Ботев Пд - Черно море - 06.04 - Събота - 17.00 НЮЗ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Гочето1913

Re: Ботев Пд - Черно море - 06.04 - Събота - 17.00 НЮЗ7

Мнениеот Гочето1913 » 08 апр 2013 16:46

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 08 апр 2013 16:50

Целта му е да изпаднем и да се влиза без вход на стадиона. :) Това му е мечтата. :) Да си влиза без пари,да си говори неговите глупости и някой друг да го слуша и да му се радва.Този човек не е добре :idea: .Няколко пъти съм го слушал,ами той не каза една добра дума за някой.През цялото второ полувреме се чува само някакво бръмчене от него,направо ми наду главата. :shock:
Черно море има голям брой фенове-разбирачи от дългия период в Б група,са се събрали само капацитети.Седяха под козирката и казваха на треньорите кой да пуска и кой да вади,и понеже бяха по 200 човека всичко се чуваше и се чувстваха значими.Сега като никой не им обръща внимание от ръководството,се ядосват на треньори и т.н.Ходят да досаждат на Великов и Марев,да ги занимават с глупости.
Инженере,или подкрепяй отбора,или напиши книга за футбол.Стига си джавкал по всичко,което се движи.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 08 апр 2013 17:00

ralimavridov написа:Целта му е да изпаднем и да се влиза без вход на стадиона. :) Това му е мечтата. :) Да си влиза без пари,да си говори неговите глупости и някой друг да го слуша и да му се радва.Този човек не е добре :idea: .Няколко пъти съм го слушал,ами той не каза една добра дума за някой.През цялото второ полувреме се чува само някакво бръмчене от него,направо ми наду главата. :shock:
Черно море има голям брой фенове-разбирачи от дългия период в Б група,са се събрали само капацитети.Седяха под козирката и казваха на треньорите кой да пуска и кой да вади,и понеже бяха по 200 човека всичко се чуваше и се чувстваха значими.Сега като никой не им обръща внимание от ръководството,се ядосват на треньори и т.н.Ходят да досаждат на Великов и Марев,да ги занимават с глупости.
Инженере,или подкрепяй отбора,или напиши книга за футбол.Стига си джавкал по всичко,което се движи.

:)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 08 апр 2013 17:24

Стратега написа:Бесен съм, как не ви е срам, в момента сме най-слабия отбор в А група, той ми говори за фенове?Фенове на какво, на една колона в кафене или зала, подкрепяйте по-добре колоните в комарджийниците и кафенета и без това не излизате от там по цял, ама претендирате какви специалисти сте и разбирачи!В момента е същототе, вие сега сте като фенове на една колона в сграда!Срам и пак срам, нямаме нито треньор, нито играчи, този пловдивски дивак да си ходи, какво ми стои с бялата ризка на мача ръкомаха и се перчи там край тъч-линията, какъв треньор е тоя, какви прекрасни специалисти има, смее ни се цяла България, че не успяхме да намерим един качествен треньор, а такива ги има - вземи един Стойчо Стоев или Ангел Червенков, прекрасни специалисти, ние какво взимаме, Гонзо става за охрана на Час Пик - там да се перчи!

Стига бе!Такива като теб са докарали тези играчи с които разполагаме.Да не са дошли сами?А и не са лоши повечето.Даже и тоя Живко дето го награбихме напоследък,не е по лош от Сталев примерно.За Радев си имам особен мнение.За мен това момче има шанса да стане по голям защитник и от Марата/колкото и кощунствено да звучи/.Якимов по добър ли е от Бекир?Аз мисля че не.И ако го бяхме взели,какво?Щеше да си прави компания на пейката с другите ни юноши.Наплюхме хубаво и Емилов Сашко,че бил слаб.Абе хора,вие каквъв футбол гледате?Един бек оставен на произвола на съдбата,натискан и поставен под напрежение от двама противника цял мач,независимо как се казвяа е обречен!Комел играе стабилно,защото в неговата зона отпред беше Райков.А райков както знае Мъри е остър и опасен нападател,готов всяка секунда оставен без пазач да направи беля.И бека не помагаше на крилото в дясно.В резултат на което Комел беше непробиваем.Отдясно имахме Сашко Емилов и един Миро,дето играта на дясното крило му е чужда и непривична.В резултат на което бека си щъкаше в атака,с ясното съзнание че Миро спокойно ще бъде елиминиран и спрян от някой ЦЗ.И атаките в нея зона следваха една след друга.Още нещо в полза на бека.Кой беше съдията?Ами че Сашко цял мач го следеше с едно око да не вземе за най малкото бутане и да го извади от игра.Смятайте на какъв физически и емоционален натиск беше поставен той.Вярно е че е малко рисков,ама в този мач не смееше да респектира лявото крило както той си знае,защото Пастата само това и чакаше.Така че гусин Стратег инж,дай алтернатива,ама реална.Не ама този,ама онзи...Щом не са дошли на Тича,а са отишли в друг отбор,си мисля че няма какво да ги коментираме.И аз исках Тошко Янчев,ама човека избра Славия и точка по въпроса.Че и с другите така.Затова още веднъж те приканвам да отидеш при Марин и да си подадеш молбата за нещо си на Тича.Каквото искаш-пом.треньор,селекционер,масажист...Ще се моля да те назначат,като ефекта ще е двоен минимум.Първо сам ще се видиш що за малоумник си,после ще разбереш какво е да те серат хората ,кой къде те хване.Че теб и ще те бият,помни ми думата.Навремето имаше един лаф-ако искаш да видиш що за некадърник си,запиши се за шофьорските курсове.И нали ти обясних за бедните и богатите?Кой е умният,кой глупавият?Ама ти не вдяваш бе човек.Съвсем ти се е полирал мозъка вече.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 09 апр 2013 00:21

