ЧЕРНО МОРЕ - Лудогорец - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ - Лудогорец

Мнениеот Кролик » 26 авг 2013 13:31

hd29 написа:
Кролик написа:
hd29 написа:0-1 "ботушите"няма да могат да се противопоставят на бързите атаки по земя на Лудогорец и ще допуснат гол,което ще е достатъчно.

Предлагам да внимаваш как наричаш Черно Море :idea:

Приемам заблежката,но все пак "практикуващият силов футбол" отбор от Варна ще загуби ;) така по-добре ли е?

Гледа ли мача снощи ? Практикувахме изключително внимателен футбол ! Грубостите бяха от Пелето и Вутов, за което бяха и санкционирани.
Имаш пълното право да предполагаш кой ще загуби ! Аз се надявам да не си прав :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 26 авг 2013 13:53

Очаква се на стадиона да има около 30-тина фенове на ЧМ :mrgreen:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 26 авг 2013 13:57

the_blue_fan написа:Очаква се на стадиона да има около 30-тина фенове на ЧМ :mrgreen:

И 1 ни стига да сме пред вас в класирането ;) Нема се притесняваш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Делиорман
Контакти:

Мнениеот Делиорман » 26 авг 2013 15:59

Да. Черно море е първият победил Лудогорец в разград но до там.От тук насетне прошка няма.Мачът е двойка.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 авг 2013 16:44

luxorus написа:Гледайте малко по-реално на нещата.И ние(макар ДОСТА по-добър отбор от вашия) плетяхме някакви комбинации-тоя ще вкара,ще им вземем центъра,Венци ще ги накаже и други от тоя сорт) и започна мача поведоха ни,ние изтървахме 3 100% положения,почна второто полувреме,тупур лупур и айде пътуваме към Стара Загора с тройка без гарнитура.Имате шанс,само ако Стоев пусне втория отбор.Интересен мач ще е,дано да имам време да го гледам.

Кой ти каза, че Берое е по-добър отбор от Черно море? Ти ли го съчини или някой такъв като теб? Моряците са поне една класа над Берое!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 авг 2013 16:50

Делиорман написа:Да. Черно море е първият победил Лудогорец в разград но до там.От тук насетне прошка няма.Мачът е двойка.

Айде да си говорим след мача. Срещата е твърда единица с резултат 2:1.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 26 авг 2013 16:59

----------------------------Китанов-----------------------------
Живко-----------Котев------------Шерифа----------Венков
------------------Жоро Илиев------------Еденилсон---------
--------Дани Г.-----------------Расим-------------------------
---------------------------------------------------Райков-------
---------------------Бакари-------------------------------------

Аз пък си мисля за нещо такова. Дани Г. отдясно, но не типично крило, а по прибран, да уплътнява центъра, а Райков малко по изнесен напред, да помага на Бакари. Дани игра това при нас поне 3 сезона, така че не му е непознато. В дясната зона при атака и отдаване на възможност, ще може да се включват всеки един от Дани, Жоро и Бекир, а защо не... и Живко или Алвеша, ако се заложи на него. Ако Дани Г не е възстановен, може да го замести адаша му Дани Младенов. Време е да влиза във форма, а то от пейката не става. Трябват игрови минути.
Та така де, не ме притеснява толкова десния външен в този мач, а десния бек?! Алвеша направо ме изплаши в Неделя, а Живко не е играл скоро, на моменти преди беше откровено слаб, на моменти не чак толкова, но никога не е бил перфектен. Дано има ден, ако му гласуват доверие. Аз лично съм оптимист за този мач, въпреки явната класа на противника, но мисля, че ще са отслабени по един или друг начин от двубоя с Базел, ще има резерви в игра, умора... Ние пък сме доста стабилни в защита, състава се обиграва вече, понатрупахме самочувствие, Жоро се завърна и то по перфектен начин. Така построена средната ни линия ще е още по-стабилна, а надявам се в атака да сме по-изобретателни и дейни. Крайно време е Бакари да вкара и ако е на мястото си, мисля сега е момента. Ако се раздадем и заиграем със самочувствие и настроение.. може да бием 1:0. Много вероятен е и хикс - 0:0 или 1:1. Всъщност мача си е троен по принцип, Лудогорец играе най-добрия футбол в България в момента, може би заедно с Ботев, но можем да бием. Така, че... ни очаква един интересен и оспорван двубой, надявам се без съдийски гаври. Успех за моряците в мача и за Лудогорец... след него, както и срещу Базел, разбира се.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 26 авг 2013 18:56

Това е любимият ми мач! Винаго го посещавам още от Б група! Прогноза за труден мач, както последните два, но мисля, че ще е тка до първия гол! Прогноза 0-3!
Аз съм от Микре Юнайтед

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 26 авг 2013 19:03

mozart написа:Това е любимият ми мач! Винаго го посещавам още от Б група! Прогноза за труден мач, както последните два, но мисля, че ще е тка до първия гол! Прогноза 0-3!

Каква ''Б'' група, ние играехме с ''Антибиотик-Лудогорец'', вие сте ''Разград 2000''
Иска ми се само едно, 3 мача подред всички ни разгромяват,после го усещат дълбоко да не казвам къде...и сега е така...3-4///''Лудогорец'' може да е най-добрият бг отбор -ФАКТ,иска ми се и след четвъртия мач да е така,,,,Помните ли миналия сезон , ако не беше съдийската аванта..тия нямаше да бият.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 26 авг 2013 19:13

HEATSEEKER написа:
mozart написа:Това е любимият ми мач! Винаго го посещавам още от Б група! Прогноза за труден мач, както последните два, но мисля, че ще е тка до първия гол! Прогноза 0-3!

Каква ''Б'' група, ние играехме с ''Антибиотик-Лудогорец'', вие сте ''Разград 2000''
Иска ми се само едно, 3 мача подред всички ни разгромяват,после го усещат дълбоко да не казвам къде...и сега е така...3-4///''Лудогорец'' може да е най-добрият бг отбор -ФАКТ,иска ми се и след четвъртия мач да е така,,,,Помните ли миналия сезон , ако не беше съдийската аванта..тия нямаше да бият.

Всеки човек от Разград си припознава този Лудогорец за свой, както и феновете на Берое, Локомотив и Ботев Пд, Черноморец Бс, Дунав Рс, Спартак Пл, съвсем скоро и ЦСКА, няма да продължавам. Дори и да е така както казваш, балансът от мачовете по между ни е в наша полза, колкото и малко да са. На Тича не сме получавали още гол, а в следващия не виждам как ще получим... Успех все пак и нека по-добрият победи!
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Черно море”