ТРЯБВА НИ ДОКАЗАН ТРЕНЬОР
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ТРЯБВА НИ ДОКАЗАН ТРЕНЬОР
Като не им се дават много пари з доказан треньор, поне да върнат Никола Спасов, още по-зле играем без него, Велизар Попов няма никакъв опит, рано му е за старши треньор на отбор борещ се за челните места
Re: ТРЯБВА НИ ДОКАЗАН ТРЕНЬОР
Всички очакваха,че след освобождаването на Спасов ще дойде по-класен треньор.Но уви!Оказа се,че нямат готов вариант!
Sole написа:Всички очакваха,че след освобождаването на Спасов ще дойде по-класен треньор.Но уви!Оказа се,че нямат готов вариант!
То варианти сигурно има, но трябват ПАРИЧКИИИ.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- waFry BSFC
- Контакти:
- unist_gp
- Контакти:
че какво недоказано беше чичо ви Колю Спасов? Един от най-добрите тренри и тактици в българския футбол. Насила го изгонихте и сега търсите под вола,теле. Илиян Илиев е малко съмнително да го върнете, иначе той е добър тренер и варненец. Гочето и Херо ще вземат само повече пари от Колю Спасов и най-много да донесат същите успехи. Стойчо Младенов ако дойде,съвсем ще разбие колектива на отбора, защото е интригант. Успех на ТИМ в търсенето
- Sagittarius
Трябват и играчи.Отдавна алармирахме за нищо неставащите Борносузов,оглупелия и одъртял Милен Петков,говорихме как безумно се налага черния Кулибали и абсолютния статист Даниел Георгиев.Също и Електричката.Тези играчи са причината Черно Море да затъва.Тука обръщам внимание и на капитанчето на отбора.Каквото капитанчето-такова отборчето.Когато имаш капитанче,а не капитан резултата е отборче,а не отбор.Защото мишоците искат при такива загуби да няма нищо като резултат,докато преди когато имаше капитан на терена още при едничка грешка следваше порой от ръкомахания и караници от страна на лидера...и си налягаха парцалите и играеха.Сега е така.Велизар Попов му омекнаха коленете.Нямаше да ме е яд на загубата,ако титуляри 90 минути бяха Тошко Колев и Дани Димов,но те даже не помирисаха терена!За сметка на кой?На футболни идиоти и нещастници като Борносузов,Даниел Георгиев,Здравко Лазаров,Кулибали,Маркес....
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:Трябват и играчи.Отдавна алармирахме за нищо неставащите Борносузов,оглупелия и одъртял Милен Петков,говорихме как безумно се налага черния Кулибали и абсолютния статист Даниел Георгиев.Също и Електричката.Тези играчи са причината Черно Море да затъва.Тука обръщам внимание и на капитанчето на отбора.Каквото капитанчето-такова отборчето.Когато имаш капитанче,а не капитан резултата е отборче,а не отбор.Защото мишоците искат при такива загуби да няма нищо като резултат,докато преди когато имаше капитан на терена още при едничка грешка следваше порой от ръкомахания и караници от страна на лидера...и си налягаха парцалите и играеха.Сега е така.Велизар Попов му омекнаха коленете.Нямаше да ме е яд на загубата,ако титуляри 90 минути бяха Тошко Колев и Дани Димов,но те даже не помирисаха терена!За сметка на кой?На футболни идиоти и нещастници като Борносузов,Даниел Георгиев,Здравко Лазаров,Кулибали,Маркес....
Не съм съгласен за Маркес,в този мач да, но попринцип е много добър бек.
- ZelenOtbor
- Контакти:
"Най-добрата халфова линия за миналата година" не успя да сътвори една интересна атака на терена... И в защита много зле, никакъв синхрон, напрао не знам кво ще ни причинят литекс 

Айде без сравнения между капитан и капитанче. Пловдивския мухльо прееба атмосферата в съблекалнята, а днес имаше не повече от 3 правилни отигравания. И Жоро има много брак, но поне се раздава и се стреми да вземе всяко единоборство.
Не виждам какъв проблем има с Дани Георгиев (всички го хокаме), но днес бе най-добрия на терена.
За Милен Петков съм съгласен, че няма място на терена. Борносузов е качествен играч, но в дефанзивен план. Не може да вързва играта. Той може да руши.
Хубаво е, че какалов и керчев ги няма, но още 2-3 трябва да бъдат извадени от групата.
Не виждам какъв проблем има с Дани Георгиев (всички го хокаме), но днес бе най-добрия на терена.
За Милен Петков съм съгласен, че няма място на терена. Борносузов е качествен играч, но в дефанзивен план. Не може да вързва играта. Той може да руши.
Хубаво е, че какалов и керчев ги няма, но още 2-3 трябва да бъдат извадени от групата.
никаква идея нямаха Морето днес