СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2013 23:08

yavorescu написа:
зеления написа:Аз не мога да разбера какво ви интересува Ботев Вр. Изпадат 4 отбора: Монтана, Етър, Миньор и Локото. Единствената врътка, която може да стане е на мястото на Локо да отиде Враца.

Обяснявам при каква ситуация можем да изпаднем и как Ботев (Вр) ни касае...
Губим последните си два мача, Локо Сф ги печели, а Ботев прави равенство с Монтана следващия кръг. При това положение класирането ще е (в скобите са точките от директните двубои):

11. Ботев (Вр) 31 т. (7 т.)
12. Локо (Сф) 31 т. (5 т.)
------
13. Черно море 31 т. (4 т.)

Ботев ще има две победи срещу нас и равенство с/у Локо (7 точки).
Локо ще има победа и равенство с/у Ботев, както и равенство с/у нас в София (5 точки).
Ние ще имаме победа и равенство с/у Локо (4 точки).

Пирин ГД-също с 31т.(примерно).Те къде са в твоето "класиране"? :?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 21 май 2013 00:34

blue avalanche написа:Пирин ГД-също с 31т.(примерно).Те къде са в твоето "класиране"? :?

Сигурно си пропуснал, но преди "моето класиране" бях казал:
yavorescu написа:Не съм смятал какво става, ако се включи и Пирин (т.е., ако загубят останалите си два мача).

Твърде изморен съм в момента да смятам, изглежда helemong го е направил вече.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 май 2013 09:15

yavorescu написа:
blue avalanche написа:Пирин ГД-също с 31т.(примерно).Те къде са в твоето "класиране"? :?

Сигурно си пропуснал, но преди "моето класиране" бях казал:
yavorescu написа:Не съм смятал какво става, ако се включи и Пирин (т.е., ако загубят останалите си два мача).

Твърде изморен съм в момента да смятам, изглежда helemong го е направил вече.

Майтап... :)

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 22 май 2013 11:45

понеже е спам тема тука , а не ми се създава нова тема :) да ви питам - тука във Варна каде има магазини с футболни тениски (реплики) /ментета :) / , че нещо не ми се дават стотина лева за оригинална по моловете . Знаех за една бяла барака до дупката на бившия бул. Ленин , ама нали там ги събориха бараките , та ако знаете каде мога да намеря споделете :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 22 май 2013 12:10

aide_morqci написа:понеже е спам тема тука , а не ми се създава нова тема :) да ви питам - тука във Варна каде има магазини с футболни тениски (реплики) /ментета :) / , че нещо не ми се дават стотина лева за оригинална по моловете . Знаех за една бяла барака до дупката на бившия бул. Ленин , ама нали там ги събориха бараките , та ако знаете каде мога да намеря споделете :)

В подлеза на Катедралата имаше магазин на Мишо, ако не се лъжа. Сещам се и за един магазин в Спортна Зала.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 22 май 2013 12:14

мерси кролик
ИзображениеИзображение

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 22 май 2013 19:08

Кролик написа:
aide_morqci написа:понеже е спам тема тука , а не ми се създава нова тема :) да ви питам - тука във Варна каде има магазини с футболни тениски (реплики) /ментета :) / , че нещо не ми се дават стотина лева за оригинална по моловете . Знаех за една бяла барака до дупката на бившия бул. Ленин , ама нали там ги събориха бараките , та ако знаете каде мога да намеря споделете :)

В подлеза на Катедралата имаше магазин на Мишо, ако не се лъжа. Сещам се и за един магазин в Спортна Зала.

Провери и на Колхозния пазар по бараките. Вчера бях в Спортна зала и доста от магазинчетата са опразнени, а на тяхно място са отворени офиси. Преди имаше няколко спортни магазина, а сега видях май само 1-2. Може там да провериш.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 24 май 2013 18:04

Е тоя на мишо в подлеза не е лош, има си асортимент от разни футболни неща. А на манекена даже има фланелка на Жардел

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 24 май 2013 23:02

Отвратен съм. Софийските медии многократно предъвкваха с какъв състав ще излезе нашия отбор, дали ще уредим мача и дори вкарването на млади момчета в групата беше прието на нож и с огромно неодобрение. В същото време нито дума за отбора на ЦСКА. Всички приемат за нормално почти сигурната загуба на ЦСКА и никой не търси сметка на Радуканов за това, че в групата ще има цели 12 (дванадесет) юноши в групата за мача.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2754323
Лицемерието на БФС и шопските медии нямат край. Безобразие!
Много ми се искаше да видя (не всички, но 2-3 в стартовия състав) от младите надежди на нашия отбор в бойна и то доста напечена обстановка. Явно няма да го бъде. Всъщност, ако повече момчета влязат наведнъж в първия отбор играта на тима рязко ще се влоши и няма да има ефект на интегриране на младите в отбора, а точно наопаки - би се получил срив на целия основен състав.
Още веднаж: Г-н Михайлов ОТВРАТЕН съм! Стига безобразия в българския футбол!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 24 май 2013 23:17

cristely написа:Отвратен съм. Софийските медии многократно предъвкваха с какъв състав ще излезе нашия отбор, дали ще уредим мача и дори вкарването на млади момчета в групата беше прието на нож и с огромно неодобрение. В същото време нито дума за отбора на ЦСКА. Всички приемат за нормално почти сигурната загуба на ЦСКА и никой не търси сметка на Радуканов за това, че в групата ще има цели 12 (дванадесет) юноши в групата за мача.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2754323
Лицемерието на БФС и шопските медии нямат край. Безобразие!
Много ми се искаше да видя (не всички, но 2-3 в стартовия състав) от младите надежди на нашия отбор в бойна и то доста напечена обстановка. Явно няма да го бъде. Всъщност, ако повече момчета влязат наведнъж в първия отбор играта на тима рязко ще се влоши и няма да има ефект на интегриране на младите в отбора, а точно наопаки - би се получил срив на целия основен състав.
Още веднаж: Г-н Михайлов ОТВРАТЕН съм! Стига безобразия в българския футбол!

Аз съм на друго мнение.Младите ни играчи -имам в предвид онези на 19-20 години,са доста добре сработени и не мисля че ще се представят зле.С няколко от титулярите на невралгични постове съм сигурен че ще ги затрудним и навярно победим.Ако вкараме примерно 7-8 от този състав и няколко от големите,може да се получи добра сплав.Разбира се има шанс и за провал.Но нали не се плашим от това?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”