Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Sagittarius написа:Опппала,и с ЦСКА-то имало идентичен договор България Ер.Въпреки пасквилите и мечтите-тряяяяс,Бай Ганя остава президент напук на Жаклин Михайловците.Нека обаче да ги светна аз другарите от синята Държавна Сигурност какво значи рекламен договор с ТИМ.Все едно си пиеш кафенце с дявола и си приказвате какви отстъпки ще ви направи в Ада,ако му прадете душицата си.Питайте ЦСКА.Ни повече,ни по-малко от 12-13 футболисти бяха изтърмъчени от ЦСКА в посока Черно Море,т.е. ЦСКА си плати с лихвите,че лети с България Ер
.Зимата очаквам поне 4 играчи от Герена да акостират на Тича начело с пловдивския Пеньо,дето там не ставал,ама тука ще е машина.
Сега за Кривия.Най-голямата фигура в Черно Море,поне откакто аз гледам футбол.Не просто най-добър футболист,а фигура.Чепат характер е,но даде много на този клуб.Аз съм му вечно признателен за играта,за пасовете,за чудесните мигове с които дари феновете на Черно Море.Успехите,които Сашо докара на Тича просто забраняват да питаме "защо иска в Левски",може само да му благодарим и да му пожелаем успех
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта