) Ама то какво да очакваш от момиче - фенка ..... на цска

Върни се в “Черно море”