Стойчо Младенов се доближи до Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Стойчо Младенов се доближи до Черно море

Мнениеот POPCORN » 08 окт 2009 11:18

stg333 написа:
POPCORN написа:Аз бих искал да го видя, как ще се реализира в друг отобр освен ЦСКА.Дано да дойде!

тоя пък, не го ли видя как се реализира в Литекс или не помниш

айде малко по културно!Ми видях го , ама какво?То в Литекс така като гледам май никой не може да се реализира, освен Йешич?Справка вашият любимец Мъри !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 08 окт 2009 11:50

Дано го вземем той доказан треньор,но едва ли ще стане,защото ще иска качествена селекция,а не само свободни футболисти.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 08 окт 2009 11:58

Fichango написа:И кое точно му е добре -то

че блъска по масата и си казва нещата които мисли,а не като мишока Спасов който мълчи и не може да си наложи мнението сред футболистите-относно кой кара влака в Черно Море :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 08 окт 2009 12:01

stg333 написа:абе моряци , тоя не ви трябва аз все още не вдявам що не си вземете Илиан Илиев, все пак си е ваш

Илиан като треньор е добър-ама е мека мария,психически не издържа на зверилника-под козирката
HASTA DE LA VICTORIA

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 08 окт 2009 12:20

мдааа.... ще се сбъднат прогнозите ми отпреди месец -тогава казах че ще дойде октомври :) Сега остава само ТИМ да прежалят някой лев заплата

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 08 окт 2009 12:53

На този етап, който и да смени Велизар Попов ще е по-добре, защото реално погледнато сега ние играем без треньор.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 08 окт 2009 13:32

На Тича има около 5000 фена и около 7500 мнения.Предполагам че ръководството ще каже кой ще кара влака,а на нас ни остава чесането на езиците по форумите.Аз си мисля че инфото което дадох при смяната на Кольо е вярно.Остава само да чакаме.Всяко едно име в БГ футбола-визирам Стойчо,Гочето,Паро,Грозданов,Херо-ще е по-добре от Велизар.Искал да налага нов модел на Тича.Оня ден с Литекс го видяхме.5защитника,1халф и 4 в атака.В средата на терена 40м дупка.Няма такъв футбол!То добре че и люляците бяха трагедия!Дано по скоро дойде някой,че направо не ми се мисли.Вече започнах да смятам колко точки ще ни трябват за да останем в А група.Това сериозно!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 08 окт 2009 13:47

Стойчо Младенов ако дойде тоя отор ще го промени коренно, от тези играчи, които играят сега ще останат максимум 5-6, може и да направи нещо, но ще иска сериозни пари за селекция, лично аз предпочитам Херо за треньор, но съм почти сигурен, че треньорска смяна няма да има, когато Кольо беше треньор постоянно се спрягаха различни имена, Балъков преди да отиде в Черноморец също го спрягаха за наш треньор, може би трябваше да го привлечем, сега щяхме да имаме техния щаб - Балъков и Бобич

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 08 окт 2009 14:28

Стойчо Младенов ако въобще дойде ще бъде изправен от собствениците пред ултиматума да избира-повече пари за селекция или повече пари за заплата? Кое ли ще избере ;) Той не се навива именно защото знае че ще е принуден да остане с тази селекция която колкото и да е моряшко сърцето ми не може да я нарече шампионска ,особенно пък след последните събития...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 окт 2009 15:16

Когато Велизар Попов седна на пейката се зарадвах.Бях за това да му се даде шанс.След 3 изиграни мача обаче бих употребил една дума,която някой използва по-горе по адрес на Тройчо - САКЪН.По-слаб Черно Море с по-грозно лице не съм виждал аз.Никаква идея откъм игра,ама никаква!Това няма как да се промени без играчи,нови играчи,класни нови играчи,които да заменят Кривия и контузения Юруков и още нови,които да но запълнят критичните постове.На Велизар Попов ТИМ никога няма да му отпуснат пари за селекция,а при това положение Велзиар даже да е факир не може да направи повече от това,което беше с Литекс.Мъжки,здраво,но 0:0 и едва 1 точка.Целите ни са да преговорим-участие в ЕКТ.При тази криза в Локо Сф и Левски,дрипавия Литекс...ние спокойно можехме да сме конкурент номер 1 на ЦСКА за титлата и минимум Вицешампион в края на шампионата.Просто престъпно прахосахме уникален шанс за големия си удар.Така както Локо Пд преди 5 години се възползва от срив в Левски и ЦСКА и неубедителен Литекс.Нещо,което ние не можахме?Защо?Заради....точната дума-селски,да селски дрязги-кой да е капитан,кой да си ходел,че ръкомахал много.Направо ме е яд на нашата селска простотия и на ненамесата на собствениците на клуба по-рано да спрат тази разруха,която почна много преди старта на шампионата и бе достояние на всички медии например.Като превърти човек картинката вижда,че Велизар,за да получава подкрепата на старите пушки като Мими Петков например-го пуска твърд титуляр,което направо убива отбора.Нужен е треньор с авторитет,който да дръпне юздите на тези папардаци-тартори-Борносузов,Петков,Лазаров.Тези сега могат да скроят същата шапка на Попов,каквато скроиха на Кривия.Тройчо е авторитет,освен това подбира класни чужденци.Нуждаем се и от двете,защото кризата в Черно Море не отминава,тя се задълбочава,а целите се отдалечават все повече и повече.Нещо,което е абсолютно неприемливо.В началото бях против Младенов,но виждам,че без треньорски авторитет оправия няма
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”