Предвид трудната ни програма 1 точка не стига за нищо,но е важна,че дава прдимство в преките двубой със съдийския отбор.
А,тази 1 точка за Локодузпа,просто ще активизира организацията им да си нагласят 1 мач повече от заплануваното. Ясно е,че в последния кръг ЦСКА,ако не им трябват точки и те ще се включат в спасителния план: +3т още за съдийското локо.
02.05 Локо Сф - Черно море - 15.30 - четвъртък - НЮЗ7
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 02.05 Локо Сф - Черно море - 15.30 - четвъртък - НЮЗ7
Последна промяна от Sole на 02 май 2013 18:00, променено общо 1 път.
Готвача написа:От мач на мач,играем все по добре.Вижда се работата на Гонзо.Какво да говорим за мача,първотоо полувреме си беше за нас,а второто Локо се опитаха да натиснат и с помощта на съдията/след влизането на Поялника започнаха фаловете около пеналта/ни понатикаха в нашата половина.Отново за Брус-с добра подготовка,този играч ще стане НЕЗАМЕНИМ за нашият отбор.Изключителна игра в нападение,страхотен контрол и поглед над играта,добро заършващо подаване,много добра игра на линията на засадата и почти винаги надиграване на персоналния пазач.На Идалго определено му трябва по добра подготовка,но си мисля че е малко мързелив.Божилов свърши страхотна работа,Райков също.В защита Комел отново се справи добре,не виждам защо не го хареса стрелеца днес.Съдията го изнерви,но това е част от играта все пак.Китанов разконцентриран/обясними защо/.Всички останали на ниво.Не знам кой го е гледал Брус,но определено е усетил качествата на играча.Дали не е Мишо?Мисля си че с тази точка натиснахме Локо още повече.Сега наистина трябва да се ръсят и си мисля че Берое ще се надупят.Имам такова предчувствие,не знам защо.Дано да греша.Ако греша,ще им се извиня публично!Мисля си относно ситуацията в Етър.Май ще се откажат и ще им анулират резултатите през втория полусезон.Тогава Локо сф затъва съвсем.
Берое играят коректно(както и срещу нас),симпатичен отбор са,Хубчев е мъжко момче,надявам се да ги бият тия измекяри.А ако Етър се откажат и им присъдят по 3 точки за служебни загуби,ще е по-лошо за нас.Не знам какво казват наредбите.Дано да ги анулират,но не вярвам.
-
- Контакти:
Защото при всички статични положения както двойката Росен-Шериф,така и Комел си чоплеше носа.Връх на това беше когато изпусна Даниел Пеев,ако беше вкарал,а то беше 200% чисто положение то Комел щеше да е основния виновник за загубата.На фона на другите игра слабо,така мисля аз
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Защото при всички статични положения както двойката Росен-Шериф,така и Комел си чоплеше носа.Връх на това беше когато изпусна Даниел Пеев,ако беше вкарал,а то беше 200% чисто положение то Комел щеше да е основния виновник за загубата.На фона на другите игра слабо,така мисля аз
Не знам дали визираш същото положение за което си мисля,но ако да,там имаше абсолютна засада.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
Центриране от фаул,никаква засада нямаше,просто Комел заспа и Пеев с глава от 2-3 метра изпусна да ни накаже.Както и да е,резултата както казах е добър,но за Литекс не трябва да има такива грешки
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Относно мача, много добро първо полувреме, много положения- толкова не сме имали във всичките ни гостувания през втория полусезон. Малшанс при гредата и късмет при техните положения. Китанов има какво още да учи и усъвършенства, но трябва да продължава да е титуляр. Дано се осъществи трансфер след края на сезона, заслужава да се развиев голям отбор. Второто полувреме ни натиснаха, за мен трябваше да пусне бързо крило за контри Тошко или Капитанов те точно в такива мачове се проявявят. Божилов колкото е добре, че задържа топката и я запазва в повечето случаи, толкова и атаки пропилява с това забавяне и той трябва да работи още доста, за да е напълно полезен на отбора. Големи издънки не видях сякаш, нищо необичайно и фрапиращо поне. Успех моряци всеки мач е мач на истината до края.
-
- Контакти:
.последния кръг ако сме се спасили на терена моряци ще нахлуват да пазят вратата на Ботев Вр от нашите играчи,ако трябва и гол ще вкараме за тях,за да изхвърлим Локо,а ТИМ отлично си спомнят за Антон Генов и за прецакването.Голямото прецакване.Няма да простят.Ние няма да простим.Ще сме квит с оня с брадавицата само ако го засилим НИЕ в Б групата,тогава ще сме ОК.Дано бием Литекс или в Перник,и на теория да сме спасени,че да влезе отмъстителния план в действие.Достойно ще е в чест на юбилея да лишим А група от един шопски отбор
-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:58, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Гоче,ние на 100% сме спасени...въпроса е дали може да си позволим "да дадем шанс на по-млади състезатели" в последния кръг на Тича срещу Ботев Вр и да изхвърлим ОНИЯ.Въпроса е дали ще съумеем математически да си гарантираме оставането дотам,че да е безсмислен последния мач за нас.Разбира се Дузпоко купи вече 2 мача,подариха им 6 точки Славия и Монтана и очаквам да вземат едно от гостуванията си на Черноморец или Берое...Другото е,че мисля,че можем да бием Литекс!Тука Левски и ЦСКА не ни биха,така,че просто скачаме на кръв,Литекс вече не ходят със съдиите,аут са от Европа,ще стане нормален мач и нищо чудно да си ги бием доволно 

-
- Контакти:
Kaкъв е смисъла от 4-ри шопски обора в А група?На Докото=един вагон хора,на Слабия =16 фена,на кого ще им е мъчно като изпаднат във В група?Заедно с Пирин Неврокоп,Монтаня,Ботев Фраца,Латекса и Лудокравец трябва да са извън А група.
Черно море-първият шампион по футбол в България