Черноморец 3:3 Черно море - 14.04
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - Черно море - 14.04 - Неделя - 19.00
Някой да има едно свободно място в кола за утре?
-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 08 май 2013 22:16, променено общо 1 път.
В часът на мача ще вали. От сега се мъчи. Имайте предвид. Дано има разум сред полицаите и да се съгласят да ви приютим под козирките.
Надали ще има много хора на мача. Бургазлии са вкарали футбола в крачолите си и не им пука ни за Черноморец, ни за Нафтата. Дано има логика
и човешка мисъл сред охраняващите за да ви подслонят на сухо. Иначе сме правили опити това да се случва, но сме удряли на камък...Явно отдавна е забравено, как преди години всички гледахме мачовете заедно без кордони, без клетки, без полицаи (милиционери) на всеки ред...Точно в Бургас и точно на мачовете на Черноморец ми се струват пресилени тези мерки за сигурност, но...
Надали ще има много хора на мача. Бургазлии са вкарали футбола в крачолите си и не им пука ни за Черноморец, ни за Нафтата. Дано има логика
и човешка мисъл сред охраняващите за да ви подслонят на сухо. Иначе сме правили опити това да се случва, но сме удряли на камък...Явно отдавна е забравено, как преди години всички гледахме мачовете заедно без кордони, без клетки, без полицаи (милиционери) на всеки ред...Точно в Бургас и точно на мачовете на Черноморец ми се струват пресилени тези мерки за сигурност, но...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
мача е х2 по-скоро клонящ към двойка,ама не щото сте много силни де...
нещо от сорта на Локо Пд- Ботев Вр предния кръг 

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
TNT написа:мача е х2 по-скоро клонящ към двойка,ама не щото сте много силни де...нещо от сорта на Локо Пд- Ботев Вр предния кръг
Приятели от Бургас,пич TNT,в момента и двата отбора не са в най-добрата си форма,ние бавно навлизаме в някаква форма,Гонзо може да не е най-добрия треньор (мисля,че все още никой не е видял треньорските му качества и възможности,защото никъде не е бил треньор-недоразумението Левски не го слагам в сметките,там кой ли е успял,но това е друга тема),но е зареден с енергия,в отбора има дисциплина,малко по малко се вижда вече някакъв живец,мисля че и резултатите ще дойдат. TNT,тимаджиите може да са всякакви,но хубавото е,че по никакъв повод не купуват и не продават мачове. Позаитересувай се малко (отнася се и за други,които писаха тук същите глупости) и тогава се изказвай толкова "професионално". Конкретно за мача,идваме да бием,окрилени от последната победа. Прогноза 1:2 и нека стане хубав мач,какъвто заслужават Варна и Бургас.
П.П. Аз преди мача ще се видя с приятели,фенове на Черноморец,ще пием по едно,ще обсъдим наболели проблеми и след това всеки ще си подкрепя отбора. И така,до следващия мач... (Пишете в колко часа на капаните.)
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Някоя ТВ ще предава ли мача или някъде по нета?
Sole написа:Някоя ТВ ще предава ли мача или някъде по нета?
+1
Само по Дарик.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
честито.... баси вече падаме 1:0 от дузпа
после ако може някакви анализи за мача и представянето на нашите играчи, може и от фенове на черноморец.. изглеждат доброжелателни, интересно ми е как сме се представили
егати простотията... май само аз вярвах, че ще го дават по тв... но етър - цска е къде къде по-интересен мач

после ако може някакви анализи за мача и представянето на нашите играчи, може и от фенове на черноморец.. изглеждат доброжелателни, интересно ми е как сме се представили

егати простотията... май само аз вярвах, че ще го дават по тв... но етър - цска е къде къде по-интересен мач

Най-добрият нападател на Левски Ники Йорданов очаквано отбеляза гол от дузпа с/у Ч.море още от съблекалнята.