Черно море-Литекс 08.05.2013

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Черно море-Литекс 08.05.2013

Мнениеот Готвача » 10 май 2013 10:25

yavorescu написа:
зеления написа:
yavorescu написа:Още страдаме от старото заболяване да се опитваме да влезем с топката във вратата.

:lol: :lol: :lol: Аз не помня от кога не сме отправяли толкова далечни удари. Теб явно слънцето яко те е напекло на североизточната трибуна. :lol:

Инканго и Идалго замотаха поне няколко положения, опитваха се да комбинират в наказателното поле, вместо да стрелят.

Като знам къде е учил футбола Идалго,въобще не е чудно подобно поведение.А и Инканго може да е имал такива изисквания като млад играч.Това е изискването да не се лакомее пред гола,а винаги да се търси свободен играч с по добри възможности за отбелязване и с по добра позиция срещу вратаря.Ако това го тренират и е изискване на Гонзо,си мисля че ще берем плодове съвсем скоро.Най страшното нещо за една защита са бързите и точни подавания с едно докосване в пеналта.Просто няма какво да се прави и всяко противодействие е обикновено грешно.Води до дузпи,или изтърване на нападателите.Само че трябва доста работа върху този елемент.Решението е да се вземат готови играчи умеещи го този елемент от играта и тогава ще се радваме на много голове във вратите на противниците ни.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

yavorescu
Контакти:

Re: Черно море-Литекс 08.05.2013

Мнениеот yavorescu » 11 май 2013 01:09

Има известен резон в мислите ти, Готвач. Мен по принцип ме дразни излишното разиграване. Едно е да не се лакомиш и да търсиш най-доброто развитие на атаката (похвално!), друго е да се засуетиш, да прехвърлиш отговорността на друг и буквално да се отървеш от топката. При нас по-често е второто явление, и то е далеч преди Гонзо да стане треньор. Свидетел на първата ситуация бях на мача с Пирин, когато Инканго правилно прецени, че е по-добре да подаде на непокрития Капитанов, отколкото да преодолява вратаря. И неговата (на Инканго) позиция беше чиста, но тази на Капитанов беше направо нарисувана. Срещу Литекс имаше доста "плетеници", безсмислено разиграване, точно когато трябваше да се търси удар към вратата, при това от изгодна позиция. Инканго, Идалго, Жоро, Райков -- всички те попаднаха в подобни ситуации, особено чужденците.

Върни се в “Черно море”