Берое - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Берое - Черно море
Харесва ми,когато не губим мачове в които очакванията сред НАШИТЕ фенове са "да ни ушият 3-4".Харесва ми и още как,при все,че точно такива мачове СМЕШНИЦИТЕ преди Гонзо щяха да ги загубят наистина с 3 гола разлика.Все от някъде трябва да започне градежа,нормално да е от защитата,да има на какво да стъпи отбора,да има спокойствие и стабилност....ОК,не се получава напред,ама 0:0,а не като не ни се получи нещо да отнасяме 3-ката.Така,че сме на верния път,колкото и да ги е яд враговете на Гонзо....и подлогите на Илиан 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Хайде стига!Тези МИШКИ дето имаха топки превърнаха защитата ни в разграден двор и навън отнасяхме 3-ки от воле.Жоро Илиев е в слаба форма,а на всичкото отгоре и контузен,немалък фактор при положение,че ни беше основния голаджия до скоро.Бакари има едно отлично качество - с топка в крака набере ли прегазва всичко по пътя си,с времето ще се напасне,в момента го виждам как се лута в отбора.При положение,че и Окоро се контузи е ясно,че бая се озъбихме в нападение.Но по-добре 0:0 отколкото глупости.А нали пишехте колко силни са Берое бе,имаха ли голово положение?Въобще някаква смислена атака?Все пак сме гости.И с ЦСКА пак обвиниха Гонзо.....а сега се видя,че хич не са толкова слаб домакин,на Армията ние бяхме много по-добрия отбор,примерно Коко Ряпата едва издрапа до 0:0.Ако не беше онова кекеменце Сашито и Черноморец нямаше да ни вкарат гол-факт.Ако си бяхме вкарали ДУЗПАТА срещу Славия ги биехме на 200%-ФАКТ!Просто пропиляхме с лека ръка 3 точки,които си бяха наши отвсякъде!Я пресметнете къде щяхме да сме с 9 пункта?
Тук съм напълно съгласен с теб. Черно море не е бил толкова стабилен от бронзовия си сезон! Гонзо е ебаси пича! Вярно, че и аз не харесах някои положения, като например: защо пусна Божилов, а не Беки като фалшива девятка, а Младенов чак на края на мача. Смятам, че отбора щеше да бъде много по-офанзивен при следното построяване: л/к Монката, дясно Младенов, Беки лек нападател и Бакари забит в нападението. Всичко останало беше перфектно.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
ShooterMan написа:Харесва ми,когато не губим мачове в които очакванията сред НАШИТЕ фенове са "да ни ушият 3-4".Харесва ми и още как,при все,че точно такива мачове СМЕШНИЦИТЕ преди Гонзо щяха да ги загубят наистина с 3 гола разлика.Все от някъде трябва да започне градежа,нормално да е от защитата,да има на какво да стъпи отбора,да има спокойствие и стабилност....ОК,не се получава напред,ама 0:0,а не като не ни се получи нещо да отнасяме 3-ката.Така,че сме на верния път,колкото и да ги е яд враговете на Гонзо....и подлогите на Илиан
Страхотен мач,СТРАХОТНА подкрепа от трибуните и от форума на гонг.Божилов най слабия ОК - Бекир игра ли - аз не го видях да се срещне с топката.Ама нали е нашо момче няма проблеми няма да го серем сега.Жоро Илиев и Илиян Илиев са виновни.Еее забравих и за щангиста той ни е проблема.
