Изгониха Кривия от Тича???

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Изгониха Кривия от Тича???

Мнениеот ЕМИЛ » 28 сеп 2009 18:42

garfild8 написа:
P.S.Емил,не подскачай.Другите левскари,също не го правете.

Защо да не се радваме ,ако дойдат?Взимаме ви 3-4 от най-добрите играчи без пари.Нови шефове и мачкаме

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 28 сеп 2009 18:48

originalni.be написа:Ами да се връща в къща , той добре знае къде е домът му , ще бъде добре посрещнат ;)

Кривия скоро ще облече екипа на Ботев.От доста време мисли да св връща в Пловдив.Марковската му вила от бая време го чака:))

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 28 сеп 2009 18:50

ЕМИЛ написа:
garfild8 написа:
P.S.Емил,не подскачай.Другите левскари,също не го правете.

Защо да не се радваме ,ако дойдат?Взимаме ви 3-4 от най-добрите играчи без пари.Нови шефове и мачкаме

Емо,не ме разбра правилно.Не подскачай от яд,че ще ви правим сателит.Това ми беше идеята. :lol: Иначе за вземането на играчи от нас,няма лошо.Правим си бартера,кой на кого,какви играчи му трябват и това е. :P
Само Черно море.

Потребителски аватар
Mihov
Контакти:

Мнениеот Mihov » 28 сеп 2009 18:57

Аз докато не стане нещо факт, не вярвам на никакви писания и публикации, слухове и тем подобни. Батков само обещава разни работи. Време е вече да си ходи. Не знам ТИМ какво правят в Черно море и дават ли пари, но мисля, че най-важното е да се махне Батков, пък кой ще ги купи незнам.

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 28 сеп 2009 18:57

Това че ТИМ ще вземат Левски се спекулира от 1 седмица във Варна,знам го от сигурен източник, и за жалост ще стане истина.Пак при гадните шопи отиват мангите, а те само срам за БГ берат.Какво да ви кажа,фен съм на Спартак,но ЧМ са от Варна и винаги съм им мислел доброто,защото съм варненец!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 28 сеп 2009 18:59

nikola79 написа:Това че ТИМ ще вземат Левски се спекулира от 1 седмица във Варна,знам го от сигурен източник, и за жалост ще стане истина.Пак при гадните шопи отиват мангите, а те само срам за БГ берат.Какво да ви кажа,фен съм на Спартак,но ЧМ са от Варна и винаги съм им мислел доброто,защото съм варненец!

Е тва е похвално...,поздрави.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 сеп 2009 19:01

И защо шопите да са гадни?Не са ли и те български граждани?Нали се сещаш ,че и аз знам обидни думи за варненци.но не е там работата.

tishko
Контакти:

Мнениеот tishko » 28 сеп 2009 19:01

само да вметна, че има бач сериозно значение кой ще е новия собственик... Черепа след продадената титла мислех, че който и да го смени все ще е по-добре, но не би... Извинявам се за офтопика.

Иначе Алекс, Миро Манолов и Юруков са единствените наистина класни играчи в Черно Море и без него ще е много трудно.

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 28 сеп 2009 19:03

Кривия отдавна искаше да се махне от Черно море, личеше си, че този сезон вече му идва в повече. Пък и не ви трябва, не играете в евротурнири, по-добро е да се наложи някой по млад играч. От друга страна твърде много стават съвпаденията относно ТИМ и Левски.

1. ТИМ май спряха строежа на новия стадион във Варна.
2. Не взеха добър треньор след Никола Спасов, а назначиха помощника му.
3. Отборът не върви никак добре в първенството. Това миналия сезон нямаше как бъде допуснато.

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Мнениеот omegga megadeath » 28 сеп 2009 19:26

Acm1899 написа:
plamak написа:Явно ТИМ са решили да станат известни и силни. Няма по-добра за тях реклама от Левски.

Те Тим отдавна са силни :)не гледай ,че не с перчат.Те не говорят ,те действат.
И кво им е силното? Събраха освободени от ЦСКА,Левски и разни други недоказани футболистчета-направиха 2-3 участия в Интертото и УЕФА и дотук? Едно 3-то място на мускули-благодарение и донякъде на Литекс и Локо СФ! И тоя сезон -със "страхотната" селекция щот били много силни и не се перчели-виждаме :mrgreen: :lol:

Върни се в “Черно море”