Къде е публиката на Черно море?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Къде е публиката на Черно море?
Прави ми впечатление че от мач на мач все по малко хора идват на стадиона а срещу Литекс останах потресен.Не мога да разбера дали е заради входа от 5 лв или заради слабите игри на отбора.Какво мислите вие?
Re: Къде ни е публиката?
Заради хубавото време - на плаж са
Сега сериозно. Ясно е че Черно море леко зацикли и може би в това се крие причината. И софийските отбори са така - не се тревожи

Сега сериозно. Ясно е че Черно море леко зацикли и може би в това се крие причината. И софийските отбори са така - не се тревожи
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Къде е публиката на Черно море?
BigDick написа:Прави ми впечатление че от мач на мач все по малко хора идват на стадиона а срещу Литекс останах потресен.Не мога да разбера дали е заради входа от 5 лв или заради слабите игри на отбора.Какво мислите вие?
И заради двете.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Re: Къде ни е публиката?
Аз съм там за друготе не знам.
Хубаво е стадиона да се пълни,дано в следващите мачове се получи.
Хубаво е стадиона да се пълни,дано в следващите мачове се получи.
Отговора не е нито в цените на билетите, нито в играта на отбора. Кръчмите са пълни, една бира е на цената на един билет, може би сервитьорките са блестящи сигурно, ама се ходи. Въпрос на манталитет и интереси...
tprodanov написа:Отговора не е нито в цените на билетите, нито в играта на отбора. Кръчмите са пълни, една бира е на цената на един билет, може би сервитьорките са блестящи сигурно, ама се ходи. Въпрос на манталитет и интереси...
Така е и в Англия не са им евтини билетите, но пак ходят по цели семейства.
Не може да ти се виждат много 5 лева,а същата вечер да изпиеш 50 примерно..вярно че някой мачове не са за гледане даже,но има мачове и моменти които осмислят и тези.
От 16 годишен не съм ходил на мач на морето тогава си бяхме 100 ентусиасти пак, така че нищо не е станало. С тази игра обаче и тез 100 ще изчезнат без Александров няма кой да им вързва играта ,Марин да отиде да намери класен халф с идеи в организирането на играта, а не просто халф или да се примири с 10-то място
Garvana написа:От 16 годишен не съм ходил на мач на морето тогава си бяхме 100 ентусиасти пак, така че нищо не е станало. С тази игра обаче и тез 100 ще изчезнат без Александров няма кой да им вързва играта ,Марин да отиде да намери класен халф с идеи в организирането на играта, а не просто халф или да се примири с 10-то място
Без Сашу отбора да се закрива Апокалипсиса тропа на вратата ... гарга разкри всичко в едно изречение

само не разбрах Сашу кат игравеше що не ходеше на мачове , говорих с Марин пътува за халф при първа възможност ще ти се обади да му кажеш кой да вземе Меси устройва ли Те?
Popeye написа:Garvana написа:От 16 годишен не съм ходил на мач на морето тогава си бяхме 100 ентусиасти пак, така че нищо не е станало. С тази игра обаче и тез 100 ще изчезнат без Александров няма кой да им вързва играта ,Марин да отиде да намери класен халф с идеи в организирането на играта, а не просто халф или да се примири с 10-то място
Без Сашу отбора да се закрива Апокалипсиса тропа на вратата ... гарга разкри всичко в едно изречение![]()
само не разбрах Сашу кат игравеше що не ходеше на мачове , говорих с Марин пътува за халф при първа възможност ще ти се обади да му кажеш кой да вземе Меси устройва ли Те?
с Марин няма как да си говорил щото си никой недей пуска смешни изказвания , ти си един от големите познавачи с розови очила който невижда , че игра вече няма .... не ходя на мачове изобщо вече за разлика от тебе на 15-16 съм присъствал на толкова мачове на бг отбори и на националите колкото ти не си ходил на плаж

Всеки има право на мнение, преживей го някак, че твоето не съвпада с моето и на Попая...
Алекандърчо вече го няма за щастие!!!
Алекандърчо вече го няма за щастие!!!