СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
2 мача абсолютно никаква тактическа дисциплина от страна на Гонзо! Да си хваща влака за Пловдив , защото с тази игра и с този игрови стил ще изпаднем!Този Бакари къде намери , абсолютен некадърник , не може да спира топката , задръж Инканго , беше находка! Георги Илиев и Божилов са много слаби, ако продължават така , да се махат, кой го доведе този Росен Колев, некадърник в защита, добре, че Славия не ни вкараха гол , иначе досега щяхме да сме с 0 т.! Този Паланков къде го намери , свършил е с футбола!Венков и Емилов те ми скъсаха нервите , за какво взехме Венков? А този Райков да си ходи в Левски - тотален слабак! Младенов за какво го взехме много слаб играч! Бесен съм с тази игра ще изпаднем , а ЦСКА ще ни смачкат най-малко 5:0! И Гонзо и футболистите да се махат!60 години гледам футбол по-безидейна игра не съм виждал!Да се маха Гонзо и да се връща Илиан Илиев - само той може да ни помогне!
Инженера написа:2 мача абсолютно никаква тактическа дисциплина от страна на Гонзо! Да си хваща влака за Пловдив , защото с тази игра и с този игрови стил ще изпаднем!Този Бакари къде намери , абсолютен некадърник , не може да спира топката , задръж Инканго , беше находка! Георги Илиев и Божилов са много слаби, ако продължават така , да се махат, кой го доведе този Росен Колев, некадърник в защита, добре, че Славия не ни вкараха гол , иначе досега щяхме да сме с 0 т.! Този Паланков къде го намери , свършил е с футбола!Венков и Емилов те ми скъсаха нервите , за какво взехме Венков? А този Райков да си ходи в Левски - тотален слабак! Младенов за какво го взехме много слаб играч! Бесен съм с тази игра ще изпаднем , а ЦСКА ще ни смачкат най-малко 5:0! И Гонзо и футболистите да се махат!60 години гледам футбол по-безидейна игра не съм виждал!Да се маха Гонзо и да се връща Илиан Илиев - само той може да ни помогне!
ахахаха я направи една бърза селекция, сменяй треньора и отборът е готов. Брей, много ви бива в приказките. Но май доста бързо забравяте кого хвалехте до вчера.
Инженера написа:2 мача абсолютно никаква тактическа дисциплина от страна на Гонзо! Да си хваща влака за Пловдив , защото с тази игра и с този игрови стил ще изпаднем!Този Бакари къде намери , абсолютен некадърник , не може да спира топката , задръж Инканго , беше находка! Георги Илиев и Божилов са много слаби, ако продължават така , да се махат, кой го доведе този Росен Колев, некадърник в защита, добре, че Славия не ни вкараха гол , иначе досега щяхме да сме с 0 т.! Този Паланков къде го намери , свършил е с футбола!Венков и Емилов те ми скъсаха нервите , за какво взехме Венков? А този Райков да си ходи в Левски - тотален слабак! Младенов за какво го взехме много слаб играч! Бесен съм с тази игра ще изпаднем , а ЦСКА ще ни смачкат най-малко 5:0! И Гонзо и футболистите да се махат!60 години гледам футбол по-безидейна игра не съм виждал!Да се маха Гонзо и да се връща Илиан Илиев - само той може да ни помогне!
Мишо,явно те пере вече склерозата.Я виж какво си написал преди известно време.
"3. Паланков - отличен дефанзивен халф - отказа договор с Черноморец".Точка по въпроса.Вече не помниш кого си предлагал,измисляш си някакви които само в главата ти са били предлагани,а сега плюеш по човек,който ЛИЧНО ТИ предложи на Гонзо.Ама така не се прави мишок.Гонзо те послуша,а сега "и Гонзо и футболистите да се махат".В смисъл на "уважаеми г-н Иванов",или Гонзо махай се!Еба си колко си двуличен,просто не е истина.Ти за 60 години не си виждал по слаб отбор на Морето,а аз за 50 съм виждал.Явно не си ходил често по стадионите,май.И още-аз за 50 години пък не съм виждал такава фурнаджийска лопата като теб.Вярно е че имаш конкуренция,но ТИ си оригинала гусин инж!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Берое и ЦСКА правят също толкова грозен мач като и ние със Славия.Разликата е само 2-та гола.
Готвача написа:Инженера написа:2 мача абсолютно никаква тактическа дисциплина от страна на Гонзо! Да си хваща влака за Пловдив , защото с тази игра и с този игрови стил ще изпаднем!Този Бакари къде намери , абсолютен некадърник , не може да спира топката , задръж Инканго , беше находка! Георги Илиев и Божилов са много слаби, ако продължават така , да се махат, кой го доведе този Росен Колев, некадърник в защита, добре, че Славия не ни вкараха гол , иначе досега щяхме да сме с 0 т.! Този Паланков къде го намери , свършил е с футбола!Венков и Емилов те ми скъсаха нервите , за какво взехме Венков? А този Райков да си ходи в Левски - тотален слабак! Младенов за какво го взехме много слаб играч! Бесен съм с тази игра ще изпаднем , а ЦСКА ще ни смачкат най-малко 5:0! И Гонзо и футболистите да се махат!60 години гледам футбол по-безидейна игра не съм виждал!Да се маха Гонзо и да се връща Илиан Илиев - само той може да ни помогне!
Мишо,явно те пере вече склерозата.Я виж какво си написал преди известно време.
"3. Паланков - отличен дефанзивен халф - отказа договор с Черноморец".Точка по въпроса.Вече не помниш кого си предлагал,измисляш си някакви които само в главата ти са били предлагани,а сега плюеш по човек,който ЛИЧНО ТИ предложи на Гонзо.Ама така не се прави мишок.Гонзо те послуша,а сега "и Гонзо и футболистите да се махат".В смисъл на "уважаеми г-н Иванов",или Гонзо махай се!Еба си колко си двуличен,просто не е истина.Ти за 60 години не си виждал по слаб отбор на Морето,а аз за 50 съм виждал.Явно не си ходил често по стадионите,май.И още-аз за 50 години пък не съм виждал такава фурнаджийска лопата като теб.Вярно е че имаш конкуренция,но ТИ си оригинала гусин инж!
Ааа, не си прав Готвач

