ели маркес резерва

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

REDIN
Контакти:

Re: ели маркес резерва

Мнениеот REDIN » 01 окт 2009 19:29

filev написа:Велизаре,ако на база грешки заковаваме някой на пейката,то мишо лазаров нямаше да е дори в дубъла,а дори и в Спетак нямаше да е(като наказан).Може би трябва да е някъде в Езерово,Тополи или Суворово(без да се обиждат в тези отбори).Маркес е хиляди пъти по-добра алтернатива от Мишо...не се прави на треньор и му дай шанс да докаже,че това е бил просто един слаб мач,каквито всеки футболист има.На Мишо вече години наред му се дава такъв шанс,а той така и не успя да се възползва.Мишо не става,а Станислав с цялото ми уважение към него,вече не е този футболист който помня до преди 2 години(просто издиша).Маркес е човекът за този пост.Не е сега времето да проявяваш псевдо характер.....

И за Езерово не става,понеже вече няма отбор там

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 02 окт 2009 00:07

Абсолютно съм съгласен.Трябва да е титулятр.

filev
Контакти:

Мнениеот filev » 02 окт 2009 09:35

ЧерноМореВарна написа:
filev написа: а Станислав с цялото ми уважение към него,вече не е този футболист който помня до преди 2 години(просто издиша).Маркес е човекът за този пост..

Не играят на един пост, освен това в последните няколко мача Станислав показа много добри игри, а когато играят заедно се разбират страхотно!

Няма да цитирам имена на електронни медии.но в няколко от тях се появи информация за треньорския анцунг на Маркес и евентуалните му заместници(Станислав Стоянов или Мишо Лазаров)А иначе знам добре как и къде играе Станислав и пак казвам:НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ СТАНИСЛАВ.Уважавам го много,но вече не е същият и това е нормално,все пак не е на 25 години.Време е да играят тези които могат,а Мишо не е сред тях!!!
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 02 окт 2009 19:07

Станислав е легенда,но е на 33 години вече захапал 34-тата.Да не говорим и,че по принцип си е полузащитник и благодарение на поливалентните си качества може да играе там на бека.Стънката не може да бъде налаган изобщо,това е смешно,все едно да нагат Милен Петков,тези играчи са изпяти песни отдавна.Маркес подобно на всички чернокоже играчи,както и Кулибали-ами просто дърпа отбора назад.Какво предлагам?Ами да се вземе момчето на 18-20 години което е на този пост в дубъла и да му се даде шанс да играе.Не знам как се казва,кой е,но е момче със сигурност от нашата школа и просто няма как да е по-слаб от Лазаров или Маркес,но когато бърка ще знаем,че е наше момче,че е млад и т.н.....а честно казано аз грешките на Маркес и Кулибали направо ми бъркат под лъжичката.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 окт 2009 21:33

Ели Маркес направи до сега добри мачове.Срещу Спортист бе изключение-сигурно е имало причина/недоспиване,гаджето го зарязало или цяла нощ зяпал XXL ;) / Така,че мястото му е сред титулярите.

Върни се в “Черно море”