Играч на мача, в мачовете на Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Играч на мача, в мачовете на Черно Море
Зелен,това е схемата - Бекир-Жоро-Дани Г,но смятам,че Бекир трябва да е най-напред,човекът-пас няма място назад!Скоро Гонзо ще прати Тошката на пейката,още в контролата с Калиакра го написах - много груби грешки,много грешни подавания и мудни решения в критична зона.Добре е като опция,корав играч е.Тази вечер твърдо бях ЗА неговото пускане,защото Марсиньо е висок и трябваше да бъде мачкан точно там,за да няма ситуации,където да си ползва силния ляв крак и бомбен удар....смятам,че се получи точно това,което коментирах в темата преди мача и точно Паланков,макар и с много брак реализира - Марсиньо първото полувреме беше надборен,отиде няше дясно с десния си крак патерица и беше напълно обезличен с лекота от Стефчо Станчев 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
1. Шерифа - абсолютен стабиляга
2. Китанов - спаси каквото имаше да се спасява, лично мен много ме дразни бавенето му, особено когато има условия за бърза контра, а и си проси често картони
3. Бекир - ако не титуляр поне по половин час на мач задължително трябва да е на терена, бъдещето е негово(защото утре започва от днес
)

2. Китанов - спаси каквото имаше да се спасява, лично мен много ме дразни бавенето му, особено когато има условия за бърза контра, а и си проси често картони
3. Бекир - ако не титуляр поне по половин час на мач задължително трябва да е на терена, бъдещето е негово(защото утре започва от днес

зеления написа:Според моето скромно мнение днес състава ни беше на много високо ниво. И пак според скромното ми мнение щеше да бъде в пъти по-добре ако вместо Расим на мястото на Жоро Илиев беше влязъл на мястото на Божилов, а Райков си играеше на фланга. Не му е мястото на Бакари по фланга! Той е таран! Ако Паланков беше на пейката, смятам че Жоро и Бекир щяха да стоят много добре на терена рамо до рамо. Т.е.: Беки на мястото на Паланков, Бакари в центъра, а Монката по левия фланг. Ама кой съм аз, че да давам акъл на тренера.Доволен съм от днешния мач!
Зелен,Божилов беше супер необходим на състава в този мач.Именно това задържане на топката,борба за всяка първа,даването на време за организация в атака на нашите играчи...безценен играч за Черно море.Но за Мони си прав.Трябваше вместо Бакари да е той на левия фланг.А второто полувреме,в последните 30 минути,Бакари да смени Божилов и Жоро Илиев -Паланков.Но както казва-треньорски решения.Според мен за домакинските мачове се избистри схемата.На върха Бакари/Божилов/,зад нападателя двойката Жоро Илиев-Бекир.Опорен страхотният Дани Г ,или Еденилсон.Останалите които и да сложи,няма да сбърка.С напрежението което ще създават двата продукта на школата/Жоро-Бекир/,подпомагани от Дани Г,противника ще разчита на изритани топки.Но определено съм на мнение,че крилата трябва да са вкарани по навътре с цел освобождаване на пространства за бековете.Тогава ще започнем да се радваме на повече голове,поради факта,че всеки един в атаката ще е сериозна заплаха за вратаря на гостите.Пак уточнявам-при домакинствата.При гостуване -схема според съперника.Но на Тича не трябва да даваме на госта да се измъква от тяхната половина и да е постоянно под натиск.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
И аз съм на мнението на Готвача за халфовата линия.Проблема с нападателите ще се задълбочава.В момента халфовата ни линия определено е в топ 3 на "А".
