1912plovdiv написа:South_Park написа:Red_Pride написа:аз бих ударил няколко питиета с другаря Шумкар
След като се доредиш от дългата опашка
![]()
![]()
![]()
Питие с другаря е по-чакано и от аудиенция при Папата

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
1912plovdiv написа:South_Park написа:Red_Pride написа:аз бих ударил няколко питиета с другаря Шумкар
След като се доредиш от дългата опашка
![]()
![]()
![]()
Питие с другаря е по-чакано и от аудиенция при Папата
КироВарна написа:Iceberg написа:КироВарна написа:Аз съм много слаб пияч и едва ли мога да бъда приятна компания.След първата каса бира се надувам като плондер и почвам на често да прибягвам до тоалетната(сигурно простатата ме алармира),а това не е много учтиво към сътрапезниците...........но за добрата идея ще опитам да се държа прилично.А ако можем да направим така,че агитките вместо да враждуват,да пият по бира преди и особено след мач,ще е върхът на футболния сладолед.....И нещо наистина ново и положително в мизерната ни действителност.
Аз доколкото знам наши момчета го правят няколко пъти вече с колегите от Бургас, което е наистина похвално. И там и тук, нали?! Който е участвал да каже. Какво по хубаво от това да има приятелство, уважение и колегиалност между агитките?!
Аз твърдо ще бъда (ако е рекъл Господ)на мача Черноморец-Черно море.Така че можем ако има мераклии да си организираме приятелска среща варналии и бургазлии.Само от сега се извинявам,че ще пия само една бира преди мача,защото ще шофирам.Но важно е не кой колко ще изпие,а да се срещнем с бургазлии.Бургас е хубав град с хубави хора,както би казал великият ТОДОР КОЛЕВ.А втория полусезон,естествено ще се срещнем във Варна.
venitos написа:Момчета, пожелавам на всички да се запази класирането в "А група" такова, каквото е сега в "Гонга"! Наздраве!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта