Мнениеот Sagittarius » 08 окт 2009 15:16
Когато Велизар Попов седна на пейката се зарадвах.Бях за това да му се даде шанс.След 3 изиграни мача обаче бих употребил една дума,която някой използва по-горе по адрес на Тройчо - САКЪН.По-слаб Черно Море с по-грозно лице не съм виждал аз.Никаква идея откъм игра,ама никаква!Това няма как да се промени без играчи,нови играчи,класни нови играчи,които да заменят Кривия и контузения Юруков и още нови,които да но запълнят критичните постове.На Велизар Попов ТИМ никога няма да му отпуснат пари за селекция,а при това положение Велзиар даже да е факир не може да направи повече от това,което беше с Литекс.Мъжки,здраво,но 0:0 и едва 1 точка.Целите ни са да преговорим-участие в ЕКТ.При тази криза в Локо Сф и Левски,дрипавия Литекс...ние спокойно можехме да сме конкурент номер 1 на ЦСКА за титлата и минимум Вицешампион в края на шампионата.Просто престъпно прахосахме уникален шанс за големия си удар.Така както Локо Пд преди 5 години се възползва от срив в Левски и ЦСКА и неубедителен Литекс.Нещо,което ние не можахме?Защо?Заради....точната дума-селски,да селски дрязги-кой да е капитан,кой да си ходел,че ръкомахал много.Направо ме е яд на нашата селска простотия и на ненамесата на собствениците на клуба по-рано да спрат тази разруха,която почна много преди старта на шампионата и бе достояние на всички медии например.Като превърти човек картинката вижда,че Велизар,за да получава подкрепата на старите пушки като Мими Петков например-го пуска твърд титуляр,което направо убива отбора.Нужен е треньор с авторитет,който да дръпне юздите на тези папардаци-тартори-Борносузов,Петков,Лазаров.Тези сега могат да скроят същата шапка на Попов,каквато скроиха на Кривия.Тройчо е авторитет,освен това подбира класни чужденци.Нуждаем се и от двете,защото кризата в Черно Море не отминава,тя се задълбочава,а целите се отдалечават все повече и повече.Нещо,което е абсолютно неприемливо.В началото бях против Младенов,но виждам,че без треньорски авторитет оправия няма
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...