Георги Василев,Божил Колев,Любко Петрович,Никола Спасов...Знаете ли кое е общото между тези треньори?Общото е че с тези играчи с които разполагаме,няма да загубят повече от три-четири мача за целият сезон/най-много/.Просто въпрос на подредба по терена и класа на играчите и треньора.Факт е че Гонзо сега се учи и му трябва време.Според мен сега е идеалното време на ТИМ за експеримент с такъв начинаещ треньор,но с хъс и желание за победи.До разделяне на групата на две седмици има време да се обиграе отбора,като шанса да се озовем в първата седмица не е малък.Но и във втората да се окажем,навярно ще се класираме на осмо място с тези играчи.Щом босовете имат време за експерименти,ние само ще си подкрепяме отбора,кой както може и ще чакаме Гонзо да израсне и да класира Морето там където искаме ние феновете.Относно играта и подредбата се видя че Гонзо продължава с експериментите.Още търси "ваксата" както се казва,но сякаш е близо,а и основни играчи като Котев,Дани Г,Венков намират себе си и формата с която са известни по принцип в БГ.Сега относно играта .
Китанов-оценка 9/10.
Стефан Станчев 9/10
А.Александров 10/10
Венков 10/10
Дани Г 9/10
Еденилсон 9/10
Бакари 6/10
Окоро 7/10
Бекир Расим 7/10
Божилов 4/10
Райков 10/10
А.Петров малко време
Р.Колев малко време
Отбора получава 10/10.Гонзо 7/10 Публиката 10/10 Агитката 0/10 Съдиите 7/10 Гостуващата агитка 10/10
п.п.До коментара на колегата от Пловдив-благодаря за честитката и благодаря че не търсиш причината на друго място,а в твоя отбор.Не само футбола израства в БГ/визирам "провинциалният" такъв/а и агитките търпят положителни метаморфози/отново визирам "провинциалните"/.
Черно море -Локомотив Пд
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море -Локомотив Пд
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Честита победа, но аз лично съм все още разочарован от играта. През първото полувреме силно напомняше на канските мъки срещу Славия, а второто просто се устремихме да отбелязваме и бяхме далеч по-активни, но все пак топката се плющеше по въздуха вместо далеч по-смислените атаки, които направиха Лудогорец срещу ЦСКА преди малко. Можем много повече, но за съжаление играем селски, силов футбол, на мускули и главички.
За гола заслуга имаше и Еденилсон, иначе Венков нямаше как да получи топката изобщо. Направи някои грешни пасове, но ако "нямаше право на грешен пас", то нямаше да играе за нашия отбор. Между другото, част от т.нар. "грешни пасове" бяха просто неумение на някои от съотборниците му да четат играта. В съвременния футбол топката много рядко се подава на крак, търсят се празните пространства. А нашите играчи, с редки изключения и епизодични прозрения, много малко се движат и не се откриват. Според мен Еденилсон има изключителна техника и визия за дефанзивен халф. Отличен мач за него, добре е, че Паланков се контузи, иначе щеше да има 2 обърквации в стартовия състав. Като си дойдохме на думата:
Треньорска грешка №1: Бакари на фланга, Божилов в атака. Мъка и за двамата. Защо го хвалите Гонзо, че е коригирал първоначалната си грешка?! Защо не я е видял още предния мач, та трябваше да пропилеем цяло полувреме сега? Ааа, да, златното правило състава да не се пипа след успешен мач...
Треньорска грешка №2: Росен Колев влиза като 3-и централен защитник. Малко ли са примерите, когато този ход се оказва пагубен? Ако Расим не може да изкара цял мач и нямаш централен полузащитник на пейката, вкарай Младенов и Окоро да се премести в центъра (и без това почти само там е играл досега). Така няма да приемаме играта в своята половина и да се налага да браним крехката преднина.
За гола заслуга имаше и Еденилсон, иначе Венков нямаше как да получи топката изобщо. Направи някои грешни пасове, но ако "нямаше право на грешен пас", то нямаше да играе за нашия отбор. Между другото, част от т.нар. "грешни пасове" бяха просто неумение на някои от съотборниците му да четат играта. В съвременния футбол топката много рядко се подава на крак, търсят се празните пространства. А нашите играчи, с редки изключения и епизодични прозрения, много малко се движат и не се откриват. Според мен Еденилсон има изключителна техника и визия за дефанзивен халф. Отличен мач за него, добре е, че Паланков се контузи, иначе щеше да има 2 обърквации в стартовия състав. Като си дойдохме на думата:
Треньорска грешка №1: Бакари на фланга, Божилов в атака. Мъка и за двамата. Защо го хвалите Гонзо, че е коригирал първоначалната си грешка?! Защо не я е видял още предния мач, та трябваше да пропилеем цяло полувреме сега? Ааа, да, златното правило състава да не се пипа след успешен мач...
