garfild8 написа:
P.S.Емил,не подскачай.Другите левскари,също не го правете.
Защо да не се радваме ,ако дойдат?Взимаме ви 3-4 от най-добрите играчи без пари.Нови шефове и мачкаме
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
garfild8 написа:
originalni.be написа:Ами да се връща в къща , той добре знае къде е домът му , ще бъде добре посрещнат
ЕМИЛ написа:garfild8 написа:
Защо да не се радваме ,ако дойдат?Взимаме ви 3-4 от най-добрите играчи без пари.Нови шефове и мачкаме
nikola79 написа:Това че ТИМ ще вземат Левски се спекулира от 1 седмица във Варна,знам го от сигурен източник, и за жалост ще стане истина.Пак при гадните шопи отиват мангите, а те само срам за БГ берат.Какво да ви кажа,фен съм на Спартак,но ЧМ са от Варна и винаги съм им мислел доброто,защото съм варненец!
И кво им е силното? Събраха освободени от ЦСКА,Левски и разни други недоказани футболистчета-направиха 2-3 участия в Интертото и УЕФА и дотук? Едно 3-то място на мускули-благодарение и донякъде на Литекс и Локо СФ! И тоя сезон -със "страхотната" селекция щот били много силни и не се перчели-виждамеAcm1899 написа:plamak написа:Явно ТИМ са решили да станат известни и силни. Няма по-добра за тях реклама от Левски.
Те Тим отдавна са силнине гледай ,че не с перчат.Те не говорят ,те действат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта