Проект 2011

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Проект 2011

Мнениеот POPCORN » 27 сеп 2009 01:04

Абе има още 23 кръга вие ми викате, че е изгубен сезона.има и купа на България ?нищо не се знае!6 точки не са толкова много.обаче трявба промените нещо, ако не верно ще стане провален !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 сеп 2009 01:30

originalni написа:Така и неразбрах ще има ли стадион или няма да има във Варна ?

Ако се знаеше..... нямаше да приемам залози дали ще има или няма да има стадион. Можеш да заложиш 200лв., след 100-на години като разберем... ако съм още жив и си познал, ще се опитам да ти изплатя печалбата :lol:

@PopCorn - става въпрос за това.... ако не излезнем скоро от кризата :) Щото кризата винаги може да се задълбочи още и да се забатачат работите към още по-зле. Поне аз винаги съм бил оптимист, че може и по-зле 8-) Така че.... следващите мачове ще покажат как седят нещата, а и ние така или иначе няма как да направим кой знае какво преди зимния трансферен прозорец все пак. Просто слабите резултати и мачове ме принудиха да пусна темата в този момент. Щото на мен ми изглежда, че ще се наложи доста голяма промяна в отбора.... ама се надявам да не съм прав (както почти винаги) :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 сеп 2009 03:18

Кой ти говори за стадион,хората си перат парите и не ги е*е ;) :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 27 сеп 2009 10:38

Проект 2011
от ogrizko на 26 Сеп 2009 23:14

Понеже този сезон леко се провали.... си измислих този проект 2011. Да вземем да градим нещо за следващите сезони, защото така няма да стане както я караме в момента. Интересно ми е според вас, кои футболисти имат място в отбора занапред.... и кои футболисти според вас вече са се изчерпали и няма какво повече да дадат за Черно море, или просто нямат качества за нашия отбор ? Интересно ми е да чуя мнения, аз ще си дам моето малко по-късно

п.п. Темата е най-вече към привържениците на Черно море. Само ПФК "Черно море" 1913 - Варна !!!
ogrizko

Лично съобщение Вие тук тотално сте изперкали. С колко точки бяхме след 6 кръг ниналото първенство? Забравихте ли ,че след 10 кръг когато загубихме от Беласица бяхме с едва 13 точки? Кой призоваваше на полусезона да залагаме при 100коеф.за Морето шампион? Колко време чакахме Миро и Данчо да влязат във форма а сега Здравко такъв Здравко онакъв? Колко точки донесоха за отбора само с решаващите си голове Какалов и Борносузов? На кого яде хляба в момента номер 84 и с какво можем да го отличим ? Когато всеки сам си отговори на тези въпроси ще разбере ,че сезона не е провален и трябва търпение към новодошлите.

Bo4kO
Контакти:

Мнениеот Bo4kO » 27 сеп 2009 12:00

Нищо не е загубено,има още мачове,но от тези 7 който изиграхме бяха със горе долу по-слабите отбори в групата,а още не сме играели със по-добрите и незнам ако не променим нещо в играта как ще вземем някакви точки.

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 27 сеп 2009 12:30

originalni написа:Така и неразбрах ще има ли стадион или няма да има във Варна ?

Абе те не дават пари за треньор ти говориш за стадион.Жалко че събориха Гагарин.

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 27 сеп 2009 13:11

План 2011 е готин като за форум,но имаме пример(много лош)в лицето на левски,които не постигнаха нищо в план 2007, нито 2009.А иначе мисля,че защитита ни е много стабилна,НО след това мисля,че трябава пълна промяна.Същност като се замисля първите 6 отбора в а група имат равностойни играчи и всичко зависи от мотивацията и треньора.Миналата година тези футболисти мачкаха наред,а сега падат от посредствени отбори.

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 27 сеп 2009 14:25

Не се излагайте с такива глупости, че ни се смеят, такива планове са само в главата на ''правилния треньор'' сещате се кой, Черноморец имаха план до 3-4 години да имат отбор за евротурнирите, а вижте ги сега, фаворит за титлата, неска бият ли Левски, остава им концкуренция единствено Цска за първото място, така че плановете за глупости, всичко си идва на мястото, когато играеш силно и имаш добър отбор

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 27 сеп 2009 14:50

ludiq1913 написа:Не се излагайте с такива глупости, че ни се смеят, такива планове са само в главата на ''правилния треньор'' сещате се кой, Черноморец имаха план до 3-4 години да имат отбор за евротурнирите, а вижте ги сега, фаворит за титлата, неска бият ли Левски, остава им концкуренция единствено Цска за първото място, така че плановете за глупости, всичко си идва на мястото, когато играеш силно и имаш добър отбор

Точно.Искат ли ТИМ да направят отбора силен,ще го направят.Но без пари не става трябва да развържат кесията-дано да го направят,а и най вече да направят стадиона,това е най-важното.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 сеп 2009 14:58

ludiq1913 написа:Не се излагайте с такива глупости, че ни се смеят, такива планове са само в главата на ''правилния треньор'' сещате се кой, Черноморец имаха план до 3-4 години да имат отбор за евротурнирите, а вижте ги сега, фаворит за титлата, неска бият ли Левски, остава им концкуренция единствено Цска за първото място, така че плановете за глупости, всичко си идва на мястото, когато играеш силно и имаш добър отбор

Това с план 2011 е просто шега... в смисъл реших, че това би било интересно заглавие. Идеята на темата по-скоро е, че играта не върви и ако продължава да не върви... кои играчи според останалите фенове имат място и занапред в отбора, и кое според вас са се изчерпали вече за отбора или нямат качествата да останат и считате, че трябва да си тръгнат възможно най-скоро и да се търсят качествени техни заместници. ;)

@ЧелсиБГ: За мен отбор без стадион... и стадион без отбор са еднакво неприемливи и двата варианта :))) Не мисля, че едното трябва да е за сметка на другото :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”