ShooterMan написа:МОМЕНТ!!!Правете ясна диференцияция между футболиста Илиан Илиев,който е легенда на Черно Море.....и човекът Илиан Илиев,който е една пу*ка и тази статия описва точно неговите действия.Такива са те в живота на Илиан,така гонеше играчи от Черно Море,по мишешки,без да им го каже в лицето,той е един измекяр,като това е и причината да не се развие още по-добре като играч,защото спокойно можеше да играе в най-големите отбори в Европа....това е и причината да се провали като треньор.Навсякъде.Характера му на злобар,на човечец с дребна душица,която обича да действа със злобичка и подмолно ВИНАГИ настройваха колективите от играчи срещу него и в крайна сметка логичното се случваше.1 път имаше късмет с Берое,уникален късмет,но толкоз,като изключим късметчето с Поморие на Финал и там провалът му бе тотален+изпадане от А група.УБЕДЕН съм,че има нещо вярно в статията,както и,че има помагачи сред феновете,а от там и някои играчи с по-голямо влияние в отбора действат за тази кауза.Говоря за 2-3 души.Гонзо трябва да бъде безмилостен към тях и да ги изхвърли ДИРЕКТНО от отбора,не на пейката,не извън групата,ДИРЕКТНО вън от Тича,такова ядренце и групичка УТАЙКИ дето да решават кой да е треньор,кой да е тартор като през 2009 не трябва да има.Те трябва да бъдат стъпкани още щом показват наченки на подривна дейност,а такива вече има и съм изключително радостен,че точно тези,които аз подозирам са наритани от треньора.А Илиан - както винаги,подмолен,злобен,дойстващ в гръб...просто Илиан си е Илиан,откакто свали фанелката много са моментите в които ме е било срам от него и този е един от тях.Интвервюто му от днес - милеел за Левски.Подмазвач чиста проба,не играчите били виновни,демек разбирай ръководители и шефове и що?Щото му набили шута на безкадърника от Сараево....Ей това е!
Жоре, ти си умикум бе