17- годишния Илиян Капитанов в групата за Мездра
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 17- годишния Илиян Капитанов в групата за Мездра
Няма какво да го подготвят и настройват. В професионалния спорт получаваш шанс и трябва да се вкопчиш с всички сили в него. Успех!
Успех на Илиян и другите млади момчета.С повече късмет на някой от тях може да му се отдаде шанс да се докаже и развие.Така че нека всички ние ги подкрепим.Там е бъдещето.Не в разни криви,електрички,миленовци...
За вас моряци ний живеем...
- Sagittarius
Чакайте сега малко,че тука има и глупави меко казано изказвания.Илиян Капитанов ако не знаете е със сигурност най,ама наистина най-големия талант в ДЮШ на Черно Море.Това момче вкарва голове всеки мач,понякога и по 2-3,капитан на юношите ст.възраст е,нищо,че е на 17.Оня ден с негов гол бяхме на път да изхвърлим прехвалената школа на Левски,но след 1:1 отпаднахме на дузпи с 5:4.Илиян Капитанов трябваше много отдавна да бъде викнат в мъжете,защото Илиян заслужава много повече шанс отколкото тъпанари като Гошо Какалов и Здравко Лазаров,които нямат отбелязан гол.Ще видим каква е еденичката в Мездра,но съм сигурен,че ако Илиян и Тошко играят оная сбирщина маймуняци в Мездра португалци и бразилци ли са там ги чака тежък мач.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
млади хубаво ама някои знаели дали преди това понатрупаха опит в дубала или направо хоп в първия състав.просто не съм им следил изявите пуснете мнение ако някои ги е гледал.
Sagittarius написа:Чакайте сега малко,че тука има и глупави меко казано изказвания.Илиян Капитанов ако не знаете е със сигурност най,ама наистина най-големия талант в ДЮШ на Черно Море.Това момче вкарва голове всеки мач,понякога и по 2-3,капитан на юношите ст.възраст е,нищо,че е на 17.Оня ден с негов гол бяхме на път да изхвърлим прехвалената школа на Левски,но след 1:1 отпаднахме на дузпи с 5:4.Илиян Капитанов трябваше много отдавна да бъде викнат в мъжете,защото Илиян заслужава много повече шанс отколкото тъпанари като Гошо Какалов и Здравко Лазаров,които нямат отбелязан гол.Ще видим каква е еденичката в Мездра,но съм сигурен,че ако Илиян и Тошко играят оная сбирщина маймуняци в Мездра португалци и бразилци ли са там ги чака тежък мач.
+1 Венест за криви , прави и електрички
Нека да играе момчето щом има талант...ако стане добър футболист и българския футбол печели като цяло. Аз не съм фен на Черно море, но ще си личи липсата на Алекс и съм убеден в това.
_/\_
NaskoBg написа:...ако стане добър футболист и българския футбол печели като цяло.
Ще спечели - грънци.... и сега има футболисти в Черно море дето българския футбол може да спечели от тях.... само дето няма кой да ги забележи... или никой няма да спечели от тях и затова не иска да ги забележи