Тема за бирата

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

familyjewels
Контакти:

Re: Тема за бирата.

Мнениеот familyjewels » 13 юли 2013 08:47

1912plovdiv написа:
South_Park написа:
Red_Pride написа:аз бих ударил няколко питиета с другаря Шумкар

След като се доредиш от дългата опашка ;)

:lol: :lol: :lol:

Питие с другаря е по-чакано и от аудиенция при Папата :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Коментар на месеца! :mrgreen:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Тема за бирата.

Мнениеот kartago » 13 юли 2013 15:49

КироВарна написа:
Iceberg написа:
КироВарна написа:Аз съм много слаб пияч и едва ли мога да бъда приятна компания.След първата каса бира се надувам като плондер и почвам на често да прибягвам до тоалетната(сигурно простатата ме алармира),а това не е много учтиво към сътрапезниците...........но за добрата идея ще опитам да се държа прилично.А ако можем да направим така,че агитките вместо да враждуват,да пият по бира преди и особено след мач,ще е върхът на футболния сладолед.....И нещо наистина ново и положително в мизерната ни действителност.

Аз доколкото знам наши момчета го правят няколко пъти вече с колегите от Бургас, което е наистина похвално. И там и тук, нали?! Който е участвал да каже. Какво по хубаво от това да има приятелство, уважение и колегиалност между агитките?!

Аз твърдо ще бъда (ако е рекъл Господ)на мача Черноморец-Черно море.Така че можем ако има мераклии да си организираме приятелска среща варналии и бургазлии.Само от сега се извинявам,че ще пия само една бира преди мача,защото ще шофирам.Но важно е не кой колко ще изпие,а да се срещнем с бургазлии.Бургас е хубав град с хубави хора,както би казал великият ТОДОР КОЛЕВ.А втория полусезон,естествено ще се срещнем във Варна.

Да, подехме такава инициатива, отнася се за АБСОЛЮТНО всички агитки! Пихме бира с много хора, много за съжаление не откликнаха, но времето е пред нас! Седим, сърбаме си бира, приятели..................... на стадиона, който е по-добър да победи! Последния мач с Морето, на полувремето полицаите не ни пускаха да се видим с приятелите си в "клетката", ама като видяха как си говорим и накрая ни пуснаха! Честно, пожелахме успех на ..............морето, варненските фенове ни отвърнаха по същия начин, само че, успех за "Черноморец" всичко беше кротко и готино, поне изненадахме полицията! А е имало бирени срещи между двете агитки! ........Пък и най-качествените мачове......

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Re: Тема за бирата

Мнениеот venitos » 18 юли 2013 09:10

Момчета, пожелавам на всички да се запази класирането в "А група" такова, каквото е сега в "Гонга"! Наздраве! :) :)
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 18 юли 2013 09:55

venitos написа:Момчета, пожелавам на всички да се запази класирането в "А група" такова, каквото е сега в "Гонга"! Наздраве! :) :)

Златни ти уста!Дай боже още довечера срещу Черноморец да направим първата крачка.Аз ще съм на стадиона в Бургас и се надявам да сме много!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 26 юли 2013 20:47

Утре мисля да ходя на плаж, но ако решите да се събирате на бира преди мача и успея да тръгна навреме и аз ще се включа в сбирката.

Върни се в “Черно море”