Треньорска грешка №2: Росен Колев влиза като 3-и централен защитник. Малко ли са примерите, когато този ход се оказва пагубен? Ако Расим не може да изкара цял мач и нямаш централен полузащитник на пейката, вкарай Младенов и Окоро да се премести в центъра (и без това почти само там е играл досега). Така няма да приемаме играта в своята половина и да се налага да браним крехката преднина.
Iceberg написа:Всичко е добре, когато завършва добре! Това ясно, но все пак имам някои притеснения и питанки. Чудя се, защо Гонзо чак сега "забеляза" таланта на Расим и реши да го пуска в игра? Паметливите помнят, че още зимата, на подготовката в Турция той показваше класа и дори прехласна руснаци?! През цялото време до сега показваше отлични игри и форма както при юношите, така и в националните формации. Кога най-сетне Гонзака ще проумее, че Божилов не се чувства комфортно като забит напред?! Колкото пъти е бил поставян там, почти толкова не се е представял добре и отбора губи от това. Е уж купихме супер център нападател - Бакари?! Уж сме дали куп пари за него и още един куп за заплати, подписал направо без проби???! И при това положение, да го мръднеш наляво и да сложиш там Божилов... струва ми се тъпо. Добре, че навреме се сафиряса и поправи нещата на полувремето, че иначе..... отиваше коня у ряката. Същото мога да го кажа и за Рейков. Първия закупен играч от сумати и време, остър и пробивен, вкарва и подава и.... на пейката, на неговото място отляво - централния нападател.... продължението на безумните ротации..току що говорих за него???! Да се чуди и да се маи човек какви ги беше сътворил Гонзито за началото на мача?! Пак казвам, добре, че на полувремето коригира безумието по най-добрия начин и... ето, че се получиха нещата. Ясно е, че при правилно подреждане на играчите за конкретния мач и според тактиката, нещата се получават. Имаме страхотни футболисти този сезон, което не е било отдавна, имайки в предвид и дългата и равностойна резервна скамейка! Росен Колев, Сашо Александров, Тодор Паланков, Дани Младенов, Симеон Райков.. това ни е пейката???? Като прибавим и Жоро Илиев, който по други причини не беше в състава.. айде сега някой да отрече, че сме събрали ако не идеален, то поне задоволителен отбор с много възможности и дълга резервна скамейка и мисля, че е време вече този отбор да заиграе както трябва и да почне да мачка. Евала на хъса и непримиримостта на Гонзо, евала на името и авторитета му, бъка от амбиция и желание за изява, но все още мисля е длъжник по отношение на играта, облика на отбора и постигнатите резултати. Един от хората съм, които дават пълен картбланш на този треньор и възлагах големи надежди да успее да измъкне отбора от посредствеността в която е затънал. На моменти успява, в повечето случаи обаче не и това ме притеснява, а то времето си върви... Днес победихме един силен отбор и съм щастлив. Гонзо има своята роля в тази победа, най-вече с адекватните промени след почивката, но мен ме притесняват онея на пръв поглед дребни грешки, които обаче много лесно обръщат колата. Като безумните рокади в предни позици при старта на мача днес например. Дано тренера ни бързо проумее грешките си и занапред да не ги допуска. Защото днес вкарахме за едно полувреме, но друг път може и да не стане, както много пъти до сега беше!? Пак казвам, харесвам доста неща в Гонзо, желая му успеха от все сърце и го подкрепям, но се дразня и ме притесняват някои меко казано странни решения, които затрудняват и без това мъчните ни игри напоследък в офанзивен план и подпомагат лесното губене на точки. Реших точно сега да напиша тези мои виждания, при добрата ни победа днес, а не след загуба. И нека сега ревльоците не зяпнат, че плюя тоя и оня или че нареждам треньора. Не, напротив, подкрепям го, надявам се да успее, но пак казвам, притесняват ме някои грешни решения, които се повтарят няколко пъти вече, а не трябва.. и се надявам да бъда правилно разбран с тази градивна критика. Успех занапред и благодарности на всички участвали в днешния двубой за тази хубавата победа !
