Никола Спасов - национален треньор
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Никола Спасов - национален треньор
аз съм за Стефан Грозданов
dindan написа:аз съм за Стефан Грозданов
По принцип и аз съм съгласен... Никола Спасов или Стефан Грозданов. Само дето Грозданов ръководи отбор от София, а и като цяло не съм сигурен дали би се оглеждал за други освен Левски-ЦСКА-Литекс... затова все пак предпочитам Спасов. Но Грозданов е по-добре от Мъри

Може и Тенчо Тенев да сложим на кормилото

POPCORN написа:що не?аз бих се радвал.писна ми да въртят мъри, пламен мъри пламен
Радвам се, че има хора като теб. Обективни.
Очаквах само моряци да са за.
Аз естествено съм с две ръце за, но това е вероятно колкото да се класираме за световното в ЮАР, поне докъто перуката и сие управляват футбола у нас.

Не можах да се сдържа и реших и аз да се пошегувам....или пък не.Дайте да не бързаме със смянята на Мърльо и да изчакаме да освободят Велизар.След това ще имаме перфектният национален треньор
А защо не Колето да му стане помощник....Съгласен съм с колегата и за Нешка Робева,поне дисциплината ще е желязна.А те от към гел и диадеми и без това го докарват.Иначе е добре,че след такъв резил намираме сили да се веселим на гърба на националите.
САМО ТИЧА!!!

САМО ТИЧА!!!
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
- зеленобелия
- Контакти:
Аз съм за В.Сантуров поне ще ги научи да бият преки свободни удари.
-
- Контакти:
М.Лазаров десен бег

tprodanov написа:Мен ако питаш Нешка Робева, ама ...
Твърдо ЗА! Поне ако не друго ще влезем в историята на световния футбол!

ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!