На "Тича" трудно можем да натикаме орбор в неговата половина поради простата причина, че те винаги са гъсти там, размера му е много смотан и не позволява освобождаването на пространства.За това Славия не можехме да ги пробием. Но принципно не пречи да се опитваме да играем като "Байерн" бърз, директен футбол без цъка-мъка и с много преса и притежание на топката.За това се иска супер физическа подготовка, а видяхме, че за разлика от други години сме направили прилична такава. Добре се държим и вчера ЦСКА имаха късмет след 80-та минута когато нашите бяха доста по ефвктивни и можехме да решим срещата.Нещо, което никой не спомена е, по мое мнение, някаква странна ситуация, ротация, или каквото е там с Росен и Котев?Струва ми се , че от това ще загубим много.Шерифа просто е уникален.Можем само да му благодарим и да си го пазим като очите си защото, ако не е той...............няма да споменавам миналогодишната ни ситуация.Също подкрепям мнението за Дани Георгиев/моля изписвайте му името, не спестявайте 2 сек. време с Д.Г./ страхотно завръщане и си личи, че най-удобно се чувства в средата до Жоро или Бекир.Просто играта му като крило преди години беше в ситуация в, която никой в отбора не можеше да играе на крилото и се наложи той да бъде там.В момента е един от най-добрите ни футболисти заедно с Шерифа и Китанов!Мишо Венков все още не ми харесва като скорост и позициониране, но сравнен с Комел е като Филиш Лаам.Позитивно е, че е много сърцат и се раздава така както искаме ние феновете, а това на мен ми стига!
Няколко думи и за Беки:
Наистина страхотен футболист, който има невероятна техника и поглед върху играта!Пожелавам му само малко повече игрови минути и всичко ще си дойде на мястото!!!
САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!!!
На "Тича" трудно можем да натикаме орбор в неговата половина поради простата причина, че те винаги са гъсти там, размера му е много смотан и не позволява освобождаването на пространства.За това Славия не можехме да ги пробием. Но принципно не пречи да се опитваме да играем като "Байерн" бърз, директен футбол без цъка-мъка и с много преса и притежание на топката.За това се иска супер физическа подготовка, а видяхме, че за разлика от други години сме направили прилична такава. Добре се държим и вчера ЦСКА имаха късмет след 80-та минута когато нашите бяха доста по ефвктивни и можехме да решим срещата.Нещо, което никой не спомена е, по мое мнение, някаква странна ситуация, ротация, или каквото е там с Росен и Котев?Струва ми се , че от това ще загубим много.Шерифа просто е уникален.Можем само да му благодарим и да си го пазим като очите си защото, ако не е той...............няма да споменавам миналогодишната ни ситуация.Също подкрепям мнението за Дани Георгиев/моля изписвайте му името, не спестявайте 2 сек. време с Д.Г./ страхотно завръщане и си личи, че най-удобно се чувства в средата до Жоро или Бекир.Просто играта му като крило преди години беше в ситуация в, която никой в отбора не можеше да играе на крилото и се наложи той да бъде там.В момента е един от най-добрите ни футболисти заедно с Шерифа и Китанов!Мишо Венков все още не ми харесва като скорост и позициониране, но сравнен с Комел е като Филиш Лаам.Позитивно е, че е много сърцат и се раздава така както искаме ние феновете, а това на мен ми стига!
Няколко думи и за Беки:
Наистина страхотен футболист, който има невероятна техника и поглед върху играта!Пожелавам му само малко повече игрови минути и всичко ще си дойде на мястото!!!
САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!!!
Играч на мача:
1. Венков (раздаде се на макс)
2. Окоро (като за първи мач игра с много желание и в двете фази)
3. Китанов (почти безгрешен)
Разочарования:
1. №14 (ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК)
2. Паланков (ТРАГИЧЕН във офанзивна фаза)
3. ////////////////
1. Венков (раздаде се на макс)
2. Окоро (като за първи мач игра с много желание и в двете фази)
3. Китанов (почти безгрешен)
Разочарования:
1. №14 (ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК)
2. Паланков (ТРАГИЧЕН във офанзивна фаза)
3. ////////////////
несъм сигурен част от колегите какъв мач са гледали,Божилов си свърши работата отлично,тормозиче постоянно защитниците им,за това Бакарио и окорото бяха по свободни,Паланков допусна 1на грешка,бетон!,на Бекир му требе време,дано да го пуска по често,но се видя че след влизането на Жоро илиев заиграхме по атакуващо,трябва да ги пуска и двамата да играят,като цяло в защита бяхме бетон Станчев е в по добра форма от Сашко,защитата бе бетон и заради Окорото и Бакарито,връщаха се и помагаха,Райков като влезе цскато започна да атакува от неговата страна,той не помагаше в защита
цскато защитника им и после косоко ли беше са наистина добри.
Това беше първият правилно тактически до голяма степен футболен двубой изигран от нашите,имаше някЪква идея какво трябва да правят!
а за домакинските мачове спрямо това което видях от другите стадиони нашият е без коментар...за жалост!
цскато защитника им и после косоко ли беше са наистина добри.
Това беше първият правилно тактически до голяма степен футболен двубой изигран от нашите,имаше някЪква идея какво трябва да правят!
а за домакинските мачове спрямо това което видях от другите стадиони нашият е без коментар...за жалост!
- wicked1913
- Контакти:
1. Дани Г
2. Сашо Александров
3. Мишо Венков/Бекир Расим
Само мен ли Китанката ме побърква с това бавене на играта, за пореден път си изкарва глупав жълт картон, не се сещам за друг вратар,дето да има наказание за натрупани 5 жълти картона
2. Сашо Александров
3. Мишо Венков/Бекир Расим
Само мен ли Китанката ме побърква с това бавене на играта, за пореден път си изкарва глупав жълт картон, не се сещам за друг вратар,дето да има наказание за натрупани 5 жълти картона

фалшива коса - фалшив футбол!
-
- Контакти:
Хииич не съм съгласен с последните думи за Китанов!!!Бавеше играта в точните моменти,съсипа всички опити на ЦСКА да организира някакъв натиск над вратата му.Дори бих стигнал по-далече - показа изключителна зрялост за годините си и опит далече надхвърлящ неговия реален+хладнокръвие и рутина.Само похвали.Един глупав вратар или млад кибритлия би заиграл юруш....и би се обесил сам ставайки жертва на хаотичния им натиск и боцове с големия пръст,защото те имаха ръстово предимство и се видя като почват да сипят здраво едно след друго центриранията,че рано или късно може и да вкарат така
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Орландо,атакуващо заиграхме след влизането на Симеон Райков!Изваждането на Бекир не беше никак добра смяна,а Жоро Илиев за 15 мин. на терена не направи нито едно точно подаване да ме извинява,дори не знам колко пъти игра с топката като изключим онази ситуация на тъча където се скара на страничния след една загубена топка.Райков ни раздвижи много,наистина много,и онази тупалка ако беше вкарал направо супер,да не говорим и за онази ситуация в която рендето Вал.Илиев го спъна отзад на 25 м. от голлинията и вместо фал+втори жълт съдията даде обратен фал и картон за Райков.
Играч на мача, в мачовете на Черно Море 2013/14
Гласували: ShooterMan, зеления, Батстанчо, Готвача, guglata, greenpeak, wicked1913 (orlando е изразил мнение, но не е гласувал)
3 кръг ЦСКА - Черно море 0-0
Играч на мача: Александър Александров /Шерифа/ 17т.
Разочарование на мача: Бакари 9т.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Класиране за играч на мача, в мачовете на Черно море след 3 кръг:
А. Александров /Шерифа/ 37т.
Д. Георгиев 25т.
М. Венков 13т.
Бекир 6т.
Китанов 6т.
К. Котев 5т.
С. Александров 4т.
Окоро 2т.
Бергонси 1т.
Класиране на разочарованията на Черно море след 3 кръг:
Ж. Илиев 15т.
Г. Божилов 13т.
Бакари 11т.
Паланков 8т.
С. Александров 7т.
Окоро 6т.
Коконов 4т.
К. Котев 3т.
Гласували: ShooterMan, зеления, Батстанчо, Готвача, guglata, greenpeak, wicked1913 (orlando е изразил мнение, но не е гласувал)
3 кръг ЦСКА - Черно море 0-0
Играч на мача: Александър Александров /Шерифа/ 17т.
Разочарование на мача: Бакари 9т.
Класиране за играч на мача, в мачовете на Черно море след 3 кръг:
А. Александров /Шерифа/ 37т.
Д. Георгиев 25т.
М. Венков 13т.
Бекир 6т.
Китанов 6т.
К. Котев 5т.
С. Александров 4т.
Окоро 2т.
Бергонси 1т.