Мърата имал гости - еми наздраве.Мъра кой ти е последния мач дето си го гледал таврас - като беше на 14 години може би.Сладур
ЧИКИДЖИИ - срам ме е че имаме най умрелите фенове в България
Айде хранилка

Младенов да не забравяме че е след операция и няма да изкара цял мач.Аз съм с такава операция в момента и хвърлих патериците след 6 месеца!!!Още ме боли и при натоварване понякога се опитва да блокира.Представям си какво му е на Дани,че и искаме да играе по цял мач на ниво.За Бакари-работата е че няма кой да играе по крилото освен Мони и понеже търсим сигурност,Божилов е титуляр/а и няма реална алтернатива/.И аз си скъсах нервите с него,но и не може да се отрече че свърши немалко добра работа в защитен план/вярно че е на терена за друго/.Просто Гонзо няма кого да пусне на неговото място.Отбора в нашата половина беше почти безгрешен.Защита-мечта.От мач на мач заиграват все по добре-свикват един с друг.Затова си мисля че на Сашко Емилов и Роската мястото им поизстина.Помислиха се за велики и дръпнаха ръчната.А не е да нямаха шансове.Евала на Гонзо че когато трябва ги закотви на пейката.За Росен между другото го очаквах след привличането на Котев,но Станчев е супер приятна изненада за мен.За Венков каквото и хубаво да кажа,все ще е малко.Една единствена грешка за цял мач,супер адекватни намеси в защита и добри изпълнения в атака и то при положение че цял мач почти се опитваха да пробиват през неговата зона.Прекрасно подсигуряване и от капитана тази вечер.Това момче/Шерифа/ вече е следващият Марев за Черно море.НЕЗАМЕНИМ!Станчев играе като играч с поне 50 мача за национала и още толкова в Европа.Бингото на Гонзо,жокера който всички се чудехме какво търси при нас.Мисля че вече разбрахме и то с удоволствие.Не бях гледал толкова стабилен бек в дясно откакто Мишо Лазаров спря да играе.Някъде бях писал какво е общото между Божил Колев,Георги Василев,Кольо Спасов...А то е че с тези играчи нямаше да загубят повече от 2-3 мача през сезона.С радост отбелязвам че и Гонзо има шанса да се приобщи към тях.Игра в защита без паника,спокойно,като истински големи играчи.Големите отбори започват с прекрасна игра в защита.Вярно е че те разполагат и с прекрасни халфове и нападатели,но като гледам в БГ колко са отборите с добри играчи в атака...Ако не си изкараме собствена продукция,ще гледаме такива като Бакари/не е лош играч,ама е далеко от истински голмайстор/.Жалко че изтървахме с лека ръка Брус Инканго.За нас беше перфектен.За този мач ГОЛЯМО БРАВО на Гонзо.Знаейки с какво разполага на вратата,направи така,че Емо да няма работа.Това е още една причина да се върнем само с една точка на фона на представянето.Имахме своите шансове,съдията беше инструктиран да не дава картони на Берое компесативно за предният мач и се видя че им спести два червени такива.Ако продължаваме таа,имаме шанса да се превърнем в италиански отбор от ерата на катеначо.Няма лошо,стига да носи успехи.И аз не харесвах "пичовската" игра на предните "спецове",с които редовно отнасяхме плувката.По добре 5 мача 6 точки с един гол вкаран и един получен,отколкото 5 мача,три точки и голова разлика 1- 10 примерно.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
Беки игра прилично за 18-те си години,а като излезе видяхме какво стана на терена,следователно все нещо е свършил.Кой говори за Жоро Илиев?Да,ако беше онзи Жоро от Бургас и Славия на терена тази вечер тоя мач го губехме.А за Бекито - може би момчето заслужава и ПОХВАЛА,че бая сили хвърли да се възстанови от контузия и да помогне на отбора,инак катеначото от последните 20 минути щеше да е 90 минутно!
Ама май мнооооого хора съжаляват,че бихме Локо Пд,нали?Че ги бихме с двама 18 годишни юноши,че Гонзо остана напук на приказките,че Локо Пд колко били силни,щели да ни размажат...Мноооого мъка,че и Берое не можа да ни бие в камерния ни състав май,че не ни стъпкаха с 3-4 гола,че да говорим Гонзо да си ходи,да идва Ильо с постоянното му начумерено лице....Ах,мъка,мъка,и сега идва равен с Левски навън+победа над Лудогорец,там вече някои може и вените си да срежат.
Айде хранилка
Ама май мнооооого хора съжаляват,че бихме Локо Пд,нали?Че ги бихме с двама 18 годишни юноши,че Гонзо остана напук на приказките,че Локо Пд колко били силни,щели да ни размажат...Мноооого мъка,че и Берое не можа да ни бие в камерния ни състав май,че не ни стъпкаха с 3-4 гола,че да говорим Гонзо да си ходи,да идва Ильо с постоянното му начумерено лице....Ах,мъка,мъка,и сега идва равен с Левски навън+победа над Лудогорец,там вече някои може и вените си да срежат.
Айде хранилка

Последна промяна от ShooterMan на 20 авг 2013 00:47, променено общо 1 път.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
СЛАДУР ходи се прегледай
5 мача 450 минути нямаме голово положение- за футбол ли говорим
-
- Контакти:
bobo1971 написа:СЛАДУР ходи се прегледай
Сладур,много добре си играем на фона на цялата А група без Лудите и Ботев Пд,кой играе футбол бе?ЦСКА?Берое ли играе футбол,нали ги видяхме как ритаха като коне?Левски ли играе футбол?Кой играе я кажи?Локо Пд - дето блъскаха като магарета,наредили 4 върлини и бой ритници и изсипани топки,това футбол ли е?5 мача 450 минути имаме получен 1 гол - ЗНАЕМ КАКВО ПРАВИМ НА ТЕРЕНА,използваме СИЛНИТЕ си страни вместо като типични СЕЛЯНДУРИ да хукваме урголешката и да ни нашиват задниците с 3-4 гола.Ще играем така,както потенциала ни го позволява,всеки треньор с акъл ще нареди отбора си така,че да се възползва от силните му страни,не от слабите

bobo1971 написа:СЛАДУР ходи се прегледай
Я не се излагай! Отбора ни е достатъчно силен за А ПФЛ! Вярно е, че имаме проблеми в нападение, но и те ще се изчистят с времето. В момента Черно море е толкова стабилен колкото не е бил от бронзовия си сезон!!! СТИГА ХРАЧКИ ПО ОТБОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
Той иска да мачкаме,ама и аз искам и го разбирам,ама с това разполагаме!