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:50, променено общо 1 път.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 09 апр 2013 00:32

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 апр 2013 01:54

Понеже си доказано ненаред,ще се постарая да ти отговоря малко поо меко,че дано проумееш за каквоо става въпрос.Жоро Илиев е играч,какъвто няма втори в България.Дори и на неговите 32 години,няма достойна алтернатива в националният отбор.Радвам се че не ти определяш селекционната политика на Черно море,защото в противен случай,според твоят критерий,щяхме да гледаме доказани некадърници,като изброенитв досега от теб.Вярно че има двама трима дето стават,ама ти и тото 6от 49 да играеш,при изброените от теб 30 имена,щеше да улучиш поне две-три.Казвал съм го много пъти,ще го кажа отново.Ти си една отломка/искам да кажа отрепка/ от миналото,която не може да си намери мястото в живота и се опитваш да си правиш ПР на гърба на хора,доказали се за разлика от теб.От сега насетне,на всеки твой пост,ще те призовавам да отидеш на психиатър,до момента в който не се извиниш публично за това което каза срещу Жоро Илиев.Дори и в слаба форма,това е човека който носи на гърба си заедно с Александър Александров-Шерифа целият отбор на Черно море.ТОВА Е КАПИТАНА-зеленото туптящо сърце на отбора,пример за професионалист,ЛИДЕРА-и точно ТИ плюнко,човека с трийсет годишният шлифер, се намери да кажеш да се маха от Черно море.Нещастник!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
No_Limit
Контакти:

Мнениеот No_Limit » 09 апр 2013 19:54

Стратега написа:Готвачо , аз имам високи изисквания , не може преди да си бил силен , а днес да си слаб!А Жоро Илиев съм го следял и още когато беше юноша го критикувах и той мен ме уважава! Гледа ли Интер - Аталанта 3:4 какъв прекрасен футбол играят!Да станем поне като Аталанта!Такъв футбол искам да гледам! Ти на колко години си? Ти знаеш ли, че аз съм инженер , хората ме обичат и уважават , спират ме постоянно да си говорим!В моят живот съм видял страшно много , моята професия е инженер, която е най-сложната!Ти знаеш ли, че навремето Георги Димитров-Червения ми каза "Мише ти защо не изкараш ВИФ и не станеш треньор много добре се справяш?"Аз казах , че моята нервна система е слаба и няма да издържи на такова напрежение, защото един треньор трябва да има силна нервна система!Но мога да помагам отстрани и съм се справял много добре!

Не те познавам теб или нервната ти система, но или имаш уникално чувство за самоирония, или си тотално изтрещял. Убеден съм, че в момента, някъде из Варна обикалят екип санитари и те търсят...

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 09 апр 2013 23:09

Стратега написа:
No_Limit написа:
Стратега написа:Готвачо , аз имам високи изисквания , не може преди да си бил силен , а днес да си слаб!А Жоро Илиев съм го следял и още когато беше юноша го критикувах и той мен ме уважава! Гледа ли Интер - Аталанта 3:4 какъв прекрасен футбол играят!Да станем поне като Аталанта!Такъв футбол искам да гледам! Ти на колко години си? Ти знаеш ли, че аз съм инженер , хората ме обичат и уважават , спират ме постоянно да си говорим!В моят живот съм видял страшно много , моята професия е инженер, която е най-сложната!Ти знаеш ли, че навремето Георги Димитров-Червения ми каза "Мише ти защо не изкараш ВИФ и не станеш треньор много добре се справяш?"Аз казах , че моята нервна система е слаба и няма да издържи на такова напрежение, защото един треньор трябва да има силна нервна система!Но мога да помагам отстрани и съм се справял много добре!

Не те познавам теб или нервната ти система, но или имаш уникално чувство за самоирония, или си тотално изтрещял. Убеден съм, че в момента, някъде из Варна обикалят екип санитари и те търсят...

Да, знаеш ли как се крия!Аз искам просто да се работи, а не да има безхаберие и некадърие в клуба!Искам да се сложи качествен човек за изпълнителен директор и добър треньор, вземи един Стойчо Стоев - прекрасен треньор, който ще ни върши работа!

Стратега е един (от Мировяне). Ти си демагог и популист. Вместо да търсиш разни Стойчовци ти писах: заведи мен за треньор. Няма да съм по-лош треньор отколкото си ти менажер. Ще сме страхотен екип и ще сме си лика-прилика.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 10 апр 2013 02:31

Еба си мамата!!!!!Тоя няма спиране.Не знам дали санитарите го търсят,ама ми се струва че някой друг ще го намери преди тях и тогава не мога да го мисля господин НЕработещият инж.Познавал тоя,довел оня,сърдил се на други...Абе аланкоолу,кой си ти бе?Мишо лудата крава!То вярно че много народ изпращя от глад,ама вземи си сложи въжето,че и ние да мирясаме.Как пък го откри тоя форум се чудя.То е бая тънка работа,не е като инж науките де.Ако разбера кой ти го е показал...Ама имам съмнения и искам човека публично да се извини на колегите за натрапеното ни присъствие на един душевно болен човек,не можещ да борави дори и с дистанционно на нов модел/не руски/телевизор.Как е г-н инж?Трудно ли се настройва немски телевизор?

Върни се в “Черно море”