ТРЯБВА НИ ДОКАЗАН ТРЕНЬОР
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ТРЯБВА НИ ДОКАЗАН ТРЕНЬОР
Извинявам се на стрелеца,и на всички останали,които се чувстват засегнати.Просто си казах мнението,което важи за всички отбори в БГ,защото те са идеално прикритие за такива дейности.Пак искам да подчертая ,това е мое мнение и не обременявам никого с него.Успех занапред!
САМО СПАРТАК ВАРНА
nikola79 написа:На мен ми се струва,че ви спряха парите за купуване на мачове,и се вижда резултата.
Като бием купуваме мачове или съдиите ни подкрепят.
Това е то плебейската тактика!

mursusaid, това, че имаш собственно мнение и го отстояваш, аз мога само да адмирирам. И макар различно от моето го уважавам. Но когато фен на моряците (за другите фенове ми е през оная работа) започне тенденционно да изсипва помия върху най-добрите играчи просто не мога да стоя безучастно и да чета глупости. Да, и аз изказвам негативното си мнение към футболист или треньор, но винаги съм се стремял към обективност и без да нарушавам добрия тон. Точно тази обективност липсва при теб. Видя се от всички, че Кривия игра наистина почти като забит централен нападател, а ти - не. Жоро по никакъв начин не бе по-добър от него, но ти набързо го "онивини" - нали идеята е да бъде оплют Кривия. Ето тук не мога да те разбера защото разлика в играта на двамата нямаше.
Да сравняваш играта на двама футболисти е не само възможно, но и трябва. Само, че това става за футболисти от един и същи пост. Казано иначе Илиян Илиев беше прекрасен футболист, един от моите любими играчи, но не го сравнявай с Алекс. Просто не се получава. А дали изказването ми е "тъпо или остро" мисля, че нямаш право да коментираш. Нали казваш, че всеки си има право на мнение?!!
Препоръчах ти разговор със стари звезди на Морето за да чуеш какво е мнението им за Кривия и да не говориш абсолютни глупости. Цитирам те:"това което мислиш за кривия,за мен е супер тъпо". Чуй какво казват истинските моряци, които са носили зелената фланелка и тогава коментирай кое е супер тъпо и кое не.
Иначе си изказвай личното мнение - това не е лошо. Постарай се само да не обиждаш както феновете на Черно море, така и футболистите дали достатъчно за отбора.
Да сравняваш играта на двама футболисти е не само възможно, но и трябва. Само, че това става за футболисти от един и същи пост. Казано иначе Илиян Илиев беше прекрасен футболист, един от моите любими играчи, но не го сравнявай с Алекс. Просто не се получава. А дали изказването ми е "тъпо или остро" мисля, че нямаш право да коментираш. Нали казваш, че всеки си има право на мнение?!!
Препоръчах ти разговор със стари звезди на Морето за да чуеш какво е мнението им за Кривия и да не говориш абсолютни глупости. Цитирам те:"това което мислиш за кривия,за мен е супер тъпо". Чуй какво казват истинските моряци, които са носили зелената фланелка и тогава коментирай кое е супер тъпо и кое не.
Иначе си изказвай личното мнение - това не е лошо. Постарай се само да не обиждаш както феновете на Черно море, така и футболистите дали достатъчно за отбора.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зелен,къде от мен чу да обиждам някого,или пък кривия?? Точно ти си този,който за щяло и нещяло хвалиш кривия и когато е слаб също го защитаваш и не само,а величаеш.И ти дадох сравнението с Илиян,защото двамата са играчи плеймейкъри,така че кое в сравнението не е подходящо
И никъде не съм оневинил Жоро,дори напротив,казах че е в слаба форма в момента и играта не му се получава.Но казах и за играта на кривия,че не подхожда с тази си игра да ми го величаете и особено ти.Затова пак ти казвам това твърдение ЗА МЕН е супер тъпо и няма да го приема,а ти ако искаш ми се обиждай.Съжалявам,но аз не разбирам такова да е държанието на един "лидер" 

За вас моряци ний живеем...
mursusaid написа:зелен,къде от мен чу да обиждам някого,или пък кривия?? Точно ти си този,който за щяло и нещяло хвалиш кривия и когато е слаб също го защитаваш и не само,а величаеш.И ти дадох сравнението с Илиян,защото двамата са играчи плеймейкъри,така че кое в сравнението не е подходящоИ никъде не съм оневинил Жоро,дори напротив,казах че е в слаба форма в момента и играта не му се получава.Но казах и за играта на кривия,че не подхожда с тази си игра да ми го величаете и особено ти.Затова пак ти казвам това твърдение ЗА МЕН е супер тъпо и няма да го приема,а ти ако искаш ми се обиждай.Съжалявам,но аз не разбирам такова да е държанието на един "лидер"
Та кое казваш, че е супер тъпо?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
boys85 написа:nikola79 написа:На мен ми се струва,че ви спряха парите за купуване на мачове,и се вижда резултата.
Като бием купуваме мачове или съдиите ни подкрепят.
Това е то плебейската тактика!
Не казах ,че купувате мачове от до ,но не може някой мач да не сте си "платили" под масата.Незнам защо никой не иска да го проумее,явно сте коне с капаци.А относно плебейската тактика,незнам какво искаш да кажеш.Аз мога да кажа примерно еклерски манталитет!
САМО СПАРТАК ВАРНА
Още за следващия мач с Литекс Ч.Море трябва да има нов треньор 

Sole написа:garfild8 написа:И аз така мисля.Давам му време до 15 кръг.Ако се забатачим още повече,Велизар да си ходи или да асистира на новия наставник.
Какъв 15 кръг!До тогава ще сме в зоната на изпадащите.Няма да се учи на гърба на моряците. Да му дадат 24 часа да се маха!
Може и да сме там наистина,но дано да бъркаш.
Само Черно море.