СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Инженера

Re: СПАМ

Мнениеот Инженера » 28 юли 2013 20:14

2 мача абсолютно никаква тактическа дисциплина от страна на Гонзо! Да си хваща влака за Пловдив , защото с тази игра и с този игрови стил ще изпаднем!Този Бакари къде намери , абсолютен некадърник , не може да спира топката , задръж Инканго , беше находка! Георги Илиев и Божилов са много слаби, ако продължават така , да се махат, кой го доведе този Росен Колев, некадърник в защита, добре, че Славия не ни вкараха гол , иначе досега щяхме да сме с 0 т.! Този Паланков къде го намери , свършил е с футбола!Венков и Емилов те ми скъсаха нервите , за какво взехме Венков? А този Райков да си ходи в Левски - тотален слабак! Младенов за какво го взехме много слаб играч! Бесен съм с тази игра ще изпаднем , а ЦСКА ще ни смачкат най-малко 5:0! И Гонзо и футболистите да се махат!60 години гледам футбол по-безидейна игра не съм виждал!Да се маха Гонзо и да се връща Илиан Илиев - само той може да ни помогне!

sluchaen
Контакти:

Мнениеот sluchaen » 28 юли 2013 22:26

Инженера написа:2 мача абсолютно никаква тактическа дисциплина от страна на Гонзо! Да си хваща влака за Пловдив , защото с тази игра и с този игрови стил ще изпаднем!Този Бакари къде намери , абсолютен некадърник , не може да спира топката , задръж Инканго , беше находка! Георги Илиев и Божилов са много слаби, ако продължават така , да се махат, кой го доведе този Росен Колев, некадърник в защита, добре, че Славия не ни вкараха гол , иначе досега щяхме да сме с 0 т.! Този Паланков къде го намери , свършил е с футбола!Венков и Емилов те ми скъсаха нервите , за какво взехме Венков? А този Райков да си ходи в Левски - тотален слабак! Младенов за какво го взехме много слаб играч! Бесен съм с тази игра ще изпаднем , а ЦСКА ще ни смачкат най-малко 5:0! И Гонзо и футболистите да се махат!60 години гледам футбол по-безидейна игра не съм виждал!Да се маха Гонзо и да се връща Илиан Илиев - само той може да ни помогне!

ахахаха я направи една бърза селекция, сменяй треньора и отборът е готов. Брей, много ви бива в приказките. Но май доста бързо забравяте кого хвалехте до вчера.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 29 юли 2013 18:58

Инженера написа:2 мача абсолютно никаква тактическа дисциплина от страна на Гонзо! Да си хваща влака за Пловдив , защото с тази игра и с този игрови стил ще изпаднем!Този Бакари къде намери , абсолютен некадърник , не може да спира топката , задръж Инканго , беше находка! Георги Илиев и Божилов са много слаби, ако продължават така , да се махат, кой го доведе този Росен Колев, некадърник в защита, добре, че Славия не ни вкараха гол , иначе досега щяхме да сме с 0 т.! Този Паланков къде го намери , свършил е с футбола!Венков и Емилов те ми скъсаха нервите , за какво взехме Венков? А този Райков да си ходи в Левски - тотален слабак! Младенов за какво го взехме много слаб играч! Бесен съм с тази игра ще изпаднем , а ЦСКА ще ни смачкат най-малко 5:0! И Гонзо и футболистите да се махат!60 години гледам футбол по-безидейна игра не съм виждал!Да се маха Гонзо и да се връща Илиан Илиев - само той може да ни помогне!

