Дузпата срещу Локо Мз е 100-процентова, браво на Генов
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Дузпата срещу Локо Мз е 100-процентова, браво на Генов
Ясно се вижда на повторението кой първи играе с топката, по канал 3 го гледах как го повтаряха и го изкараха, че Жоро Илиев прави нарушението, а съвсем ясно всеки може да види как ПЪРВИ С ТОПКАТА ИГРАЕ ЖОРО ИЛИЕВ и след това Пажин го нацелва в крака, абсолютна дузпа, няма какво да говорят глупости, който иска нека намери запис от мача и ще се убеди сам
- vinagisvas
- Контакти:
Re: Дузпата срещу Локо Мз е 100-процентова, браво на Генов
Точно така е и аз гогледах 5 пъти-дузпа!
На мен не ми се струва да го удря в крака, посягането му оства във въздуха. Всеки има право на мнение. За мен нямаше дузпа!
greedy написа:На мен не ми се струва да го удря в крака, посягането му оства във въздуха. Всеки има право на мнение. За мен нямаше дузпа!
Съвсем ясно се вижда кой първи чуква топката, просто всичко става за секунда и на някой може да му се привижда друго, но специално гледах 10 пъти на запис ситуацията нарочно, за да видя наистина имат ли право за такива обвинения, целия свят разбрал, че нямало дузпа, дрън дрън, вече съм сигурен, че има дузпа и само наистина добър рефер може да я види, не е случайно, че Уефа го е избрала да свири в Шампионската лига и на световното, ама ние тука в България винаги изопачаваме нещата
Има, няма, още като започна мача и видях, че генов е главен съдия разбрах, че черно море ще победи. Това е най-поръчковия съдия, винаги свири там където трябва нещо мръсно да се изпълни по най-незабележимия начин.
- jembajemba
- Контакти:
Дали Локо Мз не легнаха?
Спомнете си мачовете Своге - Черно море 2:1 и Своге - Локо Мз 0:4. По 3 точки за всеки от отборите, всички са доволни.

Спомнете си мачовете Своге - Черно море 2:1 и Своге - Локо Мз 0:4. По 3 точки за всеки от отборите, всички са доволни.
Егати "незабележимия" начин! Това си беше нагло и безочливо ощетяване на Локо, Мз. Въпросът изобщо не е кой е играл първи с топката, както пишат някои по-горе. Георги Илиев скочи към Пажин с очевидното намерение, ако онзи не се дръпне да му отнесе тимбарицата. Пажин направи плах опит да посегне към топката, но в този момент Илиев беше в скок с поне 50 см. над Пажин и с идеална подложка за чупене на крак. Ако Пажин бе търсил топката, бутоните на Илиев щяха да му натрошат пищяла. Навсякъде по света това е фаул в нападение за опасна игра. Елементарно.Don Rumen написа:Има, няма, още като започна мача и видях, че генов е главен съдия разбрах, че черно море ще победи. Това е най-поръчковия съдия, винаги свири там където трябва нещо мръсно да се изпълни по най-незабележимия начин.
И според мене си е чист фал в нападение.И двамата дигат високо крак но според мене нападателя на Черно море влезе доста по остро и опасно за топката от защитника на Локо мз.
-
- Контакти:
Генов
, к...о
Същият миналата година извади извън полето фал на 4м вътре.
Ама нали тимаджиите му уреждат п р о с т и т у т к и.

We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Bliu-Bliu... написа:Генов, к...о
![]()
А двете смешни дузпи миналата година?двете спасени дузпи от Пифа преди 3-4 години, най-малко едно говедо може да говори за дузпи, последните 5 години са дали 10 дузпи за вас срещу нас и точно 0 за нас, да не говорим в другите мачове колко дузписте получавали 90% от тях смешни, а за онзи фал, за който говориш, не е вътре в наказателното и не свири мача Генов тогава, а Ристосков
Последна промяна от Varna1913 на 20 окт 2009 13:31, променено общо 1 път.