yavorescu написа:зеления написа:yavorescu написа:Още страдаме от старото заболяване да се опитваме да влезем с топката във вратата.
![]()
![]()
Аз не помня от кога не сме отправяли толкова далечни удари. Теб явно слънцето яко те е напекло на североизточната трибуна.
![]()
Инканго и Идалго замотаха поне няколко положения, опитваха се да комбинират в наказателното поле, вместо да стрелят.
Като знам къде е учил футбола Идалго,въобще не е чудно подобно поведение.А и Инканго може да е имал такива изисквания като млад играч.Това е изискването да не се лакомее пред гола,а винаги да се търси свободен играч с по добри възможности за отбелязване и с по добра позиция срещу вратаря.Ако това го тренират и е изискване на Гонзо,си мисля че ще берем плодове съвсем скоро.Най страшното нещо за една защита са бързите и точни подавания с едно докосване в пеналта.Просто няма какво да се прави и всяко противодействие е обикновено грешно.Води до дузпи,или изтърване на нападателите.Само че трябва доста работа върху този елемент.Решението е да се вземат готови играчи умеещи го този елемент от играта и тогава ще се радваме на много голове във вратите на противниците ни.