Жоро Илиев - контузен,а и да не беше - лоша форма.
Бекир - контузен,едва възстановен за мача,как да покаже формата от ЦСКА и Локо Пд?А и да не забравяме,че е на 18,колебанията са нормално нещо,на неговите години Жоро Илиев беше в Светкавица и го знаехме колцина!
Окоро - контузен
Младенов - идващ и той от тежка контузия
Е,какво искат не мога да разбера от тоя отбор?Като Барселона ли да играем?Направили сме нещо НЕВЕРОЯТНО като стабилна защита,толкова стабилна,че дори като махнеш най-основното й зветно-вратаря и сложиш на вратата една пълна РЯПА като Михайлов...то пак да има работа само като да бие аутове!Всичко върви наред и в правилната посока,ама нейсе,пак недоволни!Искат примерно като Прическата.Един ПЪЛЕН идиот и посочвам примера от онзи мач в Монтана.Вместо да си играем стабилно отзад хуква да гази нашия СМЕЛЧАГА,ама вече го няма Кривия...1:0,ЧК,неври,нашия пуска нападател?!СМЕЛЧАГА!!!Резултата - 4:0!Сър Генов в Каварна,смелчага,нападатели до откат,резултата?4:0.За гастролите в Подуене не ми се говори,оправяхме головата разлика на евразийците.От 4 години за пръв път играем ПРАВИЛНО,играем спокойно в защита,въпроса е само да се дигнат контузените...ама не!Трябва да се заклати треньорския стол?И що?Да дойде онова начумереното,дето "Левски му бил в сърцето"
Жоро Илиев - контузен,а и да не беше - лоша форма.
Бекир - контузен,едва възстановен за мача,как да покаже формата от ЦСКА и Локо Пд?А и да не забравяме,че е на 18,колебанията са нормално нещо,на неговите години Жоро Илиев беше в Светкавица и го знаехме колцина!
Окоро - контузен
Младенов - идващ и той от тежка контузия
Е,какво искат не мога да разбера от тоя отбор?Като Барселона ли да играем?Направили сме нещо НЕВЕРОЯТНО като стабилна защита,толкова стабилна,че дори като махнеш най-основното й зветно-вратаря и сложиш на вратата една пълна РЯПА като Михайлов...то пак да има работа само като да бие аутове!Всичко върви наред и в правилната посока,ама нейсе,пак недоволни!Искат примерно като Прическата.Един ПЪЛЕН идиот и посочвам примера от онзи мач в Монтана.Вместо да си играем стабилно отзад хуква да гази нашия СМЕЛЧАГА,ама вече го няма Кривия...1:0,ЧК,неври,нашия пуска нападател?!СМЕЛЧАГА!!!Резултата - 4:0!Сър Генов в Каварна,смелчага,нападатели до откат,резултата?4:0.За гастролите в Подуене не ми се говори,оправяхме головата разлика на евразийците.От 4 години за пръв път играем ПРАВИЛНО,играем спокойно в защита,въпроса е само да се дигнат контузените...ама не!Трябва да се заклати треньорския стол?И що?Да дойде онова начумереното,дето "Левски му бил в сърцето"
bobo1971 написа:ShooterMan написа:Харесва ми,когато не губим мачове в които очакванията сред НАШИТЕ фенове са "да ни ушият 3-4".Харесва ми и още как,при все,че точно такива мачове СМЕШНИЦИТЕ преди Гонзо щяха да ги загубят наистина с 3 гола разлика.Все от някъде трябва да започне градежа,нормално да е от защитата,да има на какво да стъпи отбора,да има спокойствие и стабилност....ОК,не се получава напред,ама 0:0,а не като не ни се получи нещо да отнасяме 3-ката.Така,че сме на верния път,колкото и да ги е яд враговете на Гонзо....и подлогите на Илиан
Страхотен мач,СТРАХОТНА подкрепа от трибуните и от форума на гонг.Божилов най слабия ОК - Бекир игра ли - аз не го видях да се срещне с топката.Ама нали е нашо момче няма проблеми няма да го серем сега.Жоро Илиев и Илиян Илиев са виновни.Еее забравих и за щангиста той ни е проблема.
Мърата имал гости - еми наздраве.Мъра кой ти е последния мач дето си го гледал таврас - като беше на 14 години може би.Сладур
ЧИКИДЖИИ - срам ме е че имаме най умрелите фенове в България
Айде хранилка
Че пия извън стадиона и не влизам на мачове(бърка ли те нещо),кажи ми само -няма да си следя отбора и няма да пиша ако те дразни,Сладур

HASTA DE LA VICTORIA