Мнениеот Iceberg » 26 авг 2013 16:59
----------------------------Китанов-----------------------------
Живко-----------Котев------------Шерифа----------Венков
------------------Жоро Илиев------------Еденилсон---------
--------Дани Г.-----------------Расим-------------------------
---------------------------------------------------Райков-------
---------------------Бакари-------------------------------------
Аз пък си мисля за нещо такова. Дани Г. отдясно, но не типично крило, а по прибран, да уплътнява центъра, а Райков малко по изнесен напред, да помага на Бакари. Дани игра това при нас поне 3 сезона, така че не му е непознато. В дясната зона при атака и отдаване на възможност, ще може да се включват всеки един от Дани, Жоро и Бекир, а защо не... и Живко или Алвеша, ако се заложи на него. Ако Дани Г не е възстановен, може да го замести адаша му Дани Младенов. Време е да влиза във форма, а то от пейката не става. Трябват игрови минути.
Та така де, не ме притеснява толкова десния външен в този мач, а десния бек?! Алвеша направо ме изплаши в Неделя, а Живко не е играл скоро, на моменти преди беше откровено слаб, на моменти не чак толкова, но никога не е бил перфектен. Дано има ден, ако му гласуват доверие. Аз лично съм оптимист за този мач, въпреки явната класа на противника, но мисля, че ще са отслабени по един или друг начин от двубоя с Базел, ще има резерви в игра, умора... Ние пък сме доста стабилни в защита, състава се обиграва вече, понатрупахме самочувствие, Жоро се завърна и то по перфектен начин. Така построена средната ни линия ще е още по-стабилна, а надявам се в атака да сме по-изобретателни и дейни. Крайно време е Бакари да вкара и ако е на мястото си, мисля сега е момента. Ако се раздадем и заиграем със самочувствие и настроение.. може да бием 1:0. Много вероятен е и хикс - 0:0 или 1:1. Всъщност мача си е троен по принцип, Лудогорец играе най-добрия футбол в България в момента, може би заедно с Ботев, но можем да бием. Така, че... ни очаква един интересен и оспорван двубой, надявам се без съдийски гаври. Успех за моряците в мача и за Лудогорец... след него, както и срещу Базел, разбира се.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------