Изгониха Кривия от Тича???

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Изгониха Кривия от Тича???

Мнениеот acmilan » 30 сеп 2009 12:23

MORSKI,според теб си измислям мачовете ни в ЕКТ,така ли :lol: Иначе е странно да казваш,че Балканската купа е нищо в сравнение с контроли :lol: Нито ви мразя,нито съм футболен лаик,смея да кажа.Бях на мача ви с Щутгарт и виках за вас,макар че съм фен на швабите от немските отбори.Тази година ви стисках палци отново,така че определено не ви мразя.Просто изказах мнение,за мен Берое е по-голям клуб от Черно море,за теб е обратното,иначе тези спорове за историята на отборите обогатяват познанията за тях,аз научих за тези мачове на Черно море,ти предполагам също си научил нещо за Берое ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 сеп 2009 13:17

така е ;) И надявам се вече да не говориш наизуст без да знаеш конкретни факти ;)
Иначе не казвам ,че си измисляш,а се очудвам, че в сайта на УЕФА в който има всички важни евроучастия вашите ги няма....
Това е ;)
А на Ботев ги има, на Локото и т.н....

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 сеп 2009 18:34

Опппала,и с ЦСКА-то имало идентичен договор България Ер :mrgreen: .Въпреки пасквилите и мечтите-тряяяяс,Бай Ганя остава президент напук на Жаклин Михайловците.Нека обаче да ги светна аз другарите от синята Държавна Сигурност какво значи рекламен договор с ТИМ.Все едно си пиеш кафенце с дявола и си приказвате какви отстъпки ще ви направи в Ада,ако му прадете душицата си.Питайте ЦСКА.Ни повече,ни по-малко от 12-13 футболисти бяха изтърмъчени от ЦСКА в посока Черно Море,т.е. ЦСКА си плати с лихвите,че лети с България Ер :mrgreen: .Зимата очаквам поне 4 играчи от Герена да акостират на Тича начело с пловдивския Пеньо,дето там не ставал,ама тука ще е машина.

Сега за Кривия.Най-голямата фигура в Черно Море,поне откакто аз гледам футбол.Не просто най-добър футболист,а фигура.Чепат характер е,но даде много на този клуб.Аз съм му вечно признателен за играта,за пасовете,за чудесните мигове с които дари фенвоете на Черно Море.Успехите,които Сашо докара на Тича просто забраняват да питаме "защо иска в Левски",може само да му благодарим и да му пожелаем успех
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 01 окт 2009 10:55

Sagittarius написа:Опппала,и с ЦСКА-то имало идентичен договор България Ер :mrgreen: .Въпреки пасквилите и мечтите-тряяяяс,Бай Ганя остава президент напук на Жаклин Михайловците.Нека обаче да ги светна аз другарите от синята Държавна Сигурност какво значи рекламен договор с ТИМ.Все едно си пиеш кафенце с дявола и си приказвате какви отстъпки ще ви направи в Ада,ако му прадете душицата си.Питайте ЦСКА.Ни повече,ни по-малко от 12-13 футболисти бяха изтърмъчени от ЦСКА в посока Черно Море,т.е. ЦСКА си плати с лихвите,че лети с България Ер :mrgreen: .Зимата очаквам поне 4 играчи от Герена да акостират на Тича начело с пловдивския Пеньо,дето там не ставал,ама тука ще е машина.

Сега за Кривия.Най-голямата фигура в Черно Море,поне откакто аз гледам футбол.Не просто най-добър футболист,а фигура.Чепат характер е,но даде много на този клуб.Аз съм му вечно признателен за играта,за пасовете,за чудесните мигове с които дари феновете на Черно Море.Успехите,които Сашо докара на Тича просто забраняват да питаме "защо иска в Левски",може само да му благодарим и да му пожелаем успех

Спонсор на Левски.а? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Пеньо.гледам плюят и ЗЕ,може Огнянов и ...Арсенала.Това ще бъдат май четиримата.Само да не ни пратят ЕДИНСТВЕНИЯ играч в света,който играе с раница!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 окт 2009 15:03

Благодаря на Кривия за всичко, което направи за Черно море, а то не е никак малко! Благодаря му и за това, което продължава да прави с голямата си уста, въпреки че вече не е част от отбора.... мисля, че мотивира достатъчно останалите футболисти да дадат максимума от себе си в следващите мачове. Както и да се докажат, че могат и без него ;) Така че Кривия продължава да помага, дори и да не го осъзнава! :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”