28.04 Черно море - Пирин ГД - Неделя - 17.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 28.04 Черно море - Пирин ГД - Неделя - 17.00
Хахаха. Буфера какви ги плещи?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 16:36, променено общо 1 път.
Друг Буфер: 3:1 

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Гочето1913 написа:Има двама играчи на Пирин , които ми харесват и ги искам в отбора - Марио Близнаков и Димитър Пиргов! Смятам, че ще ни свършат работа и ще освежат отбора!Също така Александър Александров от Миньор също ще ни свърши добра работа!
Стойчо Стоев за треньор-перфектно,все пак е свободен,след невероятните резултати с Монтана.В интерес на истината втория играч,май има качества.

moreto vn написа:Гочето1913 написа:Има двама играчи на Пирин , които ми харесват и ги искам в отбора - Марио Близнаков и Димитър Пиргов! Смятам, че ще ни свършат работа и ще освежат отбора!Също така Александър Александров от Миньор също ще ни свърши добра работа!
Стойчо Стоев за треньор-перфектно,все пак е свободен,след невероятните резултати с Монтана.В интерес на истината втория играч,май има качества.![]()
аз нямам нищо против да се пробва тоя стойчо стоев... защо не? макар да паднаха монтана от нас.... може да се каже, че стояха по-добре на терена за разлика от нашата разпасана команда

а димитър пиргов може и като ляв бек да играе.... ей за този провален трансфер най-много ме е яд на стефан генов

-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 16:36, променено общо 1 път.
Стига с тези глупости за Ст.Стоев. Някой познава ли го ?!?! Някой от вас да е работил с него !?!?
Имам едно въпросче.Какво общо има Стойчо Стоев с темата?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
- KategorieC
- Контакти:
Пичове, пожелавам ви успех в мача с ГД! Поздрави от Стара Загора!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
-
- Контакти:
Както и преди мача с Монтана, така и утре преди срещата с Пирин Гоце Делчев ще се продават книжки на входа за Козирката. 

www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!
Ф.К.Ч.М.
Ф.К.Ч.М.