Прогнози за мача в Мездра?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Прогнози за мача в Мездра?
Къде играем трудно?Там в Мездра ли?1 мач сме играли там и ги тряснахме с лекота 1:3 миналия сезон.Не по-различно беше и във Варна,където на ходом ги отупахме 2:0.Тъй,че статистиката за разлика от моментната форма е твърдо на наша страна.Е,Мездра не ни е сателит,какъвто е примерно на Литекс(който на ходом в приятелски мач ги победи 0:5 без абсолютно никаква съпротива),но вярвам,че ще победим в този мач.Може да са набрали пара,но както се казва....стига толкоз.Хич не ме интересува кой как,къде защо кого бил и с колко,има граници,които не трябва да се минават и това е мача в Мездра.Сори за Локомотив,сори за зложелателите,но мача в твърда 2-ка,черна 2-ка,черна и удебелена.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Равен 1-1
2-0. S TEZI PENSII TOLKVA! KLASIRANE: 8-12 MQSTO. JALKO 4E MUTRITE NALIVAT MNOGO PARI.
СПОРЕД МЕН МОРЯЦИТЕ ЩЕ ВЗЕМАТ ТОЗИ МАЧ САС 0:2 АМА ЩЕ БЪДЕ МНОГО ТРУДЕН

Мездра бият
ще се въздържа от коментар за мача,ще направя такъв след неговото завършване,вече съм толкова объркан от играта на любимия ни отбор Черно Море,че трудно намирам думи за писане, 

HASTA DE LA VICTORIA
- WestCoast2
- Контакти:
Време е Черно Море да спечели
2:1 за моряците

Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
-
- Контакти:
В Варна се носят слухове че мачът е -ДВОЙКА ,даже и точен резултат се споменава-1-2 ...

1-3 Всичко друго е изненада!
Айде Моряциииии!!!

ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!