По добре казано от това - здраве му кажи. Напълно те подкрепям!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
ЕДНО ОТ ХУБАВИТЕ НЕЩА.....връщаме си стАбилната защита......има още какво да синхронизират но в защита несме зле...ще се досработят......Сашко за сега-резерва,Станчев играе много-добре
Росен трябва да си върне формата от преди 2 години иначе него виждам като титуляр,Венков физически не е добре......докарва го от към хъс...борба,влезе ли във форма ще е още по опасен по крилата
Дани....изненадващо пореден силен маш...,бергонси може и по добре,Беки... трябват му мачове с А отбора..,Божилов нему е там мястото,Бакари-Окоро....мистерия все още...загатват но неса убедителни
Гонзо-...не е наясно кой къде да играе...дано да му върви на невежата....само с надъхване нестава,тренера требе и качества:)
Росен трябва да си върне формата от преди 2 години иначе него виждам като титуляр,Венков физически не е добре......докарва го от към хъс...борба,влезе ли във форма ще е още по опасен по крилата
Дани....изненадващо пореден силен маш...,бергонси може и по добре,Беки... трябват му мачове с А отбора..,Божилов нему е там мястото,Бакари-Окоро....мистерия все още...загатват но неса убедителни
Гонзо-...не е наясно кой къде да играе...дано да му върви на невежата....само с надъхване нестава,тренера требе и качества:)
Ще започна с това, че останах объркан от играта на Локото. Мислех, че идват за победа, но в последствие останах с впечатление, че са наясно, че гол няма да вкарат и са играли точен резултат 0:0. Е ...
Въпреки професорите, ще кажа, че Бакари направи много добър мач. Изключително полезен в дефанзивен план и не ми излизайте с репликите, че "не му е това работата". Работата не му я възлагате вие, а Гонзо! Окоро също беше много полезен с непрекъснатото си движение. Да, и двамата допускаха грешки, но съгласете се и двамата не знаят къде се намират все още - иначе качества имат и ги показват. Еди Бергонси според мен, може да претендира за играч на мача заедно с Дани Георгиев (който ако продължава с тази си игра, може да направи най- добрия сезон в кариерата си). Ако Мишо Венков подобри скоростта си ... леле леле ... впечатление ми направи движението му по терена и смяната на позициите ... Защитата ни е Бетон! - а Китана е "Великан". Сашо отново Показа, колко е голям и дано това е видял и Любо Пенев. Беки е трудно разгадаем дори за съотборниците си, но след като го опознаят и се обиграят ... ех
Въобще съм доволен от всички и най- вече от Гонзо. За разочарования не искам и не мисля, че е редно да говоря, но все пак ... Разочарование е Публиката ни. Поздрави за Майните - истински фенове!

Въпреки професорите, ще кажа, че Бакари направи много добър мач. Изключително полезен в дефанзивен план и не ми излизайте с репликите, че "не му е това работата". Работата не му я възлагате вие, а Гонзо! Окоро също беше много полезен с непрекъснатото си движение. Да, и двамата допускаха грешки, но съгласете се и двамата не знаят къде се намират все още - иначе качества имат и ги показват. Еди Бергонси според мен, може да претендира за играч на мача заедно с Дани Георгиев (който ако продължава с тази си игра, може да направи най- добрия сезон в кариерата си). Ако Мишо Венков подобри скоростта си ... леле леле ... впечатление ми направи движението му по терена и смяната на позициите ... Защитата ни е Бетон! - а Китана е "Великан". Сашо отново Показа, колко е голям и дано това е видял и Любо Пенев. Беки е трудно разгадаем дори за съотборниците си, но след като го опознаят и се обиграят ... ех

Въобще съм доволен от всички и най- вече от Гонзо. За разочарования не искам и не мисля, че е редно да говоря, но все пак ... Разочарование е Публиката ни. Поздрави за Майните - истински фенове!
King Just написа:Ще започна с това, че останах объркан от играта на Локото. Мислех, че идват за победа, но в последствие останах с впечатление, че са наясно, че гол няма да вкарат и са играли точен резултат 0:0. Е ...![]()
Без да имам намерение да влизам в спорове с теб колега, ще ти кажа че записах Бакари под чертата защото за пореден път е инертен, разпилян, несъсредоточен, греши пасовете, не поема добре топката, не се справя с пазача си и не може да го преодолее, един единствен път успя и то.. му свириха нарушение в атака. Купихме голмайстор, даваме куп пари за него, подписа без проби, а вече четвърти мач резултат от него няма. Отчитам, че може би не се е адаптирал още, че се бори много и помага в защита, че са недостатъчни добрите топки към него, но в същото време много често не се ориентира и остава в засада, като по този начин проваля атаките. Нито веднъж не е преодолял пазача си ек на ек и по този начин да излезе на ударна позиция или създаде объркване в противниковата защита. Не виждам и да отправя опасни удари отдалече. Не е някакъв хегемон във въздуха и играта с глава при центрирания в противниковата палантерия. Не е и да кажеш създал някое положение на съотборник с хубав пас или каквото и да е било. Само загубени топки, засади, грешни пасове, блъскане, тръшкане, кюскане... Ееее, как да кажа, че е ирал добре, като това е вече четвърти мач??! Само с борба и помощ назад не става. Аз също виждам потенциал в него, залагам редовно на него като голмайстор в мачовете ни (и губя за сега

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
И аз да споделя няколко думи за мача
.
Гонзо си обърка началният състав както го казаха и yavorescu и Iceberg. Ситуацията Бакари по крилото, а Божилката център нападател е трагикомедия с елементи на мазохизъм, с фатален и мъчителен за гледане край. Само глупаците си повтарят грешките в два поредни мача. Явно неопитният ни и глупав треньор минава през тази фаза на кариерно развитие.
Както го каза Готвача: "Факт е че Гонзо сега се учи и му трябва време." Лошото е, че ще се учи на наш гръб на принципа проба-грешка (с няколкократно повтаряне на грешката
). Очакванията ми от Гонзо са за още негови грешки в следващите ни мачове, дано ме опровергае.
В жегата момчетата се раздадоха според моментното си състояние, очаквано победа с гол разлика с/у неудобен за нас противник (добре е, че не пуснахме в пореден мач). Разочарова ме само №14
, не че съм очаквал нещо друго от него, до болка ми е познат и няма да го коментирам.
Добри думи за Бергонси, момчето направи добър мач (няма да са вторачвам в няколкото му грешни паса, принципно погледнато всичките ни футболисти го правеха). Момчето се стара и показа, че е добър за българските стандарти футболист и има качества, показа че може да се разчита на него. Изработи си 100%дузпа (неотсъдена), ситуацията със задната ножица, пасът в "чешка уличка" към Окоро, пасът към Венков при гола и т.н.. Този ни футболист трябва да се използва, при това правилно.
Може би някой ще каже, че съм идиот но аз искам да видя Бергонси как стои на позиция зад нападателя поне в един мач (при 4-2-3-1). Ей така от чисто любопитство.
Отличавам цялата ни защита + двата опорни халфа + вратаря, браво на момчетата, в нападениe тепърва ще се работи.
Относно чужденците и Окоро и Бакари имат качества и потенциал, но явно ще почакаме да се адаптират в отбора.
В защита на Бакари ще отбележа, че момчето не проведе подготовка с отбора и се присъедини към нас в краят на едномесечният лагер в Банско. Личи си, че тепърва ще влиза във физическа форма дори (издържа до към 60-70 минута на мача).

Гонзо си обърка началният състав както го казаха и yavorescu и Iceberg. Ситуацията Бакари по крилото, а Божилката център нападател е трагикомедия с елементи на мазохизъм, с фатален и мъчителен за гледане край. Само глупаците си повтарят грешките в два поредни мача. Явно неопитният ни и глупав треньор минава през тази фаза на кариерно развитие.
Както го каза Готвача: "Факт е че Гонзо сега се учи и му трябва време." Лошото е, че ще се учи на наш гръб на принципа проба-грешка (с няколкократно повтаряне на грешката

В жегата момчетата се раздадоха според моментното си състояние, очаквано победа с гол разлика с/у неудобен за нас противник (добре е, че не пуснахме в пореден мач). Разочарова ме само №14

Добри думи за Бергонси, момчето направи добър мач (няма да са вторачвам в няколкото му грешни паса, принципно погледнато всичките ни футболисти го правеха). Момчето се стара и показа, че е добър за българските стандарти футболист и има качества, показа че може да се разчита на него. Изработи си 100%дузпа (неотсъдена), ситуацията със задната ножица, пасът в "чешка уличка" към Окоро, пасът към Венков при гола и т.н.. Този ни футболист трябва да се използва, при това правилно.
Може би някой ще каже, че съм идиот но аз искам да видя Бергонси как стои на позиция зад нападателя поне в един мач (при 4-2-3-1). Ей така от чисто любопитство.
Отличавам цялата ни защита + двата опорни халфа + вратаря, браво на момчетата, в нападениe тепърва ще се работи.
Относно чужденците и Окоро и Бакари имат качества и потенциал, но явно ще почакаме да се адаптират в отбора.
В защита на Бакари ще отбележа, че момчето не проведе подготовка с отбора и се присъедини към нас в краят на едномесечният лагер в Банско. Личи си, че тепърва ще влиза във физическа форма дори (издържа до към 60-70 минута на мача).
- Ron Jeremy
- Контакти:
ShooterMan написа:Зелен,и на мене така ми се струва,като атаката срещу Жоро започна още от ранната пролет.Лицемерът и подлогите му уж скандират името му,а после продължават с подривната си дейност.Почеркът е същият,силно се надявам ако е така Гонзо да прекрати по някакъв начин този фарс,защото Жоро е нужен на отбора,може да не е в най-добрата си форма,но рано или късно през сезона отново ще възвърне позицията си на решаващата фигура на и извън терена.Все пак се надявам да е контузия,нормална.В този миг трябва да сме по-щастливи от всякога,че Дани Г се върна и,че е в отлична форма,знаем какво щеше да последва ако не беше
Айде да вземете да си пиете хапчетата и двамата вместо да си играете на конспирации и двамата !!!
Жоро е контузен за съжаление !!!
ex Popeye
greenpeak написа:Може би някой ще каже, че съм идиот но аз искам да видя Бергонси как стои на позиция зад нападателя поне в един мач (при 4-2-3-1). Ей така от чисто любопитство.
Сигурно и аз съм идиот, и аз искам да го видя това. Миналия сезон Еденилсон завърши с 5 гола, а играеше по-назад и от Камазола. На практика най-резултатния ни футболист след Жоро Илиев. Изключителна фантазия има това момче, елегантни отигравания и нюх към атаката.
Ако се паднем за купата със слаб съперник, не е лошо да се пробва, ей така, чист експеримент. Или пък в някоя контрола, още по-добре.
King Just написа:Разочарование е Публиката ни. Поздрави за Майните - истински фенове!
Много точно мнение на колегата Крал. Публиката е не разочарование, а големият длъжник. Защото мнозинството от нас ПРОДЪЛЖАВА ДА отива на "Тича" не да подкрепя, а да "пръска" играчите! Нашите играчи. На мача с Локото имаше наченки на промяна - не се нахвърлиха върху футболисти и треньор при неблагоприятния развой до гола! И кажете ми моля - кой от нас би работил нормално и качествено, ако постоянно му се натяква, че е некадърник, за нищо не става и т.н.? Кой? В случая визирам поредното негативно отношение към Божилов, Божилката или № 14 - както ви хареса. При положение, че всички знаят къде е силата му и че бе поставен за пореден път на непривична позиция. Аплодисменти за Тренера, че направи промяна на почивката.
И пак по темата за публиката. Ако феновете в сектора зад двете скамейки си бяха на местата, някой задава ли си въпроса къде беше агитката? Иване, кажи си!!!! Бойкотирате ли, що ли?! Аз съм на 50 г., първият ми мач бе на "Гагарин", когато бях 6-7 годишен срещу "Марица" (Пд)... 6:1, помня го и до ден днешен! Така че много моля от т.нар. Национален фен клуб да не ми дават наклон на оная работа!!! И на истинските привърженици на "Черно море"!!! За няколко лева в повече, помещение на фен-клуба, пари за хореографии и др. благинки, МОЛЯ НЕ ДАВАЙТЕ АКЪЛ НА ТРЕНЬОРИ И ФУТБОЛИСТИ КАК ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА!!!
ОБИЧАМ 'ЧЕРНО МОРЕ
P.S. Споменах "Тича" - състоянието на стадиона заслужава отделна, постоянна тема! Иване, що не питаш благодетелите си кога ще пооправят стадина? Двамата с Недко Петров имате навика да се изказвате като последна инстанция - ами хванете се и попитайте! Вместо да повтаряте до втръсване историите за причакване до бензиностанции по пътя, кой ставал и кой не... Апропо, очаквам с нетърпение словесния шедьовър на така наречения Фен номер 1

Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите