ПС:Но всичко това не омаловажава поредната съдийска гавра с Черно Море.Какво значение има,че сме били дузпа?ИМАШЕ ОЩЕ 2!Чисти дузпи,които съдията не свири и за което трябва да бъде пусната жалба,а мизерника Ристосков ни реже за пореден път

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Готвача написа:Очаквана загуба на Черно море и неочаквано слаб Ботев.Изтървахме да си вземем нещо от този мач,но поради персонални грешки и неумение да се вкара от дузпа за пореден път загубихме закономерно този мач.
п.п.Сега искам да напиша няколко думи и за публиката на Ботев.Чудил съм се много пъти защо им викат селяни ,цигани и жълТурци.Вече зная защо.Щом хора които се мислят за пловдичани/а според половината българи са турци и цигани/,викат на друг пловдивчанин циганин е ясно че са сигурни в твърдението си,поради факта че най вероятно са от един катун.Какво им беше виновен Гонзо,че съдията не свири чисти две дузпи,преди третата?След днешното си поведение агитката на Ботев загуби и малкото уважение което съм имал към тях.Вече зная защо им чупят носовете от другите агитки.Определено публиката на Ботев не е на нивото на отбора си и собственика си.Просто едни селски пръчки от околните на Пловдив села и катуни.Очаквам адекватно наказание с лишаване от домакинство поне 3 мача заради *********ките им изпълнения.Дано и виновните бъдат рапознати и въдворени при мургавите си събратя в панделата.
Готвача написа:п.п.Сега искам да напиша няколко думи и за публиката на Ботев.Чудил съм се много пъти защо им викат селяни ,цигани и жълТурци.Вече зная защо.Щом хора които се мислят за пловдичани/а според половината българи са турци и цигани/,викат на друг пловдивчанин циганин е ясно че са сигурни в твърдението си,поради факта че най вероятно са от един катун.Какво им беше виновен Гонзо,че съдията не свири чисти две дузпи,преди третата?След днешното си поведение агитката на Ботев загуби и малкото уважение което съм имал към тях.Вече зная защо им чупят носовете от другите агитки.Определено публиката на Ботев не е на нивото на отбора си и собственика си.Просто едни селски пръчки от околните на Пловдив села и катуни.Очаквам адекватно наказание с лишаване от домакинство поне 3 мача заради *********ките им изпълнения.Дано и виновните бъдат рапознати и въдворени при мургавите си събратя в панделата.
Готвача написа:Очаквана загуба на Черно море и неочаквано слаб Ботев.Изтървахме да си вземем нещо от този мач,но поради персонални грешки и неумение да се вкара от дузпа за пореден път загубихме закономерно този мач.
п.п.Сега искам да напиша няколко думи и за публиката на Ботев.Чудил съм се много пъти защо им викат селяни ,цигани и жълТурци.Вече зная защо.Щом хора които се мислят за пловдичани/а според половината българи са турци и цигани/,викат на друг пловдивчанин циганин е ясно че са сигурни в твърдението си,поради факта че най вероятно са от един катун.Какво им беше виновен Гонзо,че съдията не свири чисти две дузпи,преди третата?След днешното си поведение агитката на Ботев загуби и малкото уважение което съм имал към тях.Вече зная защо им чупят носовете от другите агитки.Определено публиката на Ботев не е на нивото на отбора си и собственика си.Просто едни селски пръчки от околните на Пловдив села и катуни.Очаквам адекватно наказание с лишаване от домакинство поне 3 мача заради *********ките им изпълнения.Дано и виновните бъдат рапознати и въдворени при мургавите си събратя в панделата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта