needaweed написа:Вчера съвсем случайно чух интервюто на Кривия и определено ми направи лошо впечетление. Няколко пъти съм споменавал, че това със скандалите не бяха само слухове, но каквото и да е ставало, не му прави чест да говори така. Кривия се ползва с ореола на голям мъжкар, но вчерашното изказване показа друго. Един мъж с чест ще си реши проблемите с този, с когото ги има, а не да ги прави достояние зад гърба му. Още повече да ругае колеги, с които е работил години. Абсолютно непрофесионално и неетично. А точно той трябваше да бъде лидера и обединителя в тима. Както ида е, Кривия игра за морето и никой не може да отрече, че допринесе достатъчно за отбора.
+1 не мога да го разбера -защо продължава да налива масло в огъня,разбрал се е с ръководството и точка по въпроса,да е жив и здрав ,никой не му отрича това което е дал за Черно Море,на зима-да си подпише с който отбор иска като му се играе и това е,ама да ми вади новини от кухнята на отбора в състоянието което е в момента и играта не върви-това не мога да го приема