Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Новини свързани с Черно Море

Мнениеот greenpeak » 15 авг 2013 20:50

ShooterMan написа:МОМЕНТ!!!Правете ясна диференцияция между футболиста Илиан Илиев,който е легенда на Черно Море.....и човекът Илиан Илиев,който е една пу*ка и тази статия описва точно неговите действия.Такива са те в живота на Илиан,така гонеше играчи от Черно Море,по мишешки,без да им го каже в лицето,той е един измекяр,като това е и причината да не се развие още по-добре като играч,защото спокойно можеше да играе в най-големите отбори в Европа....това е и причината да се провали като треньор.Навсякъде.Характера му на злобар,на човечец с дребна душица,която обича да действа със злобичка и подмолно ВИНАГИ настройваха колективите от играчи срещу него и в крайна сметка логичното се случваше.1 път имаше късмет с Берое,уникален късмет,но толкоз,като изключим късметчето с Поморие на Финал и там провалът му бе тотален+изпадане от А група.УБЕДЕН съм,че има нещо вярно в статията,както и,че има помагачи сред феновете,а от там и някои играчи с по-голямо влияние в отбора действат за тази кауза.Говоря за 2-3 души.Гонзо трябва да бъде безмилостен към тях и да ги изхвърли ДИРЕКТНО от отбора,не на пейката,не извън групата,ДИРЕКТНО вън от Тича,такова ядренце и групичка УТАЙКИ дето да решават кой да е треньор,кой да е тартор като през 2009 не трябва да има.Те трябва да бъдат стъпкани още щом показват наченки на подривна дейност,а такива вече има и съм изключително радостен,че точно тези,които аз подозирам са наритани от треньора.А Илиан - както винаги,подмолен,злобен,дойстващ в гръб...просто Илиан си е Илиан,откакто свали фанелката много са моментите в които ме е било срам от него и този е един от тях.Интвервюто му от днес - милеел за Левски.Подмазвач чиста проба,не играчите били виновни,демек разбирай ръководители и шефове и що?Щото му набили шута на безкадърника от Сараево....Ей това е!

Жоре, ти си умикум бе :oops: :mrgreen: !!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 15 авг 2013 20:53

Пичове,не реагирайте първосигнално,точно както искат милиционерите от Подуене.Винаги преди мач с тях се опитват да внасят напрежение,независимо с кого играят.Пуснаха декларацията от БФС/не се и съмнявайте под чие давление/срещу Пирин,после тръгнаха да "купуват"Венци Христов,сега започнаха да "сменят" Гонзо с Илиан.И забележете,че след като минат мачовете с даденият отбор,изведнъж всичко затихва.Да чухте нещо за Пирин?Няма да чуете и за Венци,а след мача с нас,няма да сменят Гонзо поне до следващият мач с нас.Лошото е че винаги има някой да се върже и да започне с атаките.Стрелец,вземи се в ръце.Разбрах че си с шапка,ама надявам се тя да не ти пречи да мислиш с главата си и да изказваш такива "умнотии" които да вкарват напрежение в играчите,измислени с долната част на гръбначния си мозък,удобно седейки отгоре му и щракайки по клавиатурата.Имаш понякога добри попадения,но този път се закачи на милиционерската кука и те издърпаха като заблудено шаранче.Вместо да измислиш нещо свързано с четиримата изклатени на Герена,ти почна нашите.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

bobo1971
Контакти:

Мнениеот bobo1971 » 15 авг 2013 22:36

ShooterMan написа:МОМЕНТ!!!Правете ясна диференцияция между футболиста Илиан Илиев,който е легенда на Черно Море.....и човекът Илиан Илиев,който е една пу*ка и тази статия описва точно неговите действия.Такива са те в живота на Илиан,така гонеше играчи от Черно Море,по мишешки,без да им го каже в лицето,той е един измекяр,като това е и причината да не се развие още по-добре като играч,защото спокойно можеше да играе в най-големите отбори в Европа....това е и причината да се провали като треньор.Навсякъде.Характера му на злобар,на човечец с дребна душица,която обича да действа със злобичка и подмолно ВИНАГИ настройваха колективите от играчи срещу него и в крайна сметка логичното се случваше.1 път имаше късмет с Берое,уникален късмет,но толкоз,като изключим късметчето с Поморие на Финал и там провалът му бе тотален+изпадане от А група.УБЕДЕН съм,че има нещо вярно в статията,както и,че има помагачи сред феновете,а от там и някои играчи с по-голямо влияние в отбора действат за тази кауза.Говоря за 2-3 души.Гонзо трябва да бъде безмилостен към тях и да ги изхвърли ДИРЕКТНО от отбора,не на пейката,не извън групата,ДИРЕКТНО вън от Тича,такова ядренце и групичка УТАЙКИ дето да решават кой да е треньор,кой да е тартор като през 2009 не трябва да има.Те трябва да бъдат стъпкани още щом показват наченки на подривна дейност,а такива вече има и съм изключително радостен,че точно тези,които аз подозирам са наритани от треньора.А Илиан - както винаги,подмолен,злобен,дойстващ в гръб...просто Илиан си е Илиан,откакто свали фанелката много са моментите в които ме е било срам от него и този е един от тях.Интвервюто му от днес - милеел за Левски.Подмазвач чиста проба,не играчите били виновни,демек разбирай ръководители и шефове и що?Щото му набили шута на безкадърника от Сараево....Ей това е!

ПСИХОПАТ - ти не си реален

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 15 авг 2013 23:23

:mrgreen: Абе момчета (bobo1971, готвача), все още ли не сте наясно, що за стока си имаме?! Ще каже човек, че от луната падате и не си знаем "талантите"?! То всички във форума ни научиха вече, само ние все още се "учудваме" на "дълбокоумствените прозрения" на някои хора. Лошото е обаче, че вследствие на такива умопомрачителни и психоубийствени писания, всички вече казват - "те ония, моряците не са добре, не са тамън". "Те", а не "той"?! Ето това е лошото. Ама както и да е, търпим си и това е, нали пък от друга страна е казано.. това е форум, всеки нека си каже...То и на модераторите сигурно им е дошло до гуша да се занимават... На мен обаче взе да ми писва от подобни "включвания" и по едно време бях поразредил визитите си тука. Има обаче и стойностни "фенчета", заради които влизам и с които ми е кеф да си общувам, та затуй все още си връ носа от време на време тук де. А на прозренията на въпросния "автор" , не обръщам внимание, опасни са за здравето :lol: Взимайте пример от мене ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 авг 2013 13:09

Вас ви боли от истината за някои хора,които носят ОСНОВНА вина за сриването на големия отбор на Черно Море.Отбор създаден,изграден и постигнал упсехите си около един човек - Кривия!Тези дето го изгониха после се ПРОВАЛИХА тотално.Ето това ви боли,че когато колоса си замина тези които се криеха в неговата сянка не се справиха хич с ролята и задачите си.Това го вижда цяла България,само не и определена групичка хора.Относно интригите около Гонзо те започнаха когато размаха тоягата,а всички нагледно видяха,че без някои хора сме си съвсем приличен отбор можещ да побеждава.Ето това ви е болката и когато някой я изрече страшно ви присяда,нали?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 16 авг 2013 13:24

ShooterMan написа:Вас ви боли от истината за някои хора,които носят ОСНОВНА вина за сриването на големия отбор на Черно Море.Отбор създаден,изграден и постигнал упсехите си около един човек - Кривия!Тези дето го изгониха после се ПРОВАЛИХА тотално.Ето това ви боли,че когато колоса си замина тези които се криеха в неговата сянка не се справиха хич с ролята и задачите си.Това го вижда цяла България,само не и определена групичка хора.Относно интригите около Гонзо те започнаха когато размаха тоягата,а всички нагледно видяха,че без някои хора сме си съвсем приличен отбор можещ да побеждава.Ето това ви е болката и когато някой я изрече страшно ви присяда,нали?

Връщай колоса в Черно море,че да спреш рониш сълзи за него.Дразниш понякога,наистина. ;)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 авг 2013 15:13

Ако зависеше от мене щях да го върна,най-малкото доста добре се справя и като ръководител в Ботев,но единственото,което можем да направим е да не са правим на МАЛОУМНИ и да виждаме кой играе добре и кой не,както и да не говорим ГЛУПОСТИ за човека,който е отговорен на едно 70% САМ за успехите на Черно Море преди няколко сезона!Или някой забрави примерно как бе елиминаран Макаби Нетаня?Начинът по който изхвърчаха израелските милионери-вицешампиони беше показателен за всичко,което ставаше в Черно Море през онези години.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 17 авг 2013 18:56

Този мач,сигурно си го забравил.Колосалния в състава ли е?Стигам съм спамил,кефете се на говедото. ;)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 17 авг 2013 19:42

moreto vn написа:Този мач,сигурно си го забравил.Колосалния в състава ли е?Стигам съм спамил,кефете се на говедото. ;)

Ти пък стига си обиждал! :x Човека даде достатъчно много за отбора ни! Всеки футболист защитавал зелено бялата фланелка е един от нас! Точка!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 17 авг 2013 22:07

moreto vn написа:Този мач,сигурно си го забравил.Колосалния в състава ли е?Стигам съм спамил,кефете се на говедото. ;)

И класирахме ли се? Докъде стигнахме? Хайде стига глупости!
Когато Алекс играеше за нас, въобще не се усещаше липсата на Жоро Илиев. А сега без него, или по-скоро миналия сезон без него, бяхме обречени.
Когато Алекс играеше за нас, постигнахме най-големите си успехи в историята.
Когато Алекс играеше за нас, дори когато всички стояха на терена, можеше да победим с фамозно изпълнение на Кривия, било то срещу Берое, Макаби Нетания, Локо Сф и т.н. Не един мач е решавал.
Когато Алекс играеше за нас, мачове като този със Славия ги взимахме, не защото отбора отсреща не се затваря, а защото ако някой от нашите беше решил да "мишкува" на терена, щеше да яде шамарите на терена от Алекс.

Стига ли ти? Жоро Илиев е легенда за нашия отбор, но никога, запомни НИКОГА, няма да достигне класата на Александър Александров Кривия.

Върни се в “Черно море”