Черно море-Славия

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Черно море-Славия

Мнениеот ogrizko » 26 окт 2009 21:01

garfild8 написа:Прав си varna1913,за късмета.Не може всеки мач да те покрива.Но това е положението.Опитва Велизар,а дали ще стане-божа работа.Ще го изтърпим до зимата,но да го махат още сега който и да дойде ще е същото.Няма да ги промени с магическа пръчка.

Напълно съм съгласен с колегата Гарф ;) ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 окт 2009 21:06

Какво да ви кажа :x .Тъпня.Съжалявам за момчетата,те се раздадаха напълно.Съжалявам за нас-ние също се раздадахме.Било е писано да завършим реми.Имахме късмет в Мездра,днес логично-нямахме такъв.Честно казано-ние не заслужавахме победата.Даже грам.Едно е да се раздаваш на терена,друго е да играеш.Едно е да играеш със сърце,друго е да играеш с умение.Щете не щете,пак ще го кажа-не можем да вържем 2-3 паса,не можем да създадем голово положение(изключая това на Заков в 90 минута).Ние нямаме голово положение :!: :!: .Няма ко да даде паса и това е.Няма го човека с 10-ката на гърба.Слаб отбор сме с много на брой посредствени играчи,раздават се,играят с хъс-но пак си оставаме все също много слаб отбор играещ много грозен футбол.Това обаче не е никаква извинение за малоумниците под козирката,за тея дето се правят на много важни "аааа ами той отбора не играе нищо,затова няма да им стъпя"..."за какво да им ходя да си късам нервите"....ами и на двете категории фенове да ви е*а майката,вие носите най-голямата вина Черно Море да е слаб!Не Велизар,нееее,вие и само вие толупи провалихте днес Черно Море.Най-малкото психираха Електичката от псувни,и аз не го харесвам,но докато си замине е футболист на Черно Море и днес не беше на ниво заради наш'те хора....още веднъж - да ви е*а майката :arrow:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 26 окт 2009 21:15

зеления написа:Сега още повече ме е яд, че не направихме нищо лятото за привличане на добри футболисти. Спокойно тази година можехме да атакуваме титлата.
А утре отнасяме Славия с 3:0.

Отнасяме ги като куцо пиле домат.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 окт 2009 21:32

зеленобелия написа:
зеления написа:Сега още повече ме е яд, че не направихме нищо лятото за привличане на добри футболисти. Спокойно тази година можехме да атакуваме титлата.

Още ни болят "раните", от минутите след редовното време. :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 окт 2009 21:42

зеленобелия написа:

Не ме бъзикай! Аз какво съм виновен, че сегашния отбор за никакъв х*й не става :( .
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 окт 2009 21:48

Sagittarius написа:Какво да ви кажа :x .Тъпня.Съжалявам за момчетата,те се раздадаха напълно.Съжалявам за нас-ние също се раздадахме.Било е писано да завършим реми.Имахме късмет в Мездра,днес логично-нямахме такъв.Честно казано-ние не заслужавахме победата.Даже грам.Едно е да се раздаваш на терена,друго е да играеш.Едно е да играеш със сърце,друго е да играеш с умение.Щете не щете,пак ще го кажа-не можем да вържем 2-3 паса,не можем да създадем голово положение(изключая това на Заков в 90 минута).Ние нямаме голово положение :!: :!: .Няма ко да даде паса и това е.Няма го човека с 10-ката на гърба.Слаб отбор сме с много на брой посредствени играчи,раздават се,играят с хъс-но пак си оставаме все също много слаб отбор играещ много грозен футбол.Това обаче не е никаква извинение за малоумниците под козирката,за тея дето се правят на много важни "аааа ами той отбора не играе нищо,затова няма да им стъпя"..."за какво да им ходя да си късам нервите"....ами и на двете категории фенове да ви е*а майката,вие носите най-голямата вина Черно Море да е слаб!Не Велизар,нееее,вие и само вие толупи провалихте днес Черно Море.Най-малкото психираха Електичката от псувни,и аз не го харесвам,но докато си замине е футболист на Черно Море и днес не беше на ниво заради наш'те хора....още веднъж - да ви е*а майката :arrow:

Принципно си много прав, ама спри с тая "козирка"! И не обиждай тези които в болшинството си подкрепяха брилянтната 10 - ка която имахме и която загубихме благодарение на "великия ни фен клуб" и неговото ръководство!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”