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
- Ron Jeremy
- Контакти:
Разликата между двамата е че единия е възрастен , а другия т.нар. стрелец е пълен психопат и мишка сега се е заел да плюе по Жоро Илиев играч , който е дал толкова много и е доказан моряк за разлика от кривия , който още не може да прежали бе въобще ме хваща срам , като чета тъпотиите на знайни и незнайни анализатори и разбирачи . Хакам им го в устите! ЧЕРНО МОРЕ ще го има въпреки тях !
ex Popeye
Ron Jeremy написа:Разликата между двамата е че единия е възрастен , а другия т.нар. стрелец е пълен психопат и мишка сега се е заел да плюе по Жоро Илиев играч , който е дал толкова много и е доказан моряк за разлика от кривия , който още не може да прежали бе въобще ме хваща срам , като чета тъпотиите на знайни и незнайни анализатори и разбирачи . Хакам им го в устите! ЧЕРНО МОРЕ ще го има въпреки тях !
Нямам честа да познавам стрелеца и не зная на колко е години/макар че човек обикновено не се променя много след определена възраст/,но Мишо го познавам от около 30 години/може и повече да са/ и си е все същият малоумник.Когато се съберяхме повече от 3-4 човека да говорим за Морето,той се присламчваше и започваше с неговите неизменни простотии.След което ние се дърпахме в страни,правихме нова група и ...Мишо след секунди започваше отново.И директно сме го гонили,но този индивид не разбира от дума.Сега е намерил поле за изява тук,където трудно може да бъде изгонен/освен с БАН/ама не нарушава сякаш грубо правилата и трябва да го търпим.Но какво да се прави.Всяко село си има и селски идиот.Ние си имаме Мишо,плебеите/преди да се свършат/ си имаха соко82.Сега плебеи няма,но идиота си е налице.Така че отърване няма и няма да има.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
А бе нека всеки си пише във форума каквото си иска
.
Форумът е свободна зона, разни хора разни идеали, трима писачи - шест мнемия, и те така

Форумът е свободна зона, разни хора разни идеали, трима писачи - шест мнемия, и те така

Някой да подхвърли линкче за Ботев, че тея тиквеници от ТВ7 се правят на интересни
, а пред мене само лаптоп... 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.