Мишо,явно те пере вече склерозата.Я виж какво си написал преди известно време.
"3. Паланков - отличен дефанзивен халф - отказа договор с Черноморец".Точка по въпроса.Вече не помниш кого си предлагал,измисляш си някакви които само в главата ти са били предлагани,а сега плюеш по човек,който ЛИЧНО ТИ предложи на Гонзо.Ама така не се прави мишок.Гонзо те послуша,а сега "и Гонзо и футболистите да се махат".В смисъл на "уважаеми г-н Иванов",или Гонзо махай се!Еба си колко си двуличен,просто не е истина.Ти за 60 години не си виждал по слаб отбор на Морето,а аз за 50 съм виждал.Явно не си ходил често по стадионите,май.И още-аз за 50 години пък не съм виждал такава фурнаджийска лопата като теб.Вярно е че имаш конкуренция,но ТИ си оригинала гусин инж!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
surikat
Контакти:

Мнениеот surikat » 29 юли 2013 22:44

Берое и ЦСКА правят също толкова грозен мач като и ние със Славия.Разликата е само 2-та гола.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 30 юли 2013 00:44

Готвача написа:

Мишо,явно те пере вече склерозата.Я виж какво си написал преди известно време.
"3. Паланков - отличен дефанзивен халф - отказа договор с Черноморец".Точка по въпроса.Вече не помниш кого си предлагал,измисляш си някакви които само в главата ти са били предлагани,а сега плюеш по човек,който ЛИЧНО ТИ предложи на Гонзо.Ама така не се прави мишок.Гонзо те послуша,а сега "и Гонзо и футболистите да се махат".В смисъл на "уважаеми г-н Иванов",или Гонзо махай се!Еба си колко си двуличен,просто не е истина.Ти за 60 години не си виждал по слаб отбор на Морето,а аз за 50 съм виждал.Явно не си ходил често по стадионите,май.И още-аз за 50 години пък не съм виждал такава фурнаджийска лопата като теб.Вярно е че имаш конкуренция,но ТИ си оригинала гусин инж!

Ааа, не си прав Готвач ;) !!! Аз се сещам веднага за една още по-голяма фурнаджийска лопата, тук, при нас.... :mrgreen: Направо да го кажем... ветропоказател :lol:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 30 юли 2013 08:54

Разликата между двамата е че единия е възрастен , а другия т.нар. стрелец е пълен психопат и мишка сега се е заел да плюе по Жоро Илиев играч , който е дал толкова много и е доказан моряк за разлика от кривия , който още не може да прежали бе въобще ме хваща срам , като чета тъпотиите на знайни и незнайни анализатори и разбирачи . Хакам им го в устите! ЧЕРНО МОРЕ ще го има въпреки тях !
ex Popeye

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 30 юли 2013 11:40

Ron Jeremy написа:Разликата между двамата е че единия е възрастен , а другия т.нар. стрелец е пълен психопат и мишка сега се е заел да плюе по Жоро Илиев играч , който е дал толкова много и е доказан моряк за разлика от кривия , който още не може да прежали бе въобще ме хваща срам , като чета тъпотиите на знайни и незнайни анализатори и разбирачи . Хакам им го в устите! ЧЕРНО МОРЕ ще го има въпреки тях !

Нямам честа да познавам стрелеца и не зная на колко е години/макар че човек обикновено не се променя много след определена възраст/,но Мишо го познавам от около 30 години/може и повече да са/ и си е все същият малоумник.Когато се съберяхме повече от 3-4 човека да говорим за Морето,той се присламчваше и започваше с неговите неизменни простотии.След което ние се дърпахме в страни,правихме нова група и ...Мишо след секунди започваше отново.И директно сме го гонили,но този индивид не разбира от дума.Сега е намерил поле за изява тук,където трудно може да бъде изгонен/освен с БАН/ама не нарушава сякаш грубо правилата и трябва да го търпим.Но какво да се прави.Всяко село си има и селски идиот.Ние си имаме Мишо,плебеите/преди да се свършат/ си имаха соко82.Сега плебеи няма,но идиота си е налице.Така че отърване няма и няма да има.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 юли 2013 20:52

А бе нека всеки си пише във форума каквото си иска :mrgreen: .
Форумът е свободна зона, разни хора разни идеали, трима писачи - шест мнемия, и те така :mrgreen:

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 01 авг 2013 21:08

Някой да подхвърли линкче за Ботев, че тея тиквеници от ТВ7 се правят на интересни :twisted: , а пред мене само лаптоп... ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”