Черно море -Локомотив Пд

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

lauta1926
Контакти:

Re: Черно море -Локомотив Пд

Мнениеот lauta1926 » 06 авг 2013 18:30

ВСИЧКИ ВЪВ ВАРНА МОЩНО!НАЙ-МАЛКО 500 ЧЕРНО-БЕЛИ ТРЯБВА ДА СМЕ АКО ВЗЕМЕМ МАЧА С МОРЕТО И ЛУДОГОРЕЦ СТАВАМЕ СКРИТ ФАВОРИТ ЗА ТИТЛАТА.КОКО МАЧКАЙ ВСИЧКИ ОТБОРИ НАРЕД!!! 8-) 8-) 8-)

Потребителски аватар
Alex-Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Alex-Plovdiv » 07 авг 2013 17:35

Имайте предвид, че отборът, който победихте с 3-0 пролетта беше с класи по-слаб от този ни в момента. Плюс това вие се борехте за оцеляване, а за нас мачът беше без значение. Вярно - подсилихте се с Дани Георгиев и Кирил Котев - двама изключително важни футболисти, но ние им намерихме повече от адекватни заместници. Ако бях на ваше място, без изобщо да парадирам с нещо, щях да се надявам на Х в този мач.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 авг 2013 19:12

Alex-Plovdiv написа:Имайте предвид, че отборът, който победихте с 3-0 пролетта беше с класи по-слаб от този ни в момента. Плюс това вие се борехте за оцеляване, а за нас мачът беше без значение. Вярно - подсилихте се с Дани Георгиев и Кирил Котев - двама изключително важни футболисти, но ние им намерихме повече от адекватни заместници. Ако бях на ваше място, без изобщо да парадирам с нещо, щях да се надявам на Х в този мач.

Добре, че не си на наше място защото и на двойка щеше да се радваш. :lol: Нещо се взехте много на сериозно. Вие какво Байрен ли сте, Ман Юн. ли сте, или поне Барселона? Я слезте на земята, че колкото повече хвърчите на високо, толкова повече ще ви боли като паднете на земята. Отборът ви не е нищо особено и всеки малко или много разбиращ от футбол ще го види, само дето трябва първо да хвърли фенските очилца! Ако говорим за що годе качествен отбор се сещам за лудите, съгражданите ви и до някъде ловчанлии.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 08 авг 2013 10:28

Има доста какво да се каже за мача, състоянието на двата отбора, представянето им до момента, традиции и въобще.. абе много неща, ама няма да философствам сега ;). Нещо не ме дърпа към това в момента. Та тъй де, 2:1 за нашата формация (дано Гонзо уцели ваксата) с първи гол в мача на Жоро Илиев. Време е да бием, време е да вкараме, време е Жоро пак да поведе момчетата, както винаги до сега...успех моряци!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 08 авг 2013 13:19

Iceberg написа:Има доста какво да се каже за мача, състоянието на двата отбора, представянето им до момента, традиции и въобще.. абе много неща, ама няма да философствам сега ;). Нещо не ме дърпа към това в момента. Та тъй де, 2:1 за нашата формация (дано Гонзо уцели ваксата) с първи гол в мача на Жоро Илиев. Време е да бием, време е да вкараме, време е Жоро пак да поведе момчетата, както винаги до сега...успех моряци!

Добре звучи дано познаеш, ще бъде труден мач не знам , защо подценявате Локото срещу , които играем трудно, то напоследък срещу кого ли играем лесно !?
ex Popeye

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 10 авг 2013 10:59

Много борба и 1-0.Здравата защита на Черно море ще успее да се противопостави на безпирните центрирания на Електричката.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 10 авг 2013 12:12

Крайно време е вече за победа,иначе ще стане много тегаво и по трибуните и в самия отбор.Трудно ще е,но трябва да бием,ако имаме претенции за нещо повече този сезон.Дано да сме щастливи след мача.Успех моряци! :geek:

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 10 авг 2013 14:30

Много би ми се искало да направя компетенен разбор на мачовете,които "МОРЕТО" изигра до този момент и да дам мъдри съвети на Гонзо,кого да пусне в игра и как да нареди отбора.Никак няма да ми е трудно.Какъвто съм си умен и красив!!!Но си мисля,че добър синхрон се получава,тогава когато всеки върши своята работа.Затова нека треньoрското ръководство определи състава,нека футболистите играят....ако може на предела на своите възможности естествено.А ние феновете да ги подкрепяме безспирно и безрезервно.Защото това е нашата работа и само така можем да помогнем.Локото Пд не Славия и в клетката няма да са трима,а най- малко триста.Щенка ми се да покажем,че сме домакини и че подкрепяме отбора си.Стига сме критикували!Нашата работа е да ги поддържаме и окуражаваме.Даже и да са ошашавени.Ако ги ругаем,ще ги гипсираме още повече.Отбора трябва да бъде подкрепян постоянно и навсякъде.Правили сме го,можем го.Да го направим и днес!

Върни се в “Черно море”