MORSKI написа:Кривия може много неща да каже...
Аз не му вярвам вече!!!
при условие че сме от Варна и знаем всички какво е ставало в съблекалнята как да му вярваш,даже вчера се смях по едно време като го слушах по Гонга,пълен мишок
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
MORSKI написа:Кривия може много неща да каже...
Аз не му вярвам вече!!!
Alternative написа:Един град-един отбор написа:От сега забравете Сашо да играе в Локо Пд ... той си е заклет Ботевист и само някаква огромна сума от щаба на турците би го примамила на стадион Лайнута ...според мен ще играе в Левски или в Ботев ...
Кога е споменавал,че е заклет ботевист?Нямам такива спомени
Един град-един отбор написа:От сега забравете Сашо да играе в Локо Пд ... той си е заклет Ботевист и само някаква огромна сума от щаба на турците би го примамила на стадион Лайнута ...според мен ще играе в Левски или в Ботев ...
thebully написа:MORSKI написа:Кривия може много неща да каже...
Аз не му вярвам вече!!!
при условие че сме от Варна и знаем всички какво е ставало в съблекалнята как да му вярваш,даже вчера се смях по едно време като го слушах по Гонга,пълен мишок
vlado_vdv написа:thebully написа:MORSKI написа:Кривия може много неща да каже...
Аз не му вярвам вече!!!
Какво е ставало?
Разкажи,ако искаш,че ми стана интересно
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
more написа:vlado_vdv написа:Прати 50 лева и ще разбереш.![]()
vlado_vdv написа:thebully написа:MORSKI написа:Кривия може много неща да каже...
Аз не му вярвам вече!!!
Какво е ставало?
Разкажи,ако искаш,че ми стана интересно
Hugo Boss написа:Без Алекс и Спасов, Черно море ще се превърне в един посредствен средняшки тим без манталитет. Треньора които изгради отбора и играча които връзваше играта. Сега започва всичко отначало!!
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта