Черно море играе контрола с носител на КЕШ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Черно море играе контрола с носител на КЕШ

Мнениеот Sole » 05 окт 2009 15:36

ПСВ ни би с късмет, Стяуа нямат шанс[/quote]
За това пък от Локо ПД и Спортист Своге си падаме без проблем 8-)

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 05 окт 2009 15:44

Sagittarius написа:За мишоците от Констанца няма смисъл да говорим,за боклуци като тях коментар няма.Стяуа е перфектен съперник.Класи над Черно Море,с по-големи традиции и успехи,от такъв мач ние можем само да спечелим и да си вдигнем самочувствието.Много ми се щеше мача да е във Варна...впрочем колко км. делят Варна и Букурещ :roll:

Разтоянието до Букурещ е малко повече от колкото до Велико Търново,мисля че е около 260 км. взема се за около 3 часа,мисля че имаше някаква такса на Дунав мост(около 7-8 евро) на преминаване.
Не е много ,така че дано има повечко фенове,а и Букурещ си е хубав град ,има разни неща за разглеждане. Една екскурзийка на никого не е навредила :lol:
А от колко часа е ,някой да знае ?
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 06 окт 2009 13:22

Ето че няма да играем със Стяуа, а с Калиакра.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 06 окт 2009 13:28

Поредният кьорфишек.Стяуа предложили контролата да се играе при следващата пауза на Първенствата заради мачове на нац.отбори---следващата пауза е някъде след 1 година :lol:

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 06 окт 2009 13:44

Преди малко бях в едно кафе на центъра и на съседната маса беше Велизар Попов. Чух някои работи, които доста ме разтревожиха, но не бих ги споделил на всеослушание. Честно казано вече и аз незнам какво става с нашия отбор.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 06 окт 2009 13:45

Ticha написа:Ето че няма да играем със Стяуа, а с Калиакра.

Нищо, по-добре даже. Поне сега като бием Калиакра ще си вдигнем самочувствието. А догодина ще победим и Стяуа дето се правят на много велики... следващата пауза :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 06 окт 2009 14:01

ogrizko написа:
Ticha написа:Ето че няма да играем със Стяуа, а с Калиакра.

Нищо, по-добре даже. Поне сега като бием Калиакра ще си вдигнем самочувствието. А догодина ще победим и Стяуа дето се правят на много велики... следващата пауза :evil:

С тая игра вече не е ясно дали и тях ще бием. Да не стане като контролата с Черноморец Балчик.

Sailor
Контакти:

Мнениеот Sailor » 06 окт 2009 16:54

Ticha написа:Преди малко бях в едно кафе на центъра и на съседната маса беше Велизар Попов. Чух някои работи, които доста ме разтревожиха, но не бих ги споделил на всеослушание. Честно казано вече и аз незнам какво става с нашия отбор.

Не зная какво си чул, но кой знае защо първата ми асоциация след като прочетох написаното от теб беше народната поговорка "Няма дим без огън". Слаба игра, смяна на треньор, напускане на бивш капитан, дразги, твърдения, опровержения... Много дим, какъв ли е огънят?

Върни се в “Черно море”