Инфо за Калиакра - Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Инфо за Калиакра - Черно Море

Мнениеот Nevertheless » 10 окт 2009 13:57

Някой ходил ли е да гледа мача и може ли да сподели малко подробности?
Интересуваме дали моряците са играли добре (резултата го знам) и как са се представили младите момчета.
Има ли напредък и идеи или още тъпчем на едно място.
Предполагам, че някой ще отговори, че контролите не са критерии, но все пак ми е много любопитно.
Предварително благодаря.

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Инфо за Калиакра - Черно Море

Мнениеот Sagittarius » 10 окт 2009 14:10

Младите момчета гледам поне по самата новина в ГОНГ са влезли след 2:2 и 3:2 за Калиакра,т.е. след като "футболистчетата" Лазарови,Накати,Мимито,Каката,Маркес,Кулибали са изиграли "страхотен мач".Да,резултата не е от значение,но моляяяяя,колкото контроли сме играли с отбори от Б група всичките сме загубили,паднахме и от Балчик.Това никак не е случайно.Споменатите от мен играчи,които за себе си мисля,че дърпат отбора в калната яма докато са на Тича,докато се разчита на тях даже контроли с отборчетата от Б група няма да можем да печелим,какво остава за мачове в А група?Метла трябва,голяма метла,7-8 човека не са за Черно Море,те даже не отговарят на нивото на А група!!!Каката,Електрика - най-слаби в А група,а ето,и в контрола с тимче от Б група пак не могат да вкарат даже 1 гол двамата заедно!Нямам думи направо.Защо Велизар не ги изгони бе,още утре шута,по-зле от това не можем да бъдем,защо ги търпи тея боклуци :!: :?:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 10 окт 2009 14:19

Защо Велизар не ги изгони бе,още утре шута,по-зле от това не можем да бъдем,защо ги търпи тея боклуци

Мислиш ли, че Велизар може да налага мнение кой да е в отбора и кой да се махне. Не съм навътре в нещата и не знам кой определя политиката на клуба относно селекция, футболисти, титуляри, резерви - кой да играе и кой не, но си мисля, че Велизар едва ли има пълната власт да си гради сам отбора. Все пак който дава кинтите, предполагам, има решаващия глас ... Знам ли ..

Потребителски аватар
mi7ence7y
Контакти:

Мнениеот mi7ence7y » 10 окт 2009 20:37

Sagittarius написа:Младите момчета гледам поне по самата новина в ГОНГ са влезли след 2:2 и 3:2 за Калиакра,т.е. след като "футболистчетата" Лазарови,Накати,Мимито,Каката,Маркес,Кулибали са изиграли "страхотен мач".Да,резултата не е от значение,но моляяяяя,колкото контроли сме играли с отбори от Б група всичките сме загубили,паднахме и от Балчик.Това никак не е случайно.Споменатите от мен играчи,които за себе си мисля,че дърпат отбора в калната яма докато са на Тича,докато се разчита на тях даже контроли с отборчетата от Б група няма да можем да печелим,какво остава за мачове в А група?Метла трябва,голяма метла,7-8 човека не са за Черно Море,те даже не отговарят на нивото на А група!!!Каката,Електрика - най-слаби в А група,а ето,и в контрола с тимче от Б група пак не могат да вкарат даже 1 гол двамата заедно!Нямам думи направо.Защо Велизар не ги изгони бе,още утре шута,по-зле от това не можем да бъдем,защо ги търпи тея боклуци :!: :?:

пич като не ги пуска да правим нещо по различно :? не съм на тяхна страна ама все същия хуи сме и с тях и без тях :( :(
Черно море

Потребителски аватар
Icaka1432
Контакти:

Мнениеот Icaka1432 » 10 окт 2009 22:49

АБЕ ХОРА НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ МОЖЕ ДА СМЕ ТОЛКОВА СЛАБИ МИНАЛАТА ГОДИНА КАК ИГРАХМЕ ПАК СЯ ....... АЗ МИ МИНАЛИЯ СЕЗОН КАТО ПРИКЛЮЧИ МИСЛЕХ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА ДА СЕ БОРИМ ЗА ТИТЛАТА :roll: :roll: ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ МНОГО СЛАБО ... НЕ САМО ЗА ТОЗИ МАЧ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 11 окт 2009 00:02

Сашо Александров поради каква причина не е играл :?:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 окт 2009 00:41

Sole написа:Сашо Александров поради каква причина не е играл :?:

Няма мотивация понеже не го викат в националния сигурно :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 11 окт 2009 02:25

Има ли някакъв шанс собствениците на отбора да обявят намеренията си ?
Така ли ще я караме или имаме амбиции за нещо по-сериозно...
Морето в моменте е супер загадъчен клуб ... Ако никой не афишира нищо ,... измиваме си ръцете

mokana
Контакти:

Мнениеот mokana » 12 окт 2009 23:46

собствениците едва ли ще обевят намеренията си защото нямат идея за такива.като ги боли да дават пари как да стане,то само с свободни от трансвер футболисти не става .трениор също-свестен няма да купят ,щото ж техните фирми всички са слуги без право на мнение воиска слушаш и изпалняваш.как би си устоявал мнението за селекция за развитие ,на школи терени концепция за переспектива .поне да имаше няколко имесаря да ходят из малките градове,поучилищни торнири да дебнат за таланти,колко ще им коства-по една заплата.ама то се вийда кви бачкат в клуба,маи от фудбол разбират само колию и от тук там велизар.каде е стадиона,каде е реконструкцията на тича,каде е залата за лека атлетика,маи само няколко теренчета под моста и децата няма каде да се саблекът,да не говорим за душове.всичко е само един голям балон.погледнете как се инвестира в ловеч дето и фенове няма.ама хората му се кланят на гришата,а наз балъците ни залъват,и маниполират.елате гласуваите за нашия град,елате сега се подпишете за алея първа а след туи си е...те маиката.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 13 окт 2009 10:24

Ако има нещо обаче,което да крепи имиджа на ТИМ във Варна,ако нещо ги прави важни и значими,ако нещо е причина да има Нашия град,да има надеждици за Алея първа,ако нещо им позволява да участват в такива конкурси то това нещо се нарича ПФК Черно Море.Черно Море е емблемата на Варна и покрай тая емблема и символ те взеха не малко неща.Без Черно Море щяха ли да вземат Гагарин?Терените под моста?Пистата?Нашия град щеше ли да съществува?За Алея първа изобщо някаква подкрепа щеше ли да има?ЩЕШЕ,АМА НА МУК :mrgreen: .Те това много добре го съзнават бъди сигурен.Както и съзнават,че ако ние кажем еб*те си майката цялата обществена подкрепа за тях където и да е ще се изчезне като дим из комина.Алея първа?Дудуци.Че току-виж се преразгледа и сделката за стадиона да се види какво са направили там....Това не се случва защото ТИМ стои зад Черно Море(по скоро е обратното),криейки се зад феновете и значимостта му като символа на Варна,зад ръководителите на спорта(които са черноморци) и т.н.Изобщо Алея първа кога изплува?Когато Черно Море стана 3-ти и играе в УЕФА,ако стане Шампион може и по-добре да е.те си знаят,без Морето са кръгла нула(поне откъм обществена подкрепа де)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”