Резултатът е повече от красноречив.Браво на младите футболисти.Във временното класиране са 2-място.Дано и занапред ми радват все така
Славия-Черно море 1-6 -юноши мл.възраст
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
HEATSEEKER
- Контакти:
Славия-Черно море 1-6 -юноши мл.възраст
В днешния междинен кръг на елитната юношеска група (U-17), младите моряци разгромиха като гости ''Славия'' с 6-1...
Резултатът е повече от красноречив.Браво на младите футболисти.Във временното класиране са 2-място.Дано и занапред ми радват все така
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
-
niksan1071968
- Контакти:
Re: Славия-Черно море 1-6 -юноши мл.възраст
В друг мач Левски - Литекс 0:3!
Нищо не очаквано,надявам се батковците им да правят същите резултати(искрено)

HASTA DE LA VICTORIA
Честито
това е Славия най-слабия набор на Славия далеч са от добрите в школата им.
първото полувреме започна доста добре за домакините, които откриха резултата в 5-ата минута идо почивката беше 1:2
но трябва да признаем, че Черно море удариха и две греди, както и Славия имаше 1-2 добри положения и претенции за дузпа
разликата не е толкова голяма, но има две момчета, които просто нямаше как да бъдат спрени..и си личи, че не са от Черно море, а са прекарали важни моменти в други школи - Минков и Вальо Йосков, не са праволинейни
за истински продукт на Черно море мога да посоча Валери Христов, който наистина е огромен талант, но нисичък, така че трябва да му се намери правилната позиция...Това момче от Добрич е огромен футболен интелект, така чете играта, като голям футболист. Ясно е едно, той е роден талант или пък просто помни от един път какво му се казва. Според мене, нищо че е по-малък, трябва той да почва титуляр, а не Христо на този пост
централните защитници на Черно море - Неуверени, бавни и несигурни. Би ми било интересно да и гледам срещу атомната атака на Литекс - Динко Митрев, Ники Димитров и Александър Георгиев
но трябва да признаем, че Черно море удариха и две греди, както и Славия имаше 1-2 добри положения и претенции за дузпа
разликата не е толкова голяма, но има две момчета, които просто нямаше как да бъдат спрени..и си личи, че не са от Черно море, а са прекарали важни моменти в други школи - Минков и Вальо Йосков, не са праволинейни
за истински продукт на Черно море мога да посоча Валери Христов, който наистина е огромен талант, но нисичък, така че трябва да му се намери правилната позиция...Това момче от Добрич е огромен футболен интелект, така чете играта, като голям футболист. Ясно е едно, той е роден талант или пък просто помни от един път какво му се казва. Според мене, нищо че е по-малък, трябва той да почва титуляр, а не Христо на този пост
централните защитници на Черно море - Неуверени, бавни и несигурни. Би ми било интересно да и гледам срещу атомната атака на Литекс - Динко Митрев, Ники Димитров и Александър Георгиев
nasko75 написа:първото полувреме започна доста добре за домакините, които откриха резултата в 5-ата минута идо почивката беше 1:2
Пич, що за простотии си наръсил, не е истина направо?! Първо, много отдавна не бях чел по неграмотно изложен пост! Вложих доста усилия за да подразбера нещичко. Второ, представил си така нещата, че едва ли не нашия отбор е загубил с 1:6, а не обратното. Трето, голям спец се оказа в познаването на школата на Черно море, няма що?!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ами човек, Минков е бил 3 години в Литекс, а Йосков само от година и половина е във Варна, преди това си беше в Черноморец. АКо не си спомняш (а ти явно не само не си спомняш, а и не знаеш), Йосков е детето от плаката на Бобич и Балъков за развитието на футбола в Бургас. Това е детето от другия плакат, на който Балъков му връзва обувката. Просто детето е в Черно море заради баща му, който се скара с родния му клуб
още тогава бобич на една тренировка на децата (а той не стоеше много в Бургас) за 10 минути каза на балъков, че това дете е много качествено и трябва да го запазят
Да, Валери Христов е истински продукт на школата на Черно море - и детето има качества. Да, от Добрич е, НО НЕ Е ТРЕНИРАЛ НИКОГА НА ДРУГО МЯСТО. На това англичаните му казват Pure Product of Academy
иначе защитниците наистина са неуверени и технически не много добре (централните и детето с голата глава специално), но има време да се развият. Теренът на Славия е добър и топката може да върви...
и какво значение има от къде съм???? Ако ти си талибан, който само подскача и не вижда нищо около себе си, няма кой да ти помогне
още тогава бобич на една тренировка на децата (а той не стоеше много в Бургас) за 10 минути каза на балъков, че това дете е много качествено и трябва да го запазят
Да, Валери Христов е истински продукт на школата на Черно море - и детето има качества. Да, от Добрич е, НО НЕ Е ТРЕНИРАЛ НИКОГА НА ДРУГО МЯСТО. На това англичаните му казват Pure Product of Academy
иначе защитниците наистина са неуверени и технически не много добре (централните и детето с голата глава специално), но има време да се развият. Теренът на Славия е добър и топката може да върви...
и какво значение има от къде съм???? Ако ти си талибан, който само подскача и не вижда нищо около себе си, няма кой да ти помогне
nasko75 написа:Ами човек, Минков е бил 3 години в Литекс, а Йосков само от година и половина е във Варна, преди това си беше в Черноморец. АКо не си спомняш (а ти явно не само не си спомняш, а и не знаеш), Йосков е детето от плаката на Бобич и Балъков за развитието на футбола в Бургас. Това е детето от другия плакат, на който Балъков му връзва обувката. Просто детето е в Черно море заради баща му, който се скара с родния му клуб
Аз много добре знам кое момче от къде е пич, не ми преповтаряй. Бащата на Йосков беше треньор в школата на Черноморец и напусна точно защото прати сина си преди година и половина при нас, защото сметна, че тук ще се развие по-правилно и по-добре. И това вече е факт. Човекът е далновиден, не като теб мушмул. Това беше поводът за скарването и напускането му, ако се не лъжа (а аз рядко го правя). Не се пиши на многознайко. На мене негодуванието ми против поста ти не беше за тези подробности, а за начина, по който обезценяваш хубавата победа на момчетата ни и начина по който едва ли не ги изкарваш посредствени футболисти. Изкара школата ни некадърна, възпитаниците и праволинейни и неспособни. Според теб всичко хубаво се дължало на "научени на друго място" двама футболисти, а футболът е колективен спорт. Завидя тъпанарски умнико, пропит беше от злоба. Усещаше се от всяка твоя дума. Като трън в очите сме на много хора с добрата си школа. От доста време насам сме сила както при 17, така и при 19 годишните. За по-малките не искам да говоря, защото при тях по-трудно се доказва, но като ги гледам как печелят турнири наред... И никак не са "праволинейни, бавни и тромави" децата". Мачкаме и във Варна и навън. И така ще бъде, запомни го. В момента пак злобееш и завиждаш, а на всичкото отгоре си и неграмотен. Сега стана ли ясно кой е талибана?! Твоя милост. Можеш и на английски да го кажеш, позволявам ти
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.