Причината за слабия сезон

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Причината за слабия сезон

Мнениеот Ticha » 06 окт 2009 13:24

tprodanov написа:Причината за добрите ви дни беше Кривия. Липсата му е причината ви за лошите.

Това може да го каже само човек, който е далеч от кухнята на отбора...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 окт 2009 13:34

ogrizko написа:
зеления написа:Огризко, за новия стадион спор няма. Само, че нали не играем само на Тича? Какво правим по другите терени? И те ли са ни малки? :mrgreen:

В България един свестен стадион няма в интерес на истината. Може би само Герена и Българска армия се доближават до нормалните размери... затова очаквам там да спечелим лесно мачовете си... обаче Монтана, Ботев Пд и Сливен ме притесняват :mrgreen:

Сори пич ма това звучи смешно.Миналата година нали пак играхте там-тогава защо биехте наред??
А това,че очакваш лесна победа на Армията също е доста налудничаво-ама ти си знаеш!!
Изображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 06 окт 2009 13:38

tprodanov написа:Причината за добрите ви дни беше Кривия. Липсата му е причината ви за лошите.

Точно!Кривия игра в един цял мач и с него спечелихме-0 точки!Без него сега-1.Сякаш така ми звучи по-добре!Говоря за новия сезон!А че даде-даде!Спор няма.Но аз си мисля че причината е комплексна.
1.Стадиона-или по-точно липсата на такъв!
2.Нежеланието на ТИМ да инвестират пари в играчи/сега/.Но това си има предистория.Не знам доколко добре помните едно от малкото ОФИЦИАЛНИ изявления на ТИМ.Сега ще ви припомня може би първото от идването им на ТИЧА.Босовете заявиха,че няма да гонят призови места на всяка цена,ДОКАТО НЕ БЪДЕ ПОСТРОЕН новия стадион.Това личеше и преди започване на всяко от първенствата.Цели пред отбора-НЯМА!Единственото което обещаха-шампионска титла за 100 годишнината от създаването на клуба,като уточниха че ще играем за УЕФА на нов стадион.Други обещания аз не съм чувал.Изключая слуховете,
3.Треньора-Спасов постигна максимума с тези играчи и логично отбора тръгна назад.
4.Многото контузии,като най неприятната е тази на Данчо Юруков.След Кривия той заедно с Жоро Илиев са хората които трябва да дърпат отбора нагоре.
5.Не налагането на Дани Димов и Тошко Колев.Вижда се че и двамата когато са на терена се раздават на максимум.
6.Не навременната смяна на Спасов и то с треньор недоказал се никъде.Нямам нищо против Велизар,но не мисля че точно той е човека за Черно море.Освен ако не искаме да запишем нулева година.
Има и още,но сякаш това+икономическата криза,са основните фактори за състоянието на отбора.Да се опитат да привлекат още един двама от школата и да ги наложат ако покажат качества.Така и така не вървят нещата,поне да вкараме малко свежа черноморска кръв в отбора.Сякаш има доста уморени коне за смяна.Казвам го без капка ирония или злоба към някой играч.Но сякаш е време за промяна.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 06 окт 2009 13:39

cska_90 написа:Сори пич ма това звучи смешно.Миналата година нали пак играхте там-тогава защо биехте наред??
А това,че очакваш лесна победа на Армията също е доста налудничаво-ама ти си знаеш!!

Миналата година имахме Алекс и Юруков, т.е. 2 повече опции за отбелязване на гол. А и доста мачове свършихме 1:0 ....т.е. все отнякъде гол падаше. Обаче ако миналия сезон играехме на нормален терен щяхме да опъваме всички по 3-4 на 0 :roll:
Сега в момента се разчита сякаш само на Миро Манолов и е нормално като го пази добре противника да не можем да вкараме, защото няма кой друг да вкара. Ако играехме на терен с нормални размери, нито щяха да опазят толкова лесно Манолов, хем и другите щяха да имат повече пространство, за да може да им дойде удобно топката и да шутират. :roll:
Ами, пич... аз съм анализирал нещата и съм преценил, че е така. Не забравяй, че Сливен ви надиграха 2-то полувреме и можеха дори да спечелят. Не забравяй и че ще се натрупа още умора у играчите ви :)
ИзображениеИзображениеИзображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 окт 2009 15:32

Ticha написа:

Вероятно. Но си е факт. Той научи тоя отбор да има идеи и да играе нестандартно. Неговата инерция ще продължи още малко, ако не е изчезнала съвсем. И после ще е още по-зле. Но може и да не съм прав.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 06 окт 2009 16:01

tprodanov написа:
Ticha написа:

Вероятно. Но си е факт. Той научи тоя отбор да има идеи и да играе нестандартно. Неговата инерция ще продължи още малко, ако не е изчезнала съвсем. И после ще е още по-зле. Но може и да не съм прав.

Факт е ще ви се иска да е така.Един мач навън да спечелим надявам се да е следващия и отбора ще тръгне нагоре.Дано аз да съм прав!А като се върне Юруков тогава ще забравим Кривия.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 06 окт 2009 20:14

Причините са комплексни,но отбора ще се възроди.Вярвам в това.Напред Моряци.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 07 окт 2009 12:52

Зимата взимаме Телкийски, Бибишков, Тодор Тимонов, Лусио Вагнер и след като Юруков е готов за игра, отново ще заиграем както си можем

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 07 окт 2009 13:03

ludiq1913 написа:Зимата взимаме Телкийски, Бибишков, Тодор Тимонов, Лусио Вагнер и след като Юруков е готов за игра, отново ще заиграем както си можем

Ти ли ще дадеш парите? Да не си милионер :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

mokana
Контакти:

Мнениеот mokana » 13 окт 2009 20:09

Колега ти още ли вярваш в дядо мраз.Стадион няма да има .Всичко беше пиар ,първа копка ,после зала за лека атлетика-първа копка кмета кирчо лакея с баи марин ,тича щахме да реконстроираме :twisted: ТИЯ хора нямат ли бърза печалба пари не дават как мислиш са наи богатите хора в бг.

Върни се в “Черно море”