helemong написа:Българската А група не е футболно първенство,така че е няма нужда да се плюе по отбора.Това е друг спорт в който са взаимствани някои от футболните правила.
+1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
helemong написа:Българската А група не е футболно първенство,така че е няма нужда да се плюе по отбора.Това е друг спорт в който са взаимствани някои от футболните правила.
ShooterMan написа:- Шабленския„Това не е за първи път. Не знам какво е това нещо, ние се притесняваме тук срещу отбори като Берое, Черно море.
Вече е в следващия етап на лудата крава.Първо се превърна в класически бездарник станал за резил в Търнава и Казахстан.След това - неудачник - калъфкаджия.Изгониха го от националния отбор....а вече говори презрително за съперниците,такива,които редовно шляпат Левски по дупето,включително ги биха и на Финал,а другия отбор му е родния такъв.НИЩО ДОБРО не го чака,НИЩО!
ShooterMan написа:- Шабленския„Това не е за първи път. Не знам какво е това нещо, ние се притесняваме тук срещу отбори като Берое, Черно море.
Вече е в следващия етап на лудата крава.Първо се превърна в класически бездарник станал за резил в Търнава и Казахстан.След това - неудачник - калъфкаджия.Изгониха го от националния отбор....а вече говори презрително за съперниците,такива,които редовно шляпат Левски по дупето,включително ги биха и на Финал,а другия отбор му е родния такъв.НИЩО ДОБРО не го чака,НИЩО!
surikat написа::) Браво, много съм доволен от точката. Момчетата изиграха мача много мъжки-въпреки всичко. Срам ме е обаче от това,че имаше само 3-ма в сектора за гости(поздрави за тях и другите 3-4 момчета които бяхме в сектор В). Прецедателя на фен клуба не трябва ли да мотивира,надъхва и обединява феновете!?!? Ще ви кажа само,че ние ако имахме такава агитка (като на Левски) щяхме да сме в 4-ворката. Някой да се замисли вместо да пречим,по добре да се напънем и ние феновете и да си направим отбора шампион!
Varnauser написа:Да говори така за родния си отбор може единствено, категорично и без никакво съмнение само един левскар. Отвратен съм от това комплексирано и без всякакъв морал същество Димов! Нещастник на куб!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Sole, Vladislav и 11 госта