Нефтохимик - Черно море/14.09.2013г./17:00ч./
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Нефтохимик - Черно море/14.09.2013г./17:00ч./
Хубавото е,че взехме 3т. и сме на 4-то място 

zelena_varna написа:greenpeak написа:surikat написа:greenpeak написа:surikat написа:Най-накрая вкарахме!!! Бях се притеснил
?
Защо се бях притеснил ли!?
Мен Жоро Илиев ме притеснява вече.![]()
![]()
Кое те притеснява, че втора дузпа изтърва ли ?
Колко мача е вадил...
На майтап го казвам

Честито и от мен моряци,много важни 3 точки

HASTA DE LA VICTORIA
ЛЕ или ШЛ
?
В Бургас ли ще ходим, thebully?

greenpeak написа:ЛЕ или ШЛ?
Ако се наложи ще ходим

HASTA DE LA VICTORIA
След такова обстойно представяне на мача от коментаторите,не ми е нужен коментар от хора гледали мача на живо.Сигурен съм,че просто няма какво да се добави.F5 започна да не иска да работи.Помислих си по едно време че нещо ми се е скапал нета.Браво на моряците за победата.Добре е че и Дани Младенов вкара.Лошо е че Жоро пропуска втора дузпа.Май трябва да му дадат почивка от тези му задължения.Нека примерно Райков да бие една-две,а после Капитана може да започне отново ако се налага.Просто психиката му изневерява вече и трябва да се "рефрешне".
п.п.Може да са ме чули моряците и да започнат другото лято с мачове в задния ми двор.

п.п.Може да са ме чули моряците и да започнат другото лято с мачове в задния ми двор.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
- Saint Etienne
- Контакти:
Re: Нефтохимик - Черно море
зеления написа:Saint Etienne написа:0-1
Ейде да е 0:3.![]()
Няма пък,0-1 ще е

Тези тримата, какво правят?
greenpeak написа:
Тези тримата, какво правят?
Стават 4-ти в А група

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
-
- Контакти:
Честита МНОГО важна победа.Какъв иначе би бил смисъла да печелим точки на Герена и Армията,да бием Лудогорец,а да не взимаме пълен актив от Нефтохимик?Вече сме 4-ти,отборът набира скорост и самочувствие.Как само ме е яд за мега-олигофренската загуба от слабия Черноморец и за равния със Славия вместо да ги размажем с резултат.Жоро Илиев повече не бива да бие дузпи,това е ясно,днес не беше проблем,но другия му пропуск със Славия беше повече от фатален,от тук насетне зад бялата точка трябва да застава Божилов
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.