Къде е публиката на Черно море?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Ticha
- Контакти:
Re: Къде е публиката на Черно море?
Че кой стадион в България се пълни, та ние да правим изключение?
Когато се оправят базите и съдиите у нас започнат да свирят нормално ( да не спират играта за неправилно дишане по 73476373 пъти на мач) публиката ще се върне.

MORSKI написа:Всеки има право на мнение, преживей го някак, че твоето не съвпада с моето и на Попая...
Алекандърчо вече го няма за щастие!!!
аз неоспорвам вашето мнение ,а тва ,че тръгва да говори съвсем странични неща.И казах мене не ми трябва точно Александров а някой който да прави играта щото няма такъв в момента и всичко е на самотек цъкаме си топката пък ако мине някой мине ....
- Ticha
- Контакти:
Като се оправи Данчо Юруков ще се пооправят нещата. А и в съвременния футбол вече тази позиция на плеймейкър загуби стойност. По-важно е как играе отбора като цяло.
- зеленобелия
- Контакти:
Направете съпоставка за играта през пролетта и сега.Няма го футболиста-отбор и логично се сринахме.А 90% от публиката харесват точно такъв тип футболисти и за това намаляват от мач на мач.
аве някои хора вече прекалавят ми се струва
сега публиката я нямало,защото "човека-отбор" го нямало.Кви хора сте не ви знам.Ами като го няма,отивай на трнировките на Спартак Пд и го гледай там.Чесно вече се побъркахте покрай тоя.А причините,публиката да намалее са комплексни от няколко неща.И причините не са от днес и вчера,а с години наред и то не само във Варна 

За вас моряци ний живеем...
mursusaid написа:аве някои хора вече прекалавят ми се струвасега публиката я нямало,защото "човека-отбор" го нямало.Кви хора сте не ви знам.Ами като го няма,отивай на трнировките на Спартак Пд и го гледай там.Чесно вече се побъркахте покрай тоя.А причините,публиката да намалее са комплексни от няколко неща.И причините не са от днес и вчера,а с години наред и то не само във Варна
Прав си, някои хора вече почнаха да се оливат.

- Sagittarius
Неприятно е,но истнските фенове са там
.Тези 3000 срещу Литекс са тези моряци,които ще са на Тича винаги,в добро и лошо,даже и в Б група.Но не се сърдя на останалите ни привърженици.Разбирам ги.Преходът от гранд към посредствено отборче е много много болезнен,особено болезнени са не резултатите,а слабата игра и слабата форма на всички играчи.На фона на това билета е 5 лева.Никакво съответствие с релностите,че даже и с тежките времена в които живеем.Ще се оправим,убеден съм.Кризата при нас няма да е вечна,скоро Тича пак ще е пълен 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
james написа:Публиката на черно море е там където е и на другите отбори
Не е точно така.Според теб синята ,червената жълто-черната и бяло-черната не са ли на стадиона?Ами на Монтана къде им е публиката?
Според Мен причина за малкото хора е слабата игра на Морето миналата година стадиона беше пълен срещо тези отбори 

В момента отбора играе много слабо,а мачовете ги дават по телевизията,така че не виждам какво се чудите къде е публиката
Само Черно море,Интер